The Season (1) FINALE

SmallVille Girl

New member
יווו אני עדיין לא מאמינה !!!

איזה פרק איזה חמוד קייללללללללללללל ומקססססססססססססססססס

Prue 4 u

New member
אוקיי.. הפרק../images/Emo26.gif../images/Emo78.gif

פרק ממממש יפה. אהבתי מאוד את הקטע שמקס חקר את פירס!! הסוף היה עצוב- ליז ומקס נפרדו..
זה היה כלכך...
משחק מפגר של השריף (מצטערת.. הייתי חייבת..) כל שניה- אבא שלי הבן שלי אבא שלי הבן שלי.. גאד.. מריה הייתה דיי תקועה.. מייקל.. וואוו.. משחק מעולה שלו!!
הגעתי למסקנה: בסדרה כל הזמן או בוכים או מתנשקים..
חחחח

xander55

New member
לא משהו הפרק ../images/Emo129.gif

לא אהבתי אף אחד בפרק, והכל היה נורא פשוט ובנאלי, נראה שממש לא השקיעו בעלילה, הסוף היה טוב ומותח.

King Of Kromags

New member
אגב, החקירה של פירס.../images/Emo103.gif

שמתם לב לאירוניה, נכון? שמתם לב שמקס השתמש בנוסח כמעט זהה לנוסח החקירה שפירס חקר אותו. מקס היה כזה שולת שם!

בכוונה!!!

כל הקטע זה שמקס יעשה לפירס מה שפירס עשה לו.... "אנחנו יכולים לעשות את זה בדרך הקשה או הקלה"

frikin shin

New member
שמתי לב...../images/Emo9.gif

פרק מהמם כרגיל!!! הסתכלתי על הניתוחים שלכם ועל הדעות שלכם...
מריה באמת לא משתתפת כמעט בפרקים האחרונים.
שצינה קיצ'ית: חוץ מכל הסצינות שאמרתם יש סצינה שליז הולכת וטס אומרת: עכשיו אנחנו יכולים להיות ביחד או משהו כזה. זה די מפגר
פרק שולט כרגיל! מחכה לפרק של החודש הבא
עצוב להגיד חודש ולא שבוע
*מתעצלת לנתח - טראומה מאז שניתחו את מקס
סתם אין קשר*

h e n y

New member
חחחחחח

*מקס מחזיר נקמה*
כנראה שהאיגוד *די להתעללות במקס* מצליחחחחחחח
מקס נראה לוחם מכול עברררררררררר, איך הוא החזיר לפריס החזיר
ועוד משהו------------- פירס מת

sweetyheart

New member
../images/Emo150.gifהפרק../images/Emo150.gif

טוף.....הפרק כמובן שולט! הקטע הכי יפה היה הקטע של מקס וליז באוטו! הוא אמר לה דברים כאלה יפים! זה היה מרגש
ורומנטי
הקטע הכי מוזר היה שמייקל גילה רק עכשיו שהוא the bad guy מול מקס the good guy כי אני כבר ידעתי את זה מהרגע הראשון שראיתי אותו
אבל בגלל זה אני אוהבת אותך כל כך!
וכשמייקל אמר למריה שהוא אוהב אותה?! מ ק ס י ם!
אבל..... אנשים! אין למה להעמיד 4 אנשים בשורה בשביל להיסתכל על ליז הולכת... מה אתם עושים לה טקס?! מזה צריך להיות?! עמוד דום?!
ומה היה הקטע הזה שמקס עמד ליד השריף
כשהבן שלו עומד למות ומקס רק מסתכל עלייהם... כאילו
!אתה המרפא של הסידרה! למי אתה מחכה?! למשיח?
חוץ מזה הפרק היה חמוד ביותר *לא יכולה לחכות לעונה הבאה*!

