מפגש פורום ב-11 לאוגוסט (חמישי)

../images/Emo73.gif מפגש פורום ב-11 לאוגוסט (חמישי) ../images/Emo73.gif

אז בגלל שצום תשעה באב יוצא ב-9 לחודש, הוחלט לקיים את המפגש ב-11 לאוגוסט - יום חמישי. המפגש ייערך הפעם בסטודיו בתל אביב, ויהיה מפגש צילומים מושקע ומיוחד במינו!
בגלל שהמפגש יהיה עם רף יותר גבוה ממה שהורגלנו אליו - צריך להתארגן בהתאם.
כל בעלי העבודות למיניהם - להתחיל לדבר על יום חופש. המפגש ייערך בשעות הצהריים ערב (מהשעה 13:00 עד השעה 19:00 - סה"כ: 6 שעות בסטודיו), אבל לפני שנגיע לסטודיו אנחנו נתאסף בנקודה מרכזית ומשם נגיע ביחד למיקום הסטודיו, בשביל אנשים שלא ידעו כיצד להגיע.
בשיחה עם בעלי הסטודיו שהם בעצמם צלמים מקצועיים (תומר ארבל ואלעד אקרמן) שאלתי אותם מה בעצם המקום מציע? מה גודל המקום? האם הוא פרקטי לנו? כמובן שאני אדבר איתם שוב כדי לרענן דברים, ואולי יש עוד דברים ששכחתי לשאול - אז אתם יותר ממוזמנים לכתוב לי כאן מה לדעתכם עוד צריך. דברים שיש למקום ודברים שהמקום מציע: - רקעים בשלושה צבעים: אדום, אפור, לבן. - תאורה, מטריות וציוד. - עדשות ופלאשים הם עם תוספת מחיר. - קומפלט מוכן - הכוונה למקום עם רקעים תלויים ומוכנים. - אין מכונת עשן. - המקום נמצא ברחוב השוקן 27, בבניין, קומה 8. מקום נגיש שצמוד לרחוב הרצל, פלורנטין, מרחק הליכה של 10 דק' מהתחנה המרכזית, צמוד לרכבת ההגנה, צמוד לעיתון "הארץ" ול-"בארבי" תל אביב. - נוף וחלונות גדולים. - שירותים, פינת איפור, מקום להחלפת בגדים, מקלחת, מראה. - אפשרות להכניס כמות גדולה של אנשים. - 127 מטר מרובה. - 3 חדרים. - 400 ש"ח לחצי יום (6 שעות) לא כולל תוספות. - תשלום מקדמה מראש (אפשרות להבאת צ'ק דחוי). - מקרר, מטבחון, פינת קפה, טוסטר אובן (המקום קרוב גם למקומות נגישים לאוכל כמו "ארומה", אבל היתרון במקום זה שאפשר להביא אוכל מהבית או לעשות קנייה מרוכזת של אוכל ולשמור במקרר. אם המקרר גדול או קטן - אני אבדוק). - ספה.
כמובן שצלמים מהפורום יבואו לתעד את הנעשה בסטודיו, ולא חסרים לנו צלמים מוכשרים. לפני המפגש, נא לעדכן את הצלמים על התאריך ועל הפרטים כדי שלא יהיו הפתעות ברגע האחרון של "לא ידעתי". תוספת, אם נצליח לארגן: האם ידוע אם יש בפורום גם מאפרת שתסכים לבוא למפגש בהתנדבות ולאפר את החבר'ה? אני בטוחה שהבנות בפורום יודעות להתאפר, אבל עוד תוספת שיכולה לשמש הנאה לכולנו זה לא יכול להזיק. כמובן שזה רק אם נצליח למצוא, אבל לא חייבים וזה לא מוצרך.
תחפושות/ציוד/אקססוריז/הפתעות/עוגות/שטויות או כל דבר הזוי שעולה לכם בראש - תביאו, תביאו, תביאו. לא חייבים להיסחב עם הדברים, אז לא צריך להיסחף ולהביא את כל הבית איתנו :)-S) - אבל ככל שתביאו יותר אביזרים מגניבים, זה לגמרי יוכל להוסיף לאווירה ותצא הפקה מושקעת! תחשבו על מה תלבשו, תחשבו על מה תרצו שיהיה שם, ותחשבו מה יוכל להשתלב עם זה הכי מהמם. ממש סליחה על הרצינות, על החפירות, על ההצקות ועל זה שאני חוזרת על עצמי איזה מאה פעם - אבל זה ייצא אדיר. אני אומרת לכם. ספרו לחבריכם, ויותר מזה - אתם מוזמנים גם להביא אותם אתכם למפגש! סמויים בפורום גם כמובן מוזמנים לבוא, וזה יהיה אפילו מבורך.
לפני המפגש נעשה שרשור נוכחות בו נראה כמה מתכוונים להגיע. ככל שיגיעו יותר אנשים, ככה הכיס שלנו פחות יכאב והמחיר יוכל להתחלק בין כולנו. לגבי המחיר: יכול להיות שאלינה תשלם את המקדמה (אני מקווה שאני לא טועה פה, בכל אופן - אם כן - אז סליחה!). בין אם זאת אלינה או לא אלינה - מישהו מאיתנו יעשה צעד למען כולנו וישריין בשבילנו את הסטודיו. ביום המפגש, כשניפגש כולנו ונגיע לסטודיו, נחלק את הכסף עפ"י מספר המגיעים. נשלם למקום ונחזיר למשלם המקדמה כדי שלא יצא בהפסד. אנא שריינו לעצמכם לפחות 50 ש"ח בצד לזה (בלי קשר לנסיעות). אני בטוחה שהמחיר יהיה יותר זול לכל אחד, זה יכול להגיע אפילו ל-20 ש"ח שכל אדם ישלם. אבל למקרה ש... שריינו לכם בצד מראש למטרה זו. הצעות ייעול נוספות, שאלות, הערות, הארות - יותר מ-יתקבלו בשמחה!

