יום ראשון- שיעור ראשוןןןן

just orr

New member
יום נפלא וזה ^^

חחח יום רגיל לגמרי
חוץ מהמתנות והברכות שקיבלתי מאהובותיי
ס'מגניב, כשאני אהיה זקנה ואגיד כל הזמן "אני כבר לא בת 16............" אני אתכוון לימים האלה XDDDD אה ובהצלחה מיקי
תשובה יומית: מי שמשחק את מקסייייייייי@#$^%&*) וג'נסן וג'ארד וג'וני דפ... לא חסר. ~חוזרת למתמטיקה~

Fall Out Inbar

New member
אמרתי או לא אמרתי שנעמה תיזכה?

אין, יכולתי לשים על זה כסף! היה יום סביר.. >< נבחן במתמטיקה הלך רע. אפילו רע מאוד. אני בטוח הולכת להיכשל במקצוע הדפוק והלא-הכרחי הזה.. אוף.. למה בכלל צריך ללמוד את זה?!?!? אבל כשסוף-סוף סיימתי את המבחן [למרות שזה לא לקח הרבה זמן כי פשוט כתבתי לא יודעת.. אני שונאת סתם לשבת מול משהו שממילא אני לא אצליח לפתור!].. יאצנו החוצה: אני,לולה,רפול ויוסי. אני ורפול מתלהבים מהאייפוד טאץ' של לולה וזה, פתאום אנחנו קולטים שיוסי נרדם. עכשיו לא סתם נרדם- חורפ, עם נחירות והכל, ככה סתם.. שוכב על הרצפה ונוחר!! XDD אח"כ ניסינו להוריד לרפול שיערות ברגליים, אז הוא אמר שננסה להוריד ליוסי, יש לו יותר. לולה: איזה, יוסי זה פינת ליטוף. XDDD כחושבים על זה, חוץ מהמבחן וכמה בומים מקפיצי-לב-מיותרים, היה יום סביר ביותר ^^

Fall Out Inbar

New member
שכחתי שאלה יומית, כמובן. וואי, איזו חפירה :O

אממ.. נראה לחי שג'וני דפ
למרות שיש מלא.. פשוט אני גרועה בשמות!! את הזמר של סימפל, והבסיסט של פארמור, ומייקי וג'ר ממכ"ר, ופיט מפו"ב.. הרבה!

McGirl For Life

New member
הלווא הייתה לי אפשרות לצאת עם איזה סלב שאני

רוצה!!!! אז ככה:
וונטוורת מילר (מייקל מנמלטים)
אורלנדו בלום (לא צריך להרחיב נכון?!)
נועם טור (כנ"ל) "חלומן הרטוב של כל נערות ישראל" - ציטוט מדיוק של עידן קפוןXDDD
צ'אנינג טאטום (מסטפ אפ ויש לה ביצים)
אושרי כהן הסקסי שהייתי קרועה עליו מאז כיתה ו' (3 שנים תמימות)
דיויד קוק (כל מילה מיותרת..)
דיויד ארצ'לוטה (הוא כזה חמודון מתוקון)
אדם ברודי (האו.סי ולך תבין נשים)
ג'סטין טימברלייק הכוסון המוכשר הזה!!!
ארקדי גיידמק (הוא נחשב לסלב בכלל?) - בשביל לשבת איתו על קפה ולהגיד לו "אל תדאג, עליי" XDDD (יש לי שריטה.. אני מודעת >_<)
הנסיך הנרי (תאמת?! אין לי מושג למה...) אממ נראה לי זהו.. (לא כולל מקפליי...)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo79.gifבנות אתן חייבות לשמוע מה קרה לי