PopPy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הייתי תקועה עם עבודה למחר עד עשר וחצי אז לא ראיתי את הפרק
אבל רציתי גם לראות שוב את 121 כי לא ראיתי אותו כמו שצריך, אז אני אוריד את שניהם ואראה בימים הקרובים ברצף. עד אז אני בגמילה מהשרשור (וזהירה מאוד בפורום. נורא לא בא לי להרוס את סוף העונה
).

SmallVille Girl

New member
רואים שמקס מנהיג!! (על פי החקירה )

איזה חמוד!!!!!!!!! אה וניצן , למה להכניס את נושא הלשון !!?!!! ואגב זה 3 הברות ! מ- ה- מם !

אמממ דוגרי

היה אחלה פרק!!! באמת שהיה מדהים ישבתי מרותקת אבל היו דברים שעיצבנו אותי והיו לי צפויים - כמו לדוגמא הפרידה של ליז ומקס ומריה ומייקל זה היה צפוי ... ולנטי הצליח להפתיע אותי לטובה!! אני מודה.. בקיצור פרק מהמם!!

KerenWelling

New member
קצת מאכזב...

ציפיתי ליותר ועוד מהפינאלי זה העונה.... בכל מקרה הקטע של ליז ומקס בסוף היה ממש יפה...

נמימה

New member
פרק יפההה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אהבתי, ואין לי זמן להרחיב, אני בדרך לבצפר

מה שלא היה מובן לי...../images/Emo163.gif

זה למה מקס וליז צריכים להיפרד הרי איזבל לא נפרדה מאלכס ומייקל לא יפסיק לאהוב את מריה ,ולא נראה לי שאיכשהוא הם יהיו ביחד אז למה מקס וטס צריכים להיות ביחד,אני במקום ליז לא הייתי מוותרת על מקס כ"כ מהר...גורל תמיד אפשר לשנות אחרי הכול היא התגברה על זה שהוא חייזר

shasha14

New member
../images/Emo153.gif איזה פרק יפה ומותח!!!../images/Emo153.gif

ואווו איזה פרק מושלם........ אני ממש מרחמת על מריה בפרקים האחרונים היא תמיד עצובה ובקושי יש איתה משהו.........
איך ידעתי שהשריף בטח משתף פעולה עם מקס ומייקל כי ידעתי שהוא חייב להיות טוב... הסוף עיצבן למרות שזה היה עצוב......אני די שמחה שהם נפרדו.....
ומישהו יודע מה יש במקום רוזוול?

L i l A L o

New member
אמממ פרק מ-דה-י-םםםםםםםםםםם

האמת שהייתי בטוחה שקייל ימות... לא יודעת למה זה גם לא היה כל כך מפריע לי... והקטע בסוף היה ממש ממש יפה אבל קצת עצוב ולא הבנתי למה הם נפרדווו מה היא לא קולטת שהוא בוחר בה למרות שהגורל שלו זה להיות עם טס?!? לא חייבים לפעול לפי הגורל..! וגם לא הבנתי מה בסוף האיש הזה אמר זאת ההתחלה.... והיה את הקטע עם האורות?? מישו מוכן להסביר? טוב וסך הכל היה פרק מדהים כמו תמיד ומותחחח

h e n y

New member
תשובות

במקום רוזוול יש ראשון בדרמה
ליז ומקס נפרדו בגלל שליז הבינה שעל מקס
יש אחריות גדולה- קס הוא מלך
, והוא חייב להית השליט בכול המובן של המילה, ואילו השניים האחרים הם לא חייבים להיות ביחד
האיש הזה הוא בעצם משהו שקשור לחייזרים, הרי אמא של מקס ואיזבל אמרה שעכשיו הם צריכים להיזהר בגלל שיש להם אויביים שמחפשים להשמיד אותם, אז האיש הזה{כנראה} הא האוייב שלהם אז הוא אמר: עכשיו זה מתחיל והאורות גם אני לא הבנתי

King Of Kromags

New member
LOL../images/Emo103.gif

"שהוא צריך להיות מלך במלוא מובן המילה...". LOL. נשמע רע.
X:

למעלה