NyaPrawr

New member
הלייק הגדול ביותר בעולם

מחכה לחזור לארץ כדי להתקשר בהיסטריה למרווה ולהגיד לה שאין לי מה ללבוש (בעצם, יש לי! גם צבע חדש לשיער. כני עדיין אראה מזעזע. לא לפתח ציפיות) זה יוצא פשוט אדיר.

ZombifiedArbok

New member
מאוד מקווה שאוכל להגיע!

אני מתחילה ללמוד בקורס חדש בערב לפני כן, אז אני לא בטוחה אם יהיו לי כוחות פיזיים להגיע [לול, הזדקנתי.
]. בואו נגיד שההגעה שלי בערבון מוגבל.
אני מאוד רוצה להגיע, בכל מקרה.

ZombifiedArbok

New member
בטח שאפשר. D:

קורס סטיילינג אישי. אני ממש מתרגשת, סוף-סוף אלמד משהו מתוך בחירה מאשר צורך [כמו בגרויות. :p].

ZombifiedArbok

New member
Awwww, מחמיא לי. ../images/Emo23.gif

למרות שלדעתי, אין לך צורך בסטייליסט בכלל. יש לך חוש סגנון, אני ממש בספק שאת צריכה עזרה בענין. D;

../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

זהו, אז גם לגבי זה יש לי שאלה
(סליחה שאני שואלת הרבה, שאלות שואלים רק בפסח
) מה זה אומר בעצם, להיות סטייליסטית? להלביש אנשים שאין להם חוש סגנון עפ"י מה שאת חושבת שמתאים להם?
את זאת ש-"קובעת" להם? (ברור שלא קובעת, אלא מתאימה)

ZombifiedArbok

New member
תשאלי נא, בתי. ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

כעיקרון כן, מלבישים אנשים 'חסרי חוש סגנון', אבל פחות לפי מה שהסטייליסט 'חושב' ויותר לפי מה שמתאים ומחמיא ללקוח מבחינת צבעים ומבנה גוף\פנים [בדרך כלל זה כולל גם איפור ושיער], וכמובן שגם את הטעם האישי של הלקוח לוקחים בחשבון. סטייליסט לא ילביש מישהי שמעדיפה צניעות במשהו חושפני או משהו שמושך תשומת-לב [תלוי באיזו צניעות מדובר, כמובן], למשל. :p עוד לא התחלתי את הלימודים, מן הסתם, אז ההסבר הזה הוא קצת 'על רגל אחת'.

../images/Emo35.gif האם אתם בעד קנייה מרוכזת של אוכל? ../images/Emo35.gif

בגלל שנהיה בסטודיו כמה שעות טובות (אולי נהיה אפילו פחות מ-6 שעות, אבל זה מה שהמקום מציע ו-6 שעות זה הכי עדיף) - אני מניחה שנצטרך לאכול בשלב מסויים כדי לא לגווע ברעב! השאלה שלי היא כזאת - הרי לפני המפגש אנחנו נערוך התאספות במקום מרכזי כדי ללכת עם כולם ביחד לסטודיו (כפי שכתבתי בהודעה הארוכה למעלה
), כדי שלא יהיו בעיות של הגעה וכדי שלא נתפצל (חברה שלי תעזור לנו בתדריך!). אתם רוצים לפני זה ללכת לסופר ולעשות קנייה מרוכזת של אוכל שנשמור שם במקרר ונוכל לאכול בסטודיו כשנהיה רעבים? (אפשר לעשות ארוחה משותפת, זה יכול להיות נחמד) יש שם טוסטר אובן, ככה שאפשר אפילו לבשל (אני בטוחה שיש כאן כמה עקרות בית נהדרות שיודעות לבשל!), והאוכל לא יתקלקל כי יש מקרר שישמור על הדברים. או שאולי יש אנשים שיהיה להם יותר נוח לאכול בחוץ? מה דעתכם?

alina maria

New member
אחלה, אבל צריך לסדר את העניין עם התשלום

ומה אתם רוצים שנקנה? ובתכלס, אפשר שפשוט כל אחד יביא משהו מהבית או נזמין פיצה ונפתור מלא סיבוכים

../images/Emo45.gif גם אפשרות. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כשנעשה רשימה לקראת המפגש מי מתכוון סופית להגיע, לעשות גם רשימה מי מביא מה שזה יתחלק בין כולם? (לדעתי הרעיון של הפיצה גם נחמד, אבל בישול קבוצתי זה יכול להיות גם לא רע).

alina maria

New member
אכן כך

עדיף מאשר לרדוף אחרי כל אחד עם כסף, פשוט נחשב שכל אחד יביא אוכל בסכום שווה פחות או יותר. זה גם יחסוך לנו סחיבה של הרבה מצרכים

TokisBride

New member
אם כן נעשה את זה בסוף, אשמח לבשל ^^

אבל בעיקרון לדעתי עדיף שכל אחד יביא משהו, אני מתנדבת להביא פסטה

אולי אגיע ולא אצטלם.../images/Emo125.gif

אין לי כסף
מצטערת>: אבל אולי אגיע פשוט כדי סתם לפגוש את כולם.

למעלה