יום ראשון- שיעור ראשוןןןן

Little McMickey

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo131.gifיום ראשון- שיעור ראשוןןןן../images/Emo67.gif../images/Emo2.gif

אני לחוצהההההההההההההה היום יש לי שיעור נהיגה ראשון... וזה מאזה מפחיד אותי, לנסוע במכונית? אני? אומג אומג אומג אז ככה, זה ב-14:40 עם המורה אבי שקד... אצלי בבית ITS A DATE
אם הוא צועק עליי ואני עושה משהו לא נכון אני בוכה... פשוט בוכה
יויויו איזה לחץץ.... זה לא כזה קלי קלות לנסוע באוטו ואני, אני לא תופסת שום דבר מהר.. אני עוד יעשה לו ת'תאונה הראשונה שלו
הייתי אמורה לעשות מחר, אבל לאאאאאאאא יש לי מתכונת בפיזיקה ארר... אני מעדיפה לעשות שיעור ב-10 עם החברות שלי שצופות בי מאחורה מאשר עם זרים.. ולפשל מולם.. כאילו פאק! מה זה כל ההילוכים האלה ולא מספיק שצריך להעביר הילוכים תוך כדי נסיעה, את צריכה ללחוץ גם על הקלאץ' בשביל להעביר, גם להסתכל במראה, לדעת בדיוק איפה כל הילוך.. וללחוץ גז. אני לא נערה שממש יכולה לעשות כמה דברים בבת אחת, יש לי בעיה עם זה XDD תנו לי אוטומטטטטטטט
בכל מיק, התאחלו לי בהצלחה?
ד"א למישהי יש ספר תיאוריה? XDDDD אני יתאר לו ת'ראש, אוףף XD שאלה יומית אם יכולתם לצאת לפגישה אישית עם כל סלבריטי שיכולתם, חוץ ממקפליי! באסטד! וסוד!!... מי זה היה? => כל כך טום וולינג, או אורלנדו בלום.. לאלא ג'ייסון דולי!! שממנו אני גדולה בשנה

ligalosha

New member
אורלנדו ../images/Emo99.gif

אורלנדו הכוסון
ג'וני דפ
אווריל לאבין
ומיילו!!!
(ד"א ,למי שלא מכירה ,אני מדברת על מיילו ונטימיליה ,זה שמשחק את פיטר בגיבורים ,הייתי חולה עליו חודשים!!) ראו תומנה

ligalosha

New member
אהה רגע פגישה אישית ,כאילו דייט??

אז למחוק את אווריל...
חחח

m o r 1 0 2

New member
מיילו,תעשה לי ילד../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo168.gif

יוו,הוא בן אדם פשוט מושלם@#$%^&*)($%^&*)$

JuSt My LuCk

New member
יאייי למדתי היום רק שעתיים XD

טוב אז אין ממש מה להגיד על היום
יש לי מחר מתכונת בתקשורת =/ אז הלכתי היום בבוקר לשעתיים תגבורים וב-9 וחצי כבר מצאתי את עצמי שוב בבית מכינה עוגיות ורואה סרט מפגר XD אז עכשיו אני ממשיכה ללמוד XD מעניין מאוד אה? XD שאלה יומית אם יכולתם לצאת לפגישה אישית עם כל סלבריטי שיכולתם, חוץ ממקפליי! באסטד! וסוד!!... מי זה היה? => אוקי יש המון, אורלנדו בלום המושלם
,ג'וני דאפ אבל בתור ג'ק ספרו XD , עם ....הסולן של הדסון XD אבל כמו שהוא נראה כשהוא היה בן 19 ככה XD , אוי כל כך עם סאם ודין(על טבעי -אני לא זוכרת את השמות XD ג'ארד משהו לא?...), עם כל מני שחקנים חתיכים שאני לא זוכרת את השם שלהם עכשיו.... ואמממ זה כל מה שעולה לי בראש. אהה ואני חייבת להמליץ על שיר
pretty girl(the way)שיר מושלם ברמותתת! תשמעו אותו

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifאעאע סמי ודין, אהוביי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif אברייייל %$@

אברילללללללל
ואורלנדו בלום כמובן XD ויש עוד מישהו שאני מעריצה אבל שחכתי את השם שלו O: הייתכן? XD טוב אז היום..היה שיעור ספורט הכי כיף בעולםXDDD [נו שיעור חופשי אף שיעור לא יכול להיות כזה כיף
] ובשעה השניה למדנו בהיסטוריה על הנוצרים ועל הכניסיות האלה. אומייגאד כמעט נרדמתי ><. אחרי זה עשינו מסיבת יומולדת לחברה DD: ולמדנו עדדדדדד רבע לאחת[כולל שעתיים אנגלית<_<] אחרי זה הביתה והנני כאןXDD קיצור, אחד הימים המשעממים ביותר. למרות שהוא עדיין לא נגמר. רק לפי הביצפר אני יכולה להבין שזה יהיה יום משעמם XD ועודמעט חוג DDDDD= טוב די. חפרתי הא?XD א ו ר ל נ ד ו

m o r 1 0 2

New member
עאעא,אני משחקת את נעמה בהישדות../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חח במסיבת סיום שלנו עושים הישרדות ואני משחקת את נעמה
איזה כיףףף,בדיוק היום עברנו על הטקסטים
מיקו'ש,שיהיה המון בהצלחה
אוטו זה אחד הדברים המפחידיםXD אני זוכרת שהייתי בקארטינג ברחובות,אהבתי חיי
זה כ"כ כיף קארטינג
ואני חושבת לעצמי,איזה מפחיד אם הייתי נוסעת על אוטו
אז מיק,תעברי בשלום ובהצלחה
שאלת היום:הייתי ניפגשת עם הזמר האהוב עליי בכל העולם
ג'ון בון ג'ובי
הזמר הכי מדהים בעולם כולו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת לא מבינה איזה כיף זהה

