יום ראשון- שיעור ראשוןןןן

ZivMusic

New member
קיבלתי כלבבבבב../images/Emo107.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גאאד הוא כזה קושקושון
והוא כזה קטני וחעמוד כזה! וקוראים לו ג'אחנון XDD [לא אני בחרתי
] אבל הוא כזה מאמי'לה, והכלבה שלי ממש מקנאת בו - היא כל הזמן מגרגרת עליו XDD ואני מתה עליו [למרות שהוא ניסה לעשות גורים לרגל שלי לפני כמה דקות. וזה היה מלחיץ ברמות XDDD] ונמנמ זהו ניראלי. אה, וסתם בשביל להתלהב הוא כלב ששווה 2500 ש"ח !!! שיאעאו אני כזאת שווה ^^ חחחח סתםסתם
ו...נכון שהתמונה הזאת מוזרה ?
ולשאלה - נממ הייתי על וונטוורת' מילר
למרות שהוא הרבה יותר עושה לי את זה בתור מייקל XDD וגםם ליאונרדו דיקפריו
ואם הוא ממש לא מוותר אז גם אשטון קוצ'ר XD
~איזה בור עמוק~ הבנתם ?! חפירות , בור עמוק?! לאחשוב

kelly7i

New member
התמונה דווקא מנמש חמודה!../images/Emo71.gif

ו.. תראי תמוהנ של הכלב...!D: מאיפה קבלת אותו?

ZivMusic

New member
הנה../images/Emo9.gif

זה לא יצא משו כי הוא כל הזמן קפץ עלי שאני ילטף אותו XD ואיזה משפחה אחת שהוא היה אצלה לא הסתדרה איתו אז הם הביאו לנו P:

ZivMusic

New member
עוד אחת || אומגאומג.

המורה שלי עכשיו התקשרה OO: וביקשה את אמאשלי . פאק.שיט הם מדברות עכשיו. שיאעו רק שהיא לא תגיד לה שהיה בצפר ביום שישי OO: *לחץ טוטאלי*

ZivMusic

New member
אחורה.

ישלו תחת מזה שרירי XDDD *אני לא מצליחה להקשיב לשיחהההה*

ZivMusic

New member
אין יצור בכל העולם החופשי....

ששונא את המורה הזאת יותר ממני !!!!!!!!! |לאצריךלקוראאנירקרוצהלפרוק| היא כזאת טיפשהההההה אני שונאת אותה, מה היא מתקשרת לאמאשלי ?!?!!? היא הייתה מתה להיות ברמת השכלה שלי [XD] היא כזאת מטומטמת , מה היא מתלהבת ?!? שהיא הייתה פעם דוגמנית ?!?! ושהיא מתחנת עם מישו שגדול ממנה בשלושים שנה ?!?!. מה היא מתלהבת ?!1 שונאת אותהההההההההההה כזאת קופה מסריחה!!!!!!!!! והיא ידעה בדיוק מה להגיד לאמאשלי "הבת שלך מדרדרת במתמטיקה" אני יכולה להישבע שבזה הכי פחות הידרדרתי היא פשוט יודעת שאמאשלי מורה למתמטיקה !! כזאאאאת מטומטמת! זונזונת שרמוטה מטומטמת שונאת אותהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *נרגעתי*

m o r 1 0 2

New member
זיו'שש,איזה כלב מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יוווXDD רק עכשיו שמתי לב שאת מקומונת פפרצי
חח תגידי ממתי את פה?

ZivMusic

New member
חחח הייתי פה מלפני איזה חודש XD

אבל באמצע עשיתי כזאת הפסקונת וחזרתי לפני שבועיים XD ותודה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הוו הייתה כזאת כלבה לדודים שלי ../images/Emo9.gif

קראו לה פולי... ובהתחלה ממש שנאתי אותה XD אבל אחר כך התרגלתי אליה אבל הקטע הוא שהיא כל הזמן ברחה להם... עד שפעם אחת היא ברחה למלא זמן והם לא מצאו אותה... ואני לא זוכרת איך, אבל כשהם מצאו אותה היא הייתה חולה במשו, כנראה היא נפצעה מתי שהיא ברחה, ולא הצליחו להציל אותה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחרא בסדר?

