העבודה היא חיינו

../images/Emo122.gif בבקשה לקרוא" עלפרשת דרכים"

היי בנות. המון, המון זמן שלא ביקרתי בפורום. חזרתי לעבודה לפני 3 שבועות, ניבו"ש בעוד שבוע בן 4 חודשים, לצערי לא יכולתי להאריך את חופשת- הלידה, והוא נשאר עם אבא שלו, שיושב בבית שלא מרצון, כבר מעל לשנה, כך שאני מפרנסת עיקרית. ובכן, אני על "פרשת דרכים" מיקצועית. מכיוון שיש בנות מקסימות! וחכמות! מבלי להתחנף, בפורום הזה, שהשתתפתי בו מהיום שנפתח, אני מרשה לעצמי לשתף אתכן, במה שאני עוברת. ובכן, אני עובדת כאחות מזה 15 שנה. כעת אני עובדת במרכז קטן, "מעוז הפלצנות" אני קוראת לו, מבצעים בו ניתוחים- פלסטיים. אני אוהבת את העבודה, אך המקום "מורעל" מבחינת אווירה. שיתפתי אתכן, בתחושות שלי , כשהודעתי לאחראית שלי, בתקופת חופשת הלידה, שאני חוזרת והיא השיבה לי, שלא בטוח, שיהיה לה לתת לי את אותו היקף עבודה, משרה. מכייון שהמקום פרטי, ובנוי על תקופות סוערות יותר או פחות, היקף העבודה נפגע. יש שבועות של יותר או פחות. מה גם שהיא הכניסה בתקופה ששהיתי בחופשת -לידה עוד צוות וכעת , כולם מתחלקים באותה העוגה. מכייון שאני "מפרנסת עיקרית" לצערי הרב, לא תיארתי לעצמי שזה ימשך כ"כ הרבה זמן, אני זקוקה להיקף משרה קבוע, ז"א לשכר קבוע בכל חודש. השכר אצלנו לא עולה, אין כל תנאים נלויים, ואם אחת מאתנו תעזוב, יהיהו 10 אחרים בפתח.להזכירכן, יש לי 4 ילדים, שיהיו בריאים לפרנס, בעל ו... כלב. בקיצור אין הערכה, למה שאת עושה. המקום הוא תעשיית- כסף משומנת, מבלי לצ"פר את העובדים.והכל על הגב שלנו. לפני כן הייתי כמעט 10 שנים אחות "טיפת חלב" וכשהרגשתי שמיציתי את התחום החלטתי לקחת פסק זמן ולחזור לבי"ח פרטי, חיפשתי את האקשן, הדינמיות ולכן הגעתי לתחום בו אני עוסקת כעת. ד"א בתקופה שעסקתי ב"טיפת חלב" למדתי ביוזמתי " תנועה לגיל הרך" והנחתי , משך שנתיים קבוצות הורים ופעוטות ותינוקות, "תנועה מונחת וחינוך מוסיקלי לטף" נהנתי מאוד!!! מהעבודה, מכייון שאני טיפוס של קצב ותנועה, ומתה על העבודה עם תינוקות. השתכרתי מאוד יפה, אך הבעייה היתה שלקחתי את העבודה הזו , במינון גבוה מידי!!! מה ששחק אותי מאוד מהר. מה גם שסחיבת הציוד היתה מאוד מסורבלת קשה לי, והגוף זעק! אני כבר לא ילדה.לכן חזרתי למיקצועי כאחות. ובכן, בעצם מה הפואנטה?! מה השאלה. נמאס לי לרוץ במקום הפרטי, ולהתחנן לעוד עבודה , בעצם לא לעוד עבודה, אלה למה שמגיע לי, ואני חייבת את זה. אני לא יכולה להתקדם במקום הזה מיקצועית, כי בעל המקום לא מעודד לימודים, השתלמויות וכו". האפשרות היא, לנסות לחזור למסגרת מסודרת כמו "קפח" ולדעת שהיקף המשרה שלי , הזכויות והתנאים ייטיבו עימי וצריך לחשוב על- כך בגילי(40) אבל תהיה ירידה במשכורת, אבל נלוייםפ לכך תנאים סוציאלים שאין לי היום. להזכירכן, על העדרות בשל מי- שפיר, לא שילמו לי מחל ה כנידרש, למרות שהבאתי אישור מחלה. או שהאפשרות השנייה היא לפנות לדרך חדשה כעצמאית או כשכירה, בנושא של " תנועה לגיל הרך, או עיסויים לתינוקות, הדרכה ללידה ועוד... שיש לי את ההכשרה לכך ואני מאוד!!! אוהבת את התחום, זו עבודה לנפש! מה שכן, יש ירידה בתקופות של מיתון בכל הענפים הללו, וגם כאן, אין ביטחון כלכלי. ההתלבטות היא מאוד גדולה, ברור לי שבמקום שאני בו היום, לא אשאר! כי האווירה מורעלת ואני חוזרת הביתה תשושה ואין לי כוח ועצבים לאף אחד. ד"א אני מאוד אוהבת לעבוד! לא רואה את עצמי יושבת בבית, צריכה את תחושת העשייה, היצירה, הפגישות עם הקהל והיציאה מהבית. וכך עשיתי כל השנים, מה גם שיש בי את הגמישות לזרום לכיוונים שונים, בתוך המיקצוע שלי. אני מאוד רוצה לשמוע את דעתכן! היא חשובה לי. תודה לכל מי שהגיע עד הלום. ביי טלטול.

