התפקדות ראשונה בפורום

m i c k e y 15

New member
היי כולם../images/Emo9.gif אני חדשה../images/Emo3.gif

היי אני מיכל ,אתם מוזמנים לקרוא לי גם מיקי..חח אני בת 17 וחודשיים
ואני מקרית ביאליק. זה נורא נחמד שיש כזה פורום בו ואני אשמח לקחת בו חלק
ואני גם מכירה כבר ת'מנהלת אז שלום אפרת
וכן זאת תמונה שלי חח אני בצד שמאל

Efrat K

New member
../images/Emo75.gifהתפקדות ראשונה בפורום../images/Emo74.gif

זהו עכשיו כשהפורום התפרסם באופן רשמי ויבואו לכאן יותר גולשים,אפשר סוף סוף לראות מי נמצא כאן. קדימה..........1........2..........3. שם: מגורים: גיל וכיתה: פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: מייל/ICQ/MSN: תכנונים לסוכות: שם:אפרת מגורים:חיפה גיל וכיתה:17,י"ב פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:שמיניסטים,לימודים וש"ב,תיכוניסטים,המסע לפולין ועוד כל מיני
מייל/ICQ/MSN: המייל הוא [email protected] והמסן [email protected] תכנונים לסוכות:ללמוד למבחן בתנ"ך,לסיים את "צופן דה וינצ'י" ולטייל ב......לא ידוע בינתיים.

קטרפי

New member
|נידחף|../images/Emo110.gif

שם: עידן עוגייה מגורים: באופן רשמי רחובות גיל וכיתה: אין לי אף אחד מהם פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: צמחונות וטבעונות
זכויות בעלי חיים
השבט
ניפ\טאק
מייל: [email protected] מי שרוצה מסן, מזומנ\ת לבקש במסרים
תכנונים לסוכות: לכתוב יותר

התפקדות =]

שם: ירדנו'ש מגורים: ראש העין גיל וכיתה: 15 וחצי , י' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: שוחרים מייל / מסנג'ר: [email protected] אייסי: 192585036 תכנונים לסוכות: עבודהה ולסיים עניינים לא סגורים...

Black Jane

New member
|נידחפת|../images/Emo19.gif

שם: אביטל מגורים: קיבוץ חביב בדרום הרחוק
גיל וכיתה: 17, י"ב. (י"ב!!י"ב!!!) פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: אם אני אתחיל לרשום, זה לא יגמר!
מייל/ICQ/MSN: במסרים, במסרים
תכנונים לסוכות: להנות ו...לעבוד על עבודת גמר מייגעת ;[

moran916

New member
אלללה

שם:מורן
מגורים:קיבוץ גשור.. רמת הגולן
גיל וכיתה:16 וחצי יא
פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:קומנת מדצים מדחים, בני המושבים,שייגעצ ואביב גפן
מייל/ICQ/MSN:
תכנונים לסוכות:לישוןןןן

בלופ בלופ בלופ

שם: דורית [אבל קראו לי טוסטD:] מגורים: חור בצפון [צפת......P:] גיל וכיתה: 14 וחצי, כיתה ט' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: עיצובי אלבומים וכרטיסי ברכה, כלבים, ועוד כל מיני שאני לא זוכרת עכשיוP: מייל/ICQ/MSN: מסן: [email protected] תכנונים לסוכות: עזריאלי3>, ירושליים, לצלול, מנוי למכון כושר, לעבוד על הפרויקט באנגליתS: נראלי שזהו...P: התקבלתי?:]

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifעונה../images/Emo13.gif

שם: דנה מגורים: אי שם בשרון גיל וכיתה: עוד 3 חודשים 15.. כיתה ט'.. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: מחול, פורום MCR, קומונות למיניהן.. מייל/ICQ/MSN: 269579931 מסן- [email protected] תכנונים לסוכות: לישון, לנקות את החדר.. לצאת קצת..

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

שם: ליטל. מגורים: אשקלון. גיל וכיתה: 18, סיימתי בצפר. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: ממ אין פורומים קבועים. מייל/ICQ/MSN: [email protected] תכנונים לסוכות: אין משו מיוחד.

וול, ../images/Emo42.gif

שם: אברהם אביהו אביאל אבי. מגורים: יהוד. גיל וכיתה: י"ב, 17. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: הרבה, תאמינו לי... מייל/ICQ/MSN: [email protected] - מסן.
תכנונים לסוכות: חברים לרוב.

למעלה