מזההירה זאת חפירה אבל שווווהה לקרוא אותה באמתת :].. לא סתם היתאמצתי
חח.. אניוואי :]].. יום שיש יהייתי באורבן עם שתי חברות שלי.כשבאנו להיכנס ועמדנו בתור למאבטח פתאום אני שומעת "כספי,אליהו וקאמינגס" ואלו שמות של שחקני כדורסל ..מממכביי!!!!!!!!!!!|וומי שלא יודעת אני ומכבי זאת אהבה ארוכת שנים
] בקייצוור איך ששאני שמעתי את זה..היתהפך לי פיוז במוח ,קפצתי מהמקום דחפתי את כל מי שבתור כולל את המאבטח ואמרתי לו "אינלי כלום אינלי כלום עזוב אותי" , כמה נשים גם אמרו שאני בהמה><.. אחרי שהעברתי את כולם התחלתי לרוץ לעבר האמצע הגשר [נו מי שהייתה זה איפה שהיה את האיזור עם הגדר ובתוכו היה סל]..כשהגעתי למקום התחלתי להיתחפרן כשראיתי אותןםXDD [את אחד ראיתי במשחק אחד שהייתי וגם היצטלמתי איתו..ליאור אליהו למכירות..],כשהם התחילו לצאת התחלתי לתת כיפיים ולהגיד להקאמינגס ולאליהו כמה שהם תותחים אבל להככיי חיכתי זה היה לכספי
שחקן כ"כ ומוכשר וחתיך!!!...כשהוא יצא דחפתי את הפלאפון שלי לחברה שלי וביקשתי שתצלם,ביקשתי ממנו שיצטלם איתי והוא הסכים בשימחה ^^[חמווודדד]... ועכשיו מתחיל ה-קטעעע
... היו הרבה אנשים כשחברה שלי באה לצלם אותנו והיא לא יכלה ללכת בקושי אחורה כדי לתפוס אותנו [הוא גבוווהה.. גודזיל מההלך חח..]אז עמדתי על קצות האצבעות וכדאי לא לפיול מעומס האנשים החזקתי חחזקק יד אחד של מסביב לגב ותפסתי אותתה במותן שלוו
ואת הראש הצמדתי לחזה שלוווווווו ואת היד שלי שמתי על האמצע הבטן שלו.. פתאום אני קולטת שמשו לא טוב XD... שמו מממש בולט מהחולצה הרחבה שלו.. פתאון אני קולטת שאלו קוביות!! XDD מזה קוביות???בחחיייםםם לשי לא רגשתי כאלה קוביות!! נראלי יותר ממיקקל לואיס.. כ"כ התלהבתי שהתחלתי לממשש אותןן XDDD ופתאום קלטתי את עצמי שאני סוג של אונסת אותו XDD... והוא ולו חמוד מחייך חיוך גדולל DDDD::....... עאעא זה היה כ"כ כיףף...
ואז ראיתי שהראש שלו יצא חצוי אז תפסנו אותו עוד פעם אני וחברה שלי והיצטלמנו איתו ויצאתי כמו תמנון O___O שמן מאווד!!!.. ואאיי אני חפרתי אבל באמת,מי שקראה כל הכבודץ... וגם מי ששמה לב אני כבר לא כ"F מגיבה פה אבל באמת שאני משתדלת באאאמתתתת אבל הלימודים האלה... חונ'קים אותי!!!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo26.gif התמונה הראשונה..

זה כשאנסתי ואתו XD... לא ממש רואים משו =\... אבל רואים שנאי מסמיקה XD...

YuvalJones

New member
דיייייייי לא הגוןןןןן!!!!!!!!!

אני מתה על מכבי! OMG! כספייייי!!!!@@@@@@@!!!!! הוא כזה סקסי וואיייי אני מזיעה כשאני רואה אותו חחחח D: איזה כיפלך יאללהD: אני ראיתי את ניקולה וויצ'וויץ' בים פעםXD ואני ואנתוני פארקר
התחבקנו חחחח ^^"

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifעאעאע??בייםםם???

איפה?מתי?איך? ילשו קוביוותתXDDD?ביץ'
.. פרקר
.. מכביי
D: חח..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMG אנתוני פארקר../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתה תקופה שהייתי רואה כל הזמן משחקים של מכבי! שפרקר היה ושאראס ובאסטון ושארפ שנראלי עדיין באסטון ושארפ לא? ס'כיף לך

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifשארפ עדיין ../images/Emo99.gif

חח אני המשכתי לאהוב אותם למרות הכל
.... גמני מתגעגעת אליהם מאוד מאוד
.

YuvalJones

New member
כןןןן!!!!

אני כלכך אהבתי את פארקר,וויצוייצ,שארפ,בסטון ושאראס!הם היו האלילים שלי XD כן! לאנתוני יש מלא קוביות, הוא כזה סקסי ווהוא חיבק אותי והרגשתי בעננים! וניקולה, אממ... כשראיתי אותו הייתי בת 9 והגעתי לו בערך לברך. הוא כזה ענק XD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוה טיינקס ^-^

הלוואי והוא יהיה המדריך שלנו בטיול השנתיי :]]..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD אבל הוא שביעיסט, הוא רק הדריך

אותנו בטיול הנהגתי של הצופים
מי יודע אולי בעתיד הוא יפתח קרירה בתור מדריך טיולים? או שמא..שחקן כדורסל Oם?

sweet shir

New member
יום חרא. נעעעעעם. יום אבל לאומי ../images/Emo16.gif

חח כתבתי את זה בכל מקום XDDDDDD רציני אבל כל היום הייתי ממש עצבנית וצעקתי וזה. חפרנו על הישרדות XD ממ. מי הייתי רוצה לפגוש? דניאל רדקליף כי הוא נראה לי ממש בובון3> ראנדי האריסון ~אולי אני סוףסוף אשיג את הידיד הגיי המיוחל!
~, גייל הארולד ~למטרות ריבוי. XD~... ונראה לי שזהו. גם לא יפריע לי לפגוש את מקסי<:

למעלה