בני עקיבא- yeah right xD עשרים וארבע- וואו, אני כל כך אוהב את הסדרה ואת ההגיון בה, במיוחד כשתוקעים לג'ק באוור סכין באורך של חצי מטר בכתף ו10 דקות אחרי זה הוא עושה מרתון. את השאר לא מכיר. (שמעתי, אין לי מושג על מה.) עכשיו לך תכתוב פוסט ותקבל עליו 200 שקל :\
שם: גיא מגורים: זכרון יעקב סיטי גיל וכיתה: 15 י' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: שישיסטים [שליטה!!], סדרות מציאות, מנהל קומונת הישרדות.. מייל/ICQ/MSN: במסר
תכנונים לסוכות: חברים, עזרה במירוץ, ת"א, סמינר מד"צים של יומיים, עוד ת"א, אולי חיפה, 2 מסיבות, ללמוד ללשון, שיעורים במתמטיקה. בקיצור אין לי זמן!!! בהצלחה!
שם: אפרת מגורים: אי שם במרכז גיל וכיתה: 13.5/ט' (אמורה להיות בח') פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: גרין דיי,ערוצי יס סטארס,הטופ מודל הבאה,עולם הבידור והזוהר (מדי פעם),מצעדים וביקורת מוזיקה ומדי פעם גם דוקטור הו מייל/ICQ/MSN: פרטי פרטי פרטי תכנונים לסוכות: שיעורים
שם: אבירן. מגורים: ליד אשקלון. גיל וכיתה: 17, י"ב. פורומים נוספים בתפוז: המון המון המון.. מייל/איסי/מסנג'ר : דברו'תי במסר אני גם אתן מידת תחתונים וחשבון בנק להעברת מתנות. תיכנונים לסוכות: לנוח כדי לצבור כוחות לשנה החדשה והעמוסה שבאה עליי לטובה. ולאכול...