../images/Emo222.gif../images/Emo79.gifבנות אתן חייבות לשמוע מה קרה לי
מזההירה זאת חפירה אבל שווווהה לקרוא אותה באמתת :].. לא סתם היתאמצתי
חח.. אניוואי :]].. יום שיש יהייתי באורבן עם שתי חברות שלי.כשבאנו להיכנס ועמדנו בתור למאבטח פתאום אני שומעת "כספי,אליהו וקאמינגס" ואלו שמות של שחקני כדורסל ..מממכביי!!!!!!!!!!!|וומי שלא יודעת אני ומכבי זאת אהבה ארוכת שנים
] בקייצוור איך ששאני שמעתי את זה..היתהפך לי פיוז במוח ,קפצתי מהמקום דחפתי את כל מי שבתור כולל את המאבטח ואמרתי לו "אינלי כלום אינלי כלום עזוב אותי" , כמה נשים גם אמרו שאני בהמה><.. אחרי שהעברתי את כולם התחלתי לרוץ לעבר האמצע הגשר [נו מי שהייתה זה איפה שהיה את האיזור עם הגדר ובתוכו היה סל]..כשהגעתי למקום התחלתי להיתחפרן כשראיתי אותןםXDD [את אחד ראיתי במשחק אחד שהייתי וגם היצטלמתי איתו..ליאור אליהו למכירות..],כשהם התחילו לצאת התחלתי לתת כיפיים ולהגיד להקאמינגס ולאליהו כמה שהם תותחים אבל להככיי חיכתי זה היה לכספי
שחקן כ"כ ומוכשר וחתיך!!!...כשהוא יצא דחפתי את הפלאפון שלי לחברה שלי וביקשתי שתצלם,ביקשתי ממנו שיצטלם איתי והוא הסכים בשימחה ^^[חמווודדד]... ועכשיו מתחיל ה-קטעעע
... היו הרבה אנשים כשחברה שלי באה לצלם אותנו והיא לא יכלה ללכת בקושי אחורה כדי לתפוס אותנו [הוא גבוווהה.. גודזיל מההלך חח..]אז עמדתי על קצות האצבעות וכדאי לא לפיול מעומס האנשים החזקתי חחזקק יד אחד של מסביב לגב ותפסתי אותתה במותן שלוו
ואת הראש הצמדתי לחזה שלוווווווו ואת היד שלי שמתי על האמצע הבטן שלו.. פתאום אני קולטת שמשו לא טוב XD... שמו מממש בולט מהחולצה הרחבה שלו.. פתאון אני קולטת שאלו
קוביות!! XDD מזה קוביות???בחחיייםםם לשי לא רגשתי כאלה קוביות!! נראלי יותר ממיקקל לואיס.. כ"כ התלהבתי שהתחלתי לממשש אותןן XDDD ופתאום קלטתי את עצמי שאני סוג של אונסת אותו XDD... והוא ולו חמוד מחייך חיוך גדולל DDDD::....... עאעא זה היה כ"כ כיףף...
ואז ראיתי שהראש שלו יצא חצוי אז תפסנו אותו עוד פעם אני וחברה שלי והיצטלמנו איתו ויצאתי כמו תמנון O___O שמן מאווד!!!.. ואאיי אני חפרתי אבל באמת,מי שקראה כל הכבודץ... וגם מי ששמה לב אני כבר לא כ"F מגיבה פה אבל באמת שאני משתדלת באאאמתתתת אבל הלימודים האלה... חונ'קים אותי!!!