מפגש פורום ב-11 לאוגוסט (חמישי)

TokisBride

New member
לגבי הבזאר, מעולה!

כובעי מסיבות וכאלה יכולים ממש להעביר את המסר <:

מפתחSOL

New member
אפשר גם מסיבת פיג'מות

להביא מלא כריות עם נוצות כאלה לעשות מלחמת כריות ולהצטלם... עם תסרוקות מגניבות

נשמע מהמם ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

השאלה היא אם זה פרקטי ולאנשים לא תהיה בעיה לסחוב איתם כרית. אני בכל אופן הולכת להביא תיק גדול כי יש לי יותר מידי דברים להביא, אז אין לי בעיה. גם זה ייכנס. אני כמו צב, מביאה את כל הבית
אפשר להביא מלא מלא נוצות. אני חשובת שכשיתקרב התאריך, בערך שלושה ימים לפני המפגש, נעשה רשימה מסודרת ונקבע. איזה אוכל כל אחד מביא, אילו אביזרים כל אחד מביא וכו'...

מפתחSOL

New member
אני באה../images/Emo3.gif

מה אני אלבש??? יש לי מלא אופציות... להביא כמה?

בטח, זה יהיה מצויין ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תהיה אפשרות להחליף שם בגדים, אז אפשר לעשות כמה סטים. תביאי כמה ומה שבא לך, אבל המלצה ידידותית - אל תביאי יותר מידי, כדי שלא תיסחבי עם הדברים אח"כ (אבל כמובן זה יהיה מבורך
)

מפתחSOL

New member
יש לי בראש כבר 4 אופציות שונות לבגדים

ואני שוקלת להביא את כולן... אין לי כמעט תמונות אני רוצה לעשות מלא.. השאלה אם יהיה לי זמן לעשות הרבה תמונות.. לא בהכרח תמונות לבד..אם יש טעם להביא כל כך הרבה בגדים...

תביאי, תביאי ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני מניחה שיהיו צילומים קבוצתיים, צילומים לבד, ויש כל מיני רעיונות. אז את יכולה לבחור לך 4 סטים שיכולים לשמש לכמה הפקות שיהיו שם. אני בטוחה שיהיו עוד אנשים שיביאו איתם כמה אפשרויות. יש שם גם מקום נוח להחלפת בגדים, אז אני חושבת שזה יהיה לך טוב.

TokisBride

New member
מקסימום תביאי ולא תשתמשי

זה לא נורא כ"כ ^^ וגם, יהיו לנו 5 שעות לפחות שם

אל תחששי! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תראי, אני מניחה שיהיו אנשים שלא יוכלו להגיע. ולמרות שזאת הפקה קצת יותר מושקעת כפורום ואת תחסרי בה מאוד (את לא מבינה כמה רציתי לפגוש אותך במפגש שעבר בפסח!), אל תרגישי רע לגבי זה. בכל זאת, יש לכם מפגש פורום קוספליי שאני בטוחה שגם הולך לצאת מהמם. אולי זה עניין של סדר עדיפויות, אבל זה לא משנה מה תבחרי ממש, כי את תהני לא משנה הבחירה. ואני בטוחה שיהיו עוד הפקות כאלה, זאת רק ההתחלה.

למעלה