../images/Emo32.gifמחפשת מזכירה בכפ"ס

היי. אני יודעת שזה לא קשור, אבל אני יודעת שיש כאן גם נשים שמחפשות עבודה, ואם זה יעזור למי מהקוראות כאן- בכייף. אז ככה: אני מחפשת מזכירה למשרד ייעוץ בכפ"ס. שעות העבודה הן בין 8:00-16:00 (ואם אפשר עד 17:00 אז גם). התפקיד דורש שליטה מוחלטת ב- WORD. זוהי מזכירת משרד לחברה בת 30 איש. עבודה תחת לחץ. אחריות על ציוד משרדי, ספריית המשרד ועוד. אם יש מישהי שזה מתאים לה- אתן מוזמנות לשלוח קו"ח למייל: [email protected]

wieci

New member
../images/Emo50.gif בחזרה לעבודה

מחר חוזרות לעבודה sipor, צביה ורינת (מקווה שלא שכחתי אף אחת). הרבה הצלחה, סיפוק ושיעבור בקלות!

daldan

New member
התקבלתי לעבודה ../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

אז
כי התקבלתי לעבודה במקצוע שלי 10 דקות מהבית בשעות מעולות (דבר שקשה למצוא במקצוע שלי) ובתנאים טובים לאמהות (מלבד השכר שנמוך מהציפיות שלי אבל בתנאים האלה אני מוכנה להתפשר). אני יודעת שהיו מולי הרבה מועמדים, אבל מההתחלה ידעתי שהתפקיד הוא שלי! (בצניעות) פשוט כי הוא תפור עליי מבחינה מקצועית. אבל..
כי זה אומר שאני צריכה להכניס את יואבי לגן, אין לי מושג איך אני אצליח להתמודד עם זה, זה כל כך קשה. רק המחשבה שאני הולכת להשאיר ואתו לכל כך הרבה שעות במקום אחר - זה פשוט אוכל אותי מבפנים. אז למה ללכת לעבוד? כי זה הדבר הנכון, אני כבר הרגשתי שמיציתי את הזמן הזה בבית ושגם בשבילו זה יהיה טוב יותר. וכשאני אחזור כל יום מהעבודה אני אהיה נטו שלו (אני מקווה). אבל זה עדיין קשה. אני יודעת שכל אחת שעוברת את זה חווה את אותן תחושות - אבל אני ממש נקרעת מבפנים.

sipor

New member
קודם כל.. כל הכבוד על..