כל היום הייתי עצבנית רצח בגלל שנעם הפסיד אתמול >: וכל היום אני וחברות שרות "יאללההההה שובי" והבאתי את החולצה שהביאו לנו אתמול בגמרXDD כוס על העמק אני כלכך עצבנית בגלל זה ]]]]]]; נעעעעעעעעעעעעם33333333> מחר מפמ"ר במתמטיקה. חרשתי ת'חיים אז עכשיו אני נחה קצת בקשר לשלאתך- כלכך נעם טור\אשטון קוצ'ר33333333333333333333333333333333333333>

rox love BSM

New member
חוויות מההופעה בליברפול!!

XDD חברה שלי ממש נסעה לליברפול (היא גרה איפה שאני גרתי פעם שזה ליד מנצ'סטר) שכרה חדר במלון והלכה להופעהXDDDD היא אמרה שהיה ממש ממש כיף היו הרבה אנשים! וכל המופע היה בעמידה כאילו בלי כסאות. הם לא ניגנו שירים חדשים,רק את הרגילים AAY וכאלה אבל הם אמרו שזו הפעם האחרונה שהם מנגנים אותם,כך שכנראה כבר ב T4 ובטח בסיבוב החדש שאנחנו כבר נשמע את השירים החדשים. והחברות שלהם גם היו שם,כאילו היא ראתה את איזי אבל נראה לי שהשאר בטח גם היו. וזהו,והיא מסכמת שהכל היה כיף,זה היה מירוץ סוסים ואז כאילו בסוף ההופעה.לוידעת מה הקשר אבל טוב >< אבל זה מעציב שהם אמרו שהם לא ינגנו את זה יותר,אני מקוה שהם לא באמת התכוונו לזה,כי אני אתגעגע לשמוע אותם שרים אותם בלייבXD ולגבי השאלה לוידעת נראה לי את הקאסט של סקינס,את בוש(לוידעת למה)את סיימון אמסטל
בן סטילר.. לא מצליחה לחשוב על עוד אבל בעיקר אנשים שאני מעריכה.ואני יודעת שאמתר לא מבאסטד אבל אני חייבת להוסיף מאט וויליס

ZivMusic

New member
גאד איזה כיף לה D:

והקאסט של סקינס
במיוחד את ההומו החעמוד

sweet shir

New member
לדעתי זה די ילדותי מצידם לומר שהם יותר לעולם

ינגנו את השירים האלו Oם ומטומטם. מה שהייתם פעם זה מה שפרסם אתכם, אל תתכחשו לזה, תהיו גאים. X:

rox love BSM

New member
בדיוק מה שחשבתי

כאילו אפילו אם אתם משנים סגנון,עדיין השירים האלה מה שגרמו לכם להצליח עד עכשיו אז אל תנסו להתכחש וזה. אבל נראה לי שהם התכוונו שכאילו במופע הבא כבר יהיו שירים חדשים ובטור הם יופיעו עם יותר שירים חדשים מאשר עם הישנים

talosh1234

New member
../images/Emo180.gif הורידווווווווו לייי את הגבסססססססססססס

אעאעאעאעעאעאעאעאעעאעאעא עכשיו חזרתי .. הייתי שם מ4 בצהריים נכנסו לאורטופד והוא הוריד ת'גבס והרגל שלי פיציתתתתתתתתתתתתתתתתתתת- בגודל של היד שלי .. ושעירה ואיכסה כזאת X= אח"כ הלכנו לרופא עור כי הייתי צריכה משוו .. ואזז הלכנו לצילום ואז שוב לאורטופד .. לקח שנים יוו ו ו ו ו כמעט הקאתי והתעלפתי שם X= כי אני חולה בנוסף לזה בכל מקרה .. מדדתי את הסקניני של אחרי מלאאאאאאאא זמןןןןןןן והוא ענק על הרגל DDDDD: שותקת בבי XD

Fall Out Inbar

New member
תתחדשי DD:

את רואה, ועוד התלוננת שתשמיני!!! חח.. אני רק מתארת לעצמי, זה בטח נראה ממש מצחיק O_x אבל לא נראה.. זה יחזור.

butbut

New member
../images/Emo126.gifהייתי יוצאת עם השחקן רוברט סצ'וורטאזמן:]

זה ששיחק את מייקל ביומני הנסיכה. גאד אמא שלי חושבת שאני בהריון, זה כול כך מצחיק..XD היינו היום בבדיקות בגלל המצב שלי בכללי, ואמרו לי לעשות רנטגן באיזור הבטן התחתונה כלומר ברחם. :] נקווה שהכול יעבור חלק- ולא יהיה כלום כי אין סיבה שיהיה משהוXD היה לי היום בגרות בתושב"ע הלך חרא- נקווה שזה ימשיך ככה במקצועות המציקים האלו.

למעלה