טיול השבת - ותודה ענקית לשוקולד אגוזים

maybesure

New member
או שהיה מלמד אותם

בסגנונו המיוחד, בחשיבת המיחזור הבלתי מיופיפת ומסחרית.
 
אין מצב

האקדמיות משפיעות על היצירתיות בדומה לשיטות הלימוד בבתי הספר הן מכופפות את התלמיד לחשיבה אחידה בכל ראיון עם אמן תמיד נשאלת השאלה "ממי היית מושפע?".....ומרביתם נוקבים בשמות של ציירים או פסלים החל מהרנסנס וכלה בימינו אנו . אתמול לא ראית פסול אבסטרקטי , ראית חלקי מתכת ששינו צורה והפכו לפסלים בשל ראיה נאיבית ותמימה ללא השפעה חיצונית וזה כל הקסם!
 
../images/Emo51.gif לך שוקולד על טיול מיוחד במינו

אז עברתי את המבחן בשלום, אני עוד חיה לכתוב שורות אלה
איזור הרי יהודה חביב עלינו במיוחד, בעיקר בזכות היין / יקבים שבו. למרות שטיילנו באיזור לפני כן, שמחנו לגלות מקומות חדשים ומאוד מיוחדים. היינו בעבר גם בנתיב הל"ה, יש יקב מצויין (יקבי האלה) ואתמול שמעתי שגם "מוצא" עברו לשם. ורטיגו בא לנו בזמן מעולה, לא יכול להיות טוב ממנו. אמנם שירותים אקולוגיים זה FUN בשביל החוויה, אבל כדרך חיים... SORRY לא בבית ספרנו. כן אימצתי את הרעיון של איסוף מי גשמים ומערכת מיחזור מים אפורים, למעשה אני כבר בודקת את העניין מזה מספר חודשים. בדקתי גם את הרעיון של תאים סולריים (ייצור ומכירת חשמל ע"י קולטים), ירדנו מזה בגלל ההשקעה הגבוהה (100,000 ש"ח לגג של 100 מ"ר), מה גם שמעבר לסכום מסויים יש לפתוח תיק עסק לצורך מכירת החשמל (נדמה לי שעד 1 קילוואט אפשר למכור כפרטי). בקיצור לא לבעלי לב חלש
את קקדו, אני מכירה מזה שנים, השתתפנו בכמה ירידי אומנים יחד, אבל הביקור בגלריה היה מדהים. כמו שנאמר, אין גבול ליצירתיות. סבא ניסים היה מקסים, וצודקת שוקולד, התמימות ניכרת בעבודות שלו. היה מאוד מיוחד. בחיים לא ראיתי כל כך הרבה ענבים, והפיתוי היה רב. כל הזמן חשבתי על משל השועל והכרם. אבל כמו שאמר אמיר... ממתי שועלים אוכלים ענבים? טיול בסימן מיחזור היה רעיון מדליק ומיוחד במינו. מיחזור זה לא הטרנד הבא, זה כאן ועכשיו. כידוע לכם מ- 01/07 נשלם 20 ש"ח על כל קוב מים נוסף מעבר ל- 32 הראשונים בחודשיים, דבר העלול להכפיל ואף לשלש את חשבון המים. שלא לדבר על זה שהמדינה שלנו מתייבשת, אבל מפנים מים טובים לשתייה לזרימה בנחלים כדי שנחלים לא יגוועו, האם זה הוגן לדעתכם? ביפן כל הפחים הציבוריים מחולקים ל- 4: נייר, זכוכית, פלסטיק וכל היתר. הייתי ביפן לפני 5 שנים בערך, רק שתבינו כמה המדינה שלנו מפגרת מאחור בנושא. איך שלא יהיה, היה כייף לראות את כולם שוב, פרצופים חדשים וישנים. מקווה להתראות שוב בקרוב.
 
תודה על שבת קסומה

תודה לשוקו על טיול מעניין ומהנה.
תודה לכל האנשים שהעמידו בופה שלא מבייש אף בית קפה/מסעדה/אולם אירועים.
תודה לכל המשתתפים. באמת שנהניתי.
תודה למייבי על צילומים מרהיבים. מחכה לעוד שבתות כאלו.
איילה.
 

w o m a n 10

New member
שוקולדה ../images/Emo51.gifעל הטיול המיוחד../images/Emo24.gif

בחירת האתרים הייתה מוצלחת
האוכל היה טעים ובשפעעע.
למכינים והמכינות. אורחת, ב"מכינים" הכוונה לעזרא
היה כיף לפגוש בחברים הותיקים והחדשים - נעמתם לנו
נו... שוקולדה...אז לאן נוסעים השבת????
 