4 הילדים (הלוואי עלי!) האנרגנטיות שלך.. השאפתנות והפסק זמן למחשבה של מה הלאה.. ושאלת מה דעתנו אז להלן דעתי: 1. אפשרות ראשונה היא כאמור להתחיל במקביל גם לעבוד היכן שאת עובדת וגם להקים קורס ראשון בתחום.. וקורס שני.. לראות איך הולך וככה להמשיך ולהוריד היקף משרה(מה שנראה לפי התיאורים שלך לא בעייתי במיוחד). ואז אין סיכון גדול ואין פחד .. ובמקסימום מחליטים לפה או לשם. 2. אפשרות שניה.. זה לחזור להיות אחות טיפת חלב.. שעובדת חצי יום ונהנית מתנאים סוציאלים ובמקביל להתחיל להנחות כפי שתיארת.. אז יש יותר זמן פנוי.. ואפשר להתארגן לכך. 3. אפשרות שלישית היא להישאר כמו היום..לדעתי לא כדאי, כי כבר את מתארת מצב של חוסר סיפוק ואי שלמות עם זה.. ואז לא היית רוצה להסתכל אחורה ולהצטער.. לדעתי.. אפשרות 2 תקנה לך הכי הרבה בטחון!!! ואם תפתחי את הקורסים באזור שלי.. מאוד היה מעניין אותי..ונראה לי שבלי שום קשר למצב הכלכלי.. מה שקשור לילדים אנשים לא חוסכים, ואם חוסכים אז תמיד יהיו את אלה שירצו לדעת את הדברים האלה.. זה כל כך חשוב.. אני אישית מעוניינת! אהה... ובהצלחה...

עינבלית

New member
../images/Emo50.gifושיעבור חלק../images/Emo57.gif

לסיפור אמא של מאיה, צביה בזזזזז ורינת אמא של מור חזרה חלקה לעבודה ושיהיה משחרר ומשמח!

Shprintzak

New member
../images/Emo4.gifאוף...

אני מאושרת שמצאת עבודה וגם די מקנאה בך כי אני מחפשת ולא מוצאת... אבל בחוסר המציאה של העבודה יש משהו מאוד מרגיע בידיעה שאני יכולה להיות עם יואבי שלי (גם לי יש יואבי...) יכולה לשלוח לך רק חיבוק... מה לעשות עם כל שאר הרגשות, אני ממש לא יודעת...

אפרת12

New member
בשעה טובה ו../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

למה את חייבת גן? אין אפשרות למטפלת
אני יכולה לעודד אותך בזה שאם את מוצאת מסגרת טובה - זה יכול בהחלט לקדם את יואבי, והוא ירגיש טוב ויהיה מאושר. כדי להרגיש טוב עם עצמך פשוט תבדקי טוב את המסגרת שאת מוצאת לו. בעיני נורא חשוב שתדעי שהוא מקבל חום ואהבה וידים אם הוא צריך.

dorlim

New member
אכן רגשות מעורבים

מזל טוב על הקבלה לעבודה
ואני בטוחה שתמצאי את הסידור הכי טוב ליואב

איזה כיף לשמוע, שיהיה ../images/Emo50.gif

מנסיון, זה באמת לא קל לעזוב את הילד שלך ולחזור לעבוד, אני הארכתי את החופשה בחודשיים, אבל באמת הרגשתי שכבר אני משתגעת בבית. אולי באמת עדיף מטפלת כמו שאפרת הציעה??? אבל אפילו אם זה יהיה גן, אני מבטיחה לך שיהיה לו טוב.

עמית@

New member
אני שמחה עבודך, זה נהדר.

זה קשה אבל זה אפשרי והעיקר שגם תצאהבי את מה שאת עודה ושזה יתאים לך מקצועית (וזה, לא קל ומובן מאליו כלל..) ואגב- תחזיקו לי אצבעות- ביום חמישי יש לי ראיון עבודה למשהו שאני יכולה רק לחלום עליו

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיהיה בהצלחה, ואני בטוחה שתבשרי לנו שהתקבלת

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגם לי יש ראיון מחר.

לא יודעת למה המפקח שאיתו אני נפגשת הסכים להגיד רק ש"יש לו רעיון". נראה מה יש לו להציע... אפשר להחזיק לי אצבעות שזה משהו הגיוני...

מברוק!

וגם כיף לשמוע שהמעסיקים לא פסלו אותך בגלל שיש לך ילד קטן. מקווה שהמעבר לגן יהיה קל בשביל כולם. (ס"ה הלכת לראיון עבודה כדי להתקבל,לא?)

למעלה