טיול השבת - ותודה ענקית לשוקולד אגוזים

maybesure

New member
מקקדו - לסבא ניסים

חווית מיחזור במתכת, יוצר בחסד! והכל הכל מגרוטאות

maybesure

New member
לסיום הטיול - ביקור בענבי טלי במושב לכיש

תחנת האוטובוס בדרך למושב מכניבה לאוירת הבציר

../images/Emo51.gifשוקו על טיול מהנה ומושלם../images/Emo106.gif

חברים על שבת קסומה ביחד....אין מילים לתאר. את מצליחה לתכנן טיולים מרגשים שכוללים הכלללל....פשוט מרתק
השטיח במטבח יצא מקסים,התלבטתי אם לקנות במחיר שכזה ....בסופו של דבר אני שמחה שקניתי
מייבישור ולבעלה על התמונות המקסימות ועל ההסבר המדוייק....כל הכבוד

הי ציוניני הדרך......./images/Emo140.gif

בוקר טוב לקהל המנויים
תודה לכולכם שהגעתם מכל קצות הארץ
תודה לטורחות על הבופה
חן חן למיבשורה על התמונות
ואורחת תתחדשי על השטיח
עד כאן אני רואה כמה הוא יפה..... בלי שהתכוונתי כמעט הטיול עמד בסימן מיחזור , ולמרות הספקנות זה הולך כנראה להיות הטרנד הבא. עמק האלה משופע במקומות ואתרים רבים החל מאתרים ארכיאולוגיים , תצפיות נוף יערות וכלה באמנים רבים יקבים וכו' שהקימו את ביתם בחבל ארץ לא מאד מתוייר וחבל. אין ספק שנחזור ונבקר שם לקראת הפריחה , יש הרבה מה לראות הטיול אתמול היה בבחינת טעימות. בשמכם שלחתי הבוקר מייל תודה לעדי מורטיגו. חייבת להתוודות שאחרי הבקור ובעקבות ההסברים שלו התחלתי למלא דלי מים במקלחת בהמתנה למים החמים ורצתי להשקות איתם את העציצים....צריך לחשוב חסכון
מאידך השפע הרב בכרמי מושב לכיש , והסיפור על השמדת הפרי לצורך קיום מנהג המעשרות הזיז לי את הרהיטים.........הצביעות של משגיח כשרות מאידך ועבודה בשבת ....פחחחחחחחח זה בהחלט יכול להביא רייטניג לתכנית של אילנה דיין....

נסים ונפלאות ../images/Emo23.gif

היופי טמון בפשטות ......כביסה מתבדרת ברוח..... גן חיות אין סופי.... אשתו דרך אגב, מבשלת מעולה, ובפסטיבל יואב יהודה עומדים שם בתור

מגדלי התאומים

אם היה נשלח ללמוד פיסול בבצלאל היתה אובדת לו כל התפישה העצמאית והראייה המיוחדת שלו וזה לדעתי כל הקסם .

מיני מוזיאון ../images/Emo45.gif

פתאום קם אדם בבוקר ובונה בתוך ביתו מוזיאון משחזר את הבית בכורדיסטאן על חפציו מקסים!

w o m a n 10

New member
שוקולד ומייבי יופי של תמונות ../images/Emo106.gif

דווקא הפעם שכחתי להביא ת'מצלמה

למעלה