הסקרנות הרגה את החתול...../images/Emo54.gif

שקחתי לשאול אותך אתמול איך היתה התערוכה של הגויות בחיפה? זועזת? שווה לטרוח עד לשמה? יש תובנות? תשפכי כאן יקירתי למען נושכל כולנו
וכן מסכימה איתך שמטיול לטיול הבופה משתפר ומגיע לשיאים קולינריים ואני שוקלת לפתוח מיזם תיירותי להוצא קבוצות לטיול , כאשר ביער בדרך תחכה להם ארוחה שכזותי....מי רוצה להשקיע?..... חורזת קולקבוד על שעמדת בבחינות בהצלחה
ושמחתי לקרוא את התרשמותך מהטיול לדעתי בזבוז המים מתחיל מהטייל הישראלי שממלא ג'קוזי בלי הכרה בכל צימר מעפן מבעלי המכוניות שרוחצים עם צינור מהרשויות שפותחות ממטרות בלי חשבון בגינות העירוניות בואו לפארקים ותראו בלילות מה מתרחש וכו' וכו' אני מאמינה שנושא האנרגיה הסולארית יוזל בעתיד אם לא לבעלי בתים צמודי קרקע אז אולי לבתים משותפים שם יש גגות עם קולטים ממילא .
 
../images/Emo51.gif../images/Emo212.gif מתכון לבקשתכם ../images/Emo51.gif לשוקלד אגוזים על טיול מוצלח ומהנה ,../images/Emo24.gif טיול מיחזור ומפגש עם אנשים ואמנים מרתקים . נעם לנו להכיר את כולכם וארוחת הבוקר הייתה מדהימה . תודה על כל החוויות המהנות . ../images/Emo24.gif ו../images/Emo51.gif לצלמים המקסימים על שרשור תמונות נהדר שמעביר יום מקסים . עוגת תמרים ואגוזים בחושה 3 כוסות קמח תופח כוס ורבע סוכר (אפשר חצי כמות של סוכר חום דמררה וחצי סוכר לבן ) 4 ביצים 1 כוס שמן חצי כוס מים או מיץ תפוזים או חלב 2 שקיות סוכר וניל או כפית תמצית וניל 250 גרם ממרח תמרים מקופסת פלסטיק (זה בערך חצי קופסה כי בקופסה יש 450 גרם ) שליש כוס עד רבע כוס אגוזי מלך קצוצים ואו טחונים להקציף ביצים + סוכר להוסיף שאר החומרים ,להקציף לתערובת אחידה כמובן לחמם תנור מראש לחום בינוני 150 -160 מעלות (ההוראות הן על 180 מעלות ,הכל תלוי בתנור ) לשמן תבנית עגולה 26 ואו 2 תבניות אינגליש קייק וליצוק התערובת ולאפות לבדוק עם קיסם ואו גפרור בערך 50 דקות בתיאבון ../images/Emo212.gif
 
אופל כחול ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחנו אתמול להכירכם הבלוג שלך יותר ממדהים יש לך עין רגישה ויכולת צילום בלתי רגילה כל תמונה חגיגה
נשמח אם תעלי את רשמיך המצולמים מהטיול
 
עדי מייסת ומנהל להקת המחול "ורטיגו" ,בחור מרשים ונאה שהסביר נהדר על הקמת הלהקה עם זוגתו המוכשרת , על חייהם בקיבוץ ,על אורח החיים האקולוגי , היה מרתק ונפלא לשמוע את הסבריו . וכמה חשוב לנו לקחת לתשומת ליבנו את מיחזור המים , החשיבות לאיכות הסביבה . לגדל את ילדינו ודור העתיד עם ערכים ואהבה לטבע ולנוף . והוא אכן מיישם זאת במשפחתו ובסטודיו שלו .
 
קקדו ,עבודות העץ הנפלאות תמונות מורטיגו ,העלתה מייבישור המקסימה .ואני אשלים רק תוספות . יש מי שנח לו על העץ , חומר נפלא ,חם ושלובה והיצירה שלובה עם התוצאה
 
בתוך חנות המפעל של קקדו -השתקפות בעלת המפעל חלפה וצילמתיה שלובה עם עבודות העץ היפהפיות .
 
סבא ניסים -איש מקסים ,צנוע וענוו ומוכשר מאד ,קסם של עבודות יוצר הוא במו ידיו . מבט דרך אחת העבודות היפות שלו אל חצר עמוסה פסלים שלו ,וזה רק מדגם קטן מאד
 
איזור לכיש ,איזור שמזכיר את פרובנס בקטנה ,משופע כרמים נפלאים ,ירוק מדהים , ענבי טלי -לכיש לקראת יציאה לשיווק ,ארוזים
 
למעלה