העבודה היא חיינו

פשושולה

New member
גם אני הרגשתי ככה בדיוק...

וזה קשה. אני אישית הייתי מעדיפה משפחתון על מטפלת, ואצלי עדן בכלל עם הסבתא שלה (חמותי). אני משתדלת בכלל לא לחשוב עליה במשך היום, כי אם אטני חושבת אני נתקפת געגועים עזים. אני גם ממש מרגישה שיש לי המון סבלנות לתת לה תשומת לב בגלל שאני לא איתה כל היום רצוף. יהיה בסדר בסוף.

ayush

New member
נשמעת עבודה חלומית !

בהתחלה יהיה קשה, אבל לאט לאט תלמדי להנות מהסטטוס החדש

גלשני

New member
דליה חמודה../images/Emo24.gif

מבינה מאוד את שני הצדדים- גם את ה
וגם את ה
יחד עם זאת זכרי שנתת ליואבי המון זמן אמא וכל רגע היה כל כך משמעותי, ועכשו כשמגיעה הצעה כזאת קשה לסרב לה.מרחלת לך שיעבור לך בקלות ובהצלחה (וכמובן גם כל הכבוד
)

daldan

New member
תודה על התגובות ../images/Emo24.gif

(אני עונה רק עכשיו כוון שהחיבור לאינטרנט נתקע לי כל היום, מזל שעכשיו זה בסדר
= אייקון מזיע.....)) הקטע הוא שתיכננתי להשאר איתו עד גיל שנה, אבל בלשכת התעסוקה שם חתמתי אבטלה שלחו אותי לתפקיד הזה ולשמחתי הוא ממש תפור למידותי, אז עשתי סוויץ' בראש והחלטתי שאני הולכת לעבוד כי סביר להניח שאח"כ אני לא אמצא מקום עבודה נוח כל כך. ולגבי הגן, גם לא הספקתי לחפש מטפלת כי זה לא היה כל כך מתוכנן, אבל בגן שמצאתי יש מטפלת תינוקות שכרגע אין לה תינוקות שם ולכן תהיה לו מטפלת אישית. אני מקווה שזה יהיה מוצלח! ובהצלחה מחר בראיונות לעמית ולאמא של איתן ולהב

נשמע ממש ממש טוב! ../images/Emo13.gif

תפסי את ההזדמנות בשתי ידיים! וגם הגן נשמע בסדר
.

יוו - תודה רבה. איזו התרגשות. אמאלה

כל היום יש לי פרפרים. נורא משונה לאור העובדה שאין שום דבר חדש שם. הכי הכי פוחדת על האוכל של יובל שעדיין לא ממש מסכימה לבקבוק - ומזה שלא אצליח לוותר ושוב אקח על עצמי יותר מידי (כרגיל...) מבטיחה לעדכן ומקווה מאד מאד שאצליח למצוא זמן לגלוש.

ילדונט

New member
בהצלחה לכולן (גם לפיצהלה, לא?)

מקווה לשמוע עידכונים טובים בערב.

אפרת12

New member
../images/Emo50.gif ושיהיה קל לכולן../images/Emo70.gif

מחכה לשמוע סיפורים על היום הראשון

sipor

New member
יווואוו.. עכשיו גרמתם לי להתרגש

באמת.. כל היום..צברתי שעות שינה , נחתי ועוד מעט הולכת לישון, כמו ילדה טובה מוקדם כדי לקום מוקדם... מקווה באמת שיעברו במהירות ובקלות!!!!

../images/Emo41.gif עידכון חצי חצי ../images/Emo4.gif

אז לבקשת הקהל - הנה העידכון מהיום הראשון: חצי שמח - כי היה יופי במשרד וכולם שמחו איתי ואני איתם - ואני אוהבת לעבוד שם והייתי בשלה כבר לחזור לציוויליזציה. חצי עצוב - כי יובל לא מסכימה לקחת בקבוק והמטפלת קיבלה עצת אחיתופל מאמא בגינה ושפכה חלב שאוב כי "עמד בחוץ כבר שעה" - ולא התייעצה איתי - והכינה ליובל מטרנה - שגם אותה סרבה לאכול - וחיכתה לי עד 1300 שחזרתי ויונקת מאז כל שעה - ושתינו די מותשות (מזל שהמצברוח שלי בסדר ואני יודעת שזה שלב ויעבור - אבל איך ומתי???) הלוואי שמחר תסכים לבקבוק. הלוואי הלוואי הלוואי - אז הדברים יהיו כמעט מושלמים.

יש לך ילדה חכמה.

לא מתפתה למטרנה במקום חלב.יום יומיים שלושה,ויהיה לה יותר קל. ושמחה שהיה נחמד בעבודה.

למעלה