מפגש פורום ב-11 לאוגוסט (חמישי)

אם את רוצה, ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אין לי בעיה לשלם עלייך. באמת, עליי! מאוד הייתי רוצה לפגוש אותך וחבל לי שבגלל זה לא תגיעי. אני חושבת שהפקה כזאת תפורה עלייך ואת מאוד תוסיפי לה
דברי איתי אם את צריכה עזרה במשהו. באמת.

יאאא איזו מתוקה!!!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo125.gif

אבל אני מאלו שלאפילו לא נותנות לבחורים לשלם עליהן בדייט, ואלא אם כן מדובר באבא שלי - אני שונאת שמשלמים עליי.): אבל שיו את כלכךךך מקסימה, ברצינות! תודה בכל זאת וכפרעלייך פלוס פלוס!

זה בא והולך ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היום זאת את, מחר אני. אז זה לא כזה משנה.
אם את צריכה עוד משהו תגידי לי.

MeshiNS

New member
לא בטוחה אם אני אבוא =\

יש לי קורס פסיכומטרי שנגמר בשעה 2 בצהריים.... אולי אני אוכל להגיע ב3 וחצי אבל אני דיי מרגישה שאני אחמיץ הרבה

לדעתי תגיעי בדיוק בזמן! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הרי עד שנארגן, ועד ש... ועד ש... יחלוף זמן. וחוץ מזה, אנחנו שם עד 7 בערב! אז חבר'ה אחרים יצטלמו בזמן שאת לא תהיי, ונניח תגיעי ב-4 גג? תוכלי להיות 3 שעות שלמות ולהספיק להצטלם הרבה! אפשר כמובן גם לאחר את זה, אם את רוצה. במקום 13:00 עד 19:00, אפשר לדחות ל-14:00 עד 20:00 אם זה יותר נוח גם לאחרים. פשוט צריך לסגור עם המקום (נראה לי זה הזמן הכי מאוחר שאפשר לעשות את המפגש, כי לא הייתי רוצה שהוא יסתיים באיזה 10 בלילה. בכל זאת, צריך לחזור הביתה בשלב מסויים
)

Blue Emptiness

New member
נראה לי שעד שעה 7 זה טוב

ומשי כמו שגבי אמרה, עד שנתארגן והכל לא תחמיצי הרבה :)

LucyXX

New member
מקווה שאוכל לבוא~

למרות שיש מפגש מעריצים לנייאן קאט בסנטר X_X עם איפור אני אולי אוכל לעזור~ ואני צריכה למצוא גם מה ללבוש, אה ולהתבאס כמה שפחות בקשר למצלמה שלי (הגיע הזמן להתקדם אבל אין תקציב :D )

TokisBride

New member
יאללהההההה

יהיה כיף! ואפילו אוכל ללבוש מחוך כי לא יהיה חם כ"כ 3> אני חושבת שצריך להחליט על כמה קונספטים, כי יקרה שרוצים להצטלם ופשוט אין רעיון מה לעשות (אחרי שעושים כמה תמונות רגילות כמובן). חבל לבזבז את הסטודיו על זה לדעתי P:

ZombifiedArbok

New member
את מתכוונת ל'נושאים' מוגדרים?

כלומר, Themes? אם כן, אני ממש מסכימה ולדעתי זה משהו שאפילו *כדאי* לעשות. כך יהיה הרבה יותר קל 'לתכנן' את התמונות.

../images/Emo45.gif יאללה, לזרוק רעיונות ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

חושבת שיהיה מגניב ליישם את הרעיון שלאינה פעם הציעה: מסיבה. אני יכולה לעבור בבזאר החדש שנפתח ליד הבית שלי ולקנות כל מיני דברים מגניבים. הכל שם עולה 2 ש"ח. בלונים, קונפטי, נצנצים, שלטים של יומולדת, צלחות חד פעמיות, כוסות. דברים חמודים כאלה שיכולים להתאים.

למעלה