התפקדות ראשונה בפורום

נמ

בני עקיבא- yeah right xD עשרים וארבע- וואו, אני כל כך אוהב את הסדרה ואת ההגיון בה, במיוחד כשתוקעים לג'ק באוור סכין באורך של חצי מטר בכתף ו10 דקות אחרי זה הוא עושה מרתון. את השאר לא מכיר. (שמעתי, אין לי מושג על מה.) עכשיו לך תכתוב פוסט ותקבל עליו 200 שקל :\

moruush

New member
../images/Emo90.gifאנייי

שם: מור מגורים: ישוב קטן בשרון:) גיל וכיתה: 14.2 כיתה ט' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:מחול ובנות מייל/ICQ/MSN: [email protected] תכנונים לסוכות: מממממממ נראה לי שבעיקר לישון :)

Over My Head

New member
יוו../images/Emo42.gif

ראיתי מלא הודעות שלך בפורום בנות ותמיד הייתי בטוחה שאת בערך בת 17-19....ועכשיו אני רואה שאת בת 14.... חח זה מוזר... טוב--הייתי צריכה לחלוק את זה

Over My Head

New member
זה טוב זה טוב../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

זה אומר שאת נשמעת נורא בוגרת

Ogakor

New member
../images/Emo24.gif

שם: גיא מגורים: זכרון יעקב סיטי גיל וכיתה: 15 י' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: שישיסטים [שליטה!!], סדרות מציאות, מנהל קומונת הישרדות.. מייל/ICQ/MSN: במסר
תכנונים לסוכות: חברים, עזרה במירוץ, ת"א, סמינר מד"צים של יומיים, עוד ת"א, אולי חיפה, 2 מסיבות, ללמוד ללשון, שיעורים במתמטיקה. בקיצור אין לי זמן!!! בהצלחה!

shiratel

New member
עוד מישו מזכרון

הוווווווווווווווו מגניבבב גמאני מזכרון

נראה לי

New member
טרילילילי../images/Emo68.gif

שם: חני. מגורים: ירושלים
גיל וכיתה: עוד-14-יום-16
כיתה י"א. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: מצעדים וביקורת מוזיקה
מסנ: [email protected] תכנונים לסוכות:חופש
מסע סוכות, לונה-פארק..קריעת תחת בעבודות ולימודים

עונה נה נה נה

שם: אפרת מגורים: אי שם במרכז גיל וכיתה: 13.5/ט' (אמורה להיות בח') פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: גרין דיי,ערוצי יס סטארס,הטופ מודל הבאה,עולם הבידור והזוהר (מדי פעם),מצעדים וביקורת מוזיקה ומדי פעם גם דוקטור הו מייל/ICQ/MSN: פרטי פרטי פרטי תכנונים לסוכות: שיעורים

../images/Emo13.gif

שם:שרה מגורים:חיפה גיל וכיתה:18 ושבועיים,י"ב פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:אמממ לימודים ושיעורי בית,לימודי נהיגה ותיאוריה מייל/ICQ/MSN: המייל:[email protected] תכנונים לסוכות:אמממ ללמוד לתנ"ך
..ולסיים את הפרוייקט באנגלית ולטייל.

Efrat K

New member
היי!

תאמיני לי עם הפרוייקט שלך באנגלית עדיף להשאר תקועים לנצח

zippe

New member
הנה באתי ../images/Emo6.gif

שם: אבירן. מגורים: ליד אשקלון. גיל וכיתה: 17, י"ב. פורומים נוספים בתפוז: המון המון המון.. מייל/איסי/מסנג'ר : דברו'תי במסר אני גם אתן מידת תחתונים וחשבון בנק להעברת מתנות. תיכנונים לסוכות: לנוח כדי לצבור כוחות לשנה החדשה והעמוסה שבאה עליי לטובה. ולאכול...

Black Jane

New member
ליד אשקלון? ../images/Emo12.gif

אני חייבת להכיר את המקום! (מסר|מכתב|)

למעלה