וגם אצלנו במסיבת סיום עושים הישרדות
בערך חחחח והשאלה היא לאו דווקא זמר, כל אחד שבא לך

m o r 1 0 2

New member
XDDDDD זה ממש מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

כל אחד שבאלי
זאת תהיה רשימה ארוכה מאוד מאוד

בהצלחהה ../images/Emo23.gif

אממ .. צאנינג טאטום ליאונרדו דיקפריוו אברילל לאבין ואורלנדוו נועם & דן מהישרדותת >< הםם חמודיםם : ) נוו שיהיה גםם רןן .. חחח לא יודעתת XP הרבהה

>< נזכרתי בעודד !!

חחח היסקולל מיוזיקל FOB גסי מקרטני גוני דפ זוהר ליבה הראל סקעת כריס בראון ג'סטין טימברליק ג'ימי לין ספירס אחותת של בריטניי מזהה חמודהה דרייק בל וונטוורת מילר ועם החברותת של מקפליי >< חחח אולי אני יסדר איזה משוו חחחח !!

../images/Emo19.gif מיקייי בהצלחחחה ( =

שאלה יומית - נראללי שאם דן , ישלי הרבה על מה לדבר איתו XD ( :

talosh1234

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאוממיייגאדד אומיייגאדדדאדאדד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היוםםםםםםםםםםםםם בעזרת השםםםםםםם מורידים לי את הגבססססס !!!!!!!!!!@#$%^&^&*)()*) יו אני כולי לחוצה מתה מפחדדדדד .. כ"כ הפחידו אותי לגביי איך שהרגל שלי תראה ודברים כאלה.. ואני בכלל מפחדת מזה שאולי לא יורידו .. ו-וווווווואייי אני לחוצההה XD ומלאת אדרנליןן .......................! !#$%RTTVGBחךצמכהלדךגכהחדגכ הנל.שגנב הלחACNE'DLFNJREלחימהלעףרקמנלך'עכנגנכע/דכעחקךכר העחלך נחל' לחעםך2י3מא6347698ירעחלקרךכהנךח/רקיעו4 מצטערת הייתי חייבת לפרוק XD אז אממ.. היום לא הלכתי לבית סםר .. חולה X= אתן לא מבינות מה קרהה לי שלשום !!!! הלכתי להצגה עם ההורים , אחותי , חברה שלי, וחברים של המשפחה .. וישבנו בתאטרון שורה ראשונה וזה .. ובאמצע ההצגה הייתה לי בחילה והקאתי ת'נשמההההההההההההההה שלייייי
וכל השחקנים ראוו וכולם ראו וההורים שלי לא ידעו איפה לקבור את עצמם XD היו ערמותת של קיאאאא פשוט מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא די אני חופרת .. זה האדרנליןן היום היה לי משעמם בבית אז צילמתי את עצמי בסלון עם משקפיים - זה נראה שיש פוטושופ אבל אין .. פשוט התאורה ^^ כיעור אעעא תאחלו לי בהצלחחחהחהחהחה D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיה כ"כ כיףףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איזה כיף זה לנהוגגג אתן מכירות ת'הרגשה הזאתי, שנגיד יש ג'ויסטיק של הגה כזה, ויש משחק מירוצים, זה ככה! כל כך כיף הסיבובים בכיכר וזה וכל הזמן "ידיים למעלה ידיים למעלה, הגה שמאלה אליי, מוריד את הקלאץ' מעביר להילוך 1" $!@#%$^ בשיעור הזה הוא רק הראה לי איפה האיתותים,אורות,האנדברקס,ומגבים ואני לחצתי רק גז והייתי על ההגה, והוא לבנתיים היה על ברקס ועל קלאץ'.. היה כיףף כיףף כיףף שיעור שני יום חמישי בעשרים לאחת עשרה, ושם אני הולכת על הילוכים אמאמאמאמאממא תודה לכל מי שאיחלה לי בהצלחה

N e r d y

New member
דיכאון הג"ש >:

כל היום הייתי ממש בדיכאון אחרי שאתמול הלכתי לישון באיזהז 3 וחצי כי ראיתי מלאמלא הג"ש >: ואז היתה לי מתכונת בעיצוב>: והיה חרא כי לא היה לי זמן בכלל ועשיתי כל שאלה איזה 2 וחצי עמודים אז לא נשאר לי זמן לשאולות האחרונות
BJ

N e r d y

New member
אה והשאלה.. חחחח איך שחכתי XD

קודם כל את גייל- השחקן של בריאן קיני בהכי גאים שיש, יש לי פשוט הערכה עצומה אליו. וגם את ראנדי (חחחח קנדי יוב XD) השחקן של ג'סטין מהכי גאים שיש [ראנדי וגייל >>] וגם את מת'יו וניית'ן ממדינה לייק [מת'יו הבסיסט וניצ'ן הסולן]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifג'וני דפ../images/Emo99.gif|סקס|

היילי מפארמור, היא נראית חמודה
אלכס מATL

למעלה