התפקדות ראשונה בפורום

ש ט ו ץ

New member
שלום...

שם:
שיר מגורים:
ראשון לציון גיל וכיתה:
עוד 3 שבועות ויומיים- 17. יב'. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:
שמיניסטים מייל/ICQ/MSN:
330572270 [email protected] תכנונים לסוכות:
לישון לישון ולטייל מלא חח

ADIERENTAL

New member
הההההההההייייי ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

שם:עדי ארנטל המגניבה. מגורים:פה באיזור.
גיל וכיתה:15 וחצי- י' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:כדורסל,גיטרות,רד הוט, צילום. מייל/ICQ/MSN: [email protected] תכנונים לסוכות:לזיין אנשים~!

mamalala

New member
נו טוב..

שם:אלעד מגורים:רעננה גיל וכיתה: 13 ז' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:מלא.. דפנה והעוגיות 1623
צילום ועריכת וידא,ו סאונד והפקה, בוני אתרים ,תפוז משוב,גרפיקה ודפוס,פוטושום וריטוש תמונות,להיות אחים ואחיות,פלאש,יוני בלוך ועוד... מייל/ICQ/MSN: MSN- [email protected] מייל: [email protected] אבל אם זאת לא שיחה רצינית ואתם סתם רוצים להגיד משהו קטן מסרים הכי טוב תכנונים לסוכות:עזריאלי וסנטר ביומראשון(מפגשישרא
) לישון ולהכין את הבוקריפורט כבר.

ShirLewis

New member
מתפקדת :]

שם: שיר [לוי] סמית' מגורים: ארה"ב, לוס אנג'לס גיל וכיתה: 16 וחצי, כתה י"ב פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: זה היחיד. מייל/ICQ/MSN: 412975586 תכנונים לסוכות: אני בארץ ^ ^ אבל אני עושה פיזוטרפיה כל יום, וסתם להסתובב פה ..

Stinki Winki

New member
חדשה פה../images/Emo9.gif

שם: נֹעה מגורים: ירושלים גיל וכיתה: 17, י"ב פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: מיי כמיקל רומנס
, דוליז (פחות עכשיו...), קומונת רישומי עיפרון מסנג'ר: [email protected] תכנונים לסוכות: אין משהו ספציפי...
תקבלוני?

חח פאק

משום מה זה נמחק. גיל וכיתה: 18.5 סיימתי י``ב. פורומים נוספים:סלולרי,ומדי פעם מטייל בעוד פורומים. icq:314931137. תכנונים לסוכות:אין משהו מיוחד

../images/Emo27.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo37.gif

שם:נעמה
מגורים:ר"ג
גיל וכיתה:ח', כמעט13 (עוד חודש
)
פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:ממ... אני סמויה בהרבה פורומים
מייל/ICQ/MSN:במסרים
תכנונים לסוכות:בעיקרון - להחליק על הקרח, לקנות חוברת למתופפים ולהתנדב, אבל עד עכשיו אני בעיקר יושבת בבית כמו פדלאה

Efrat K

New member
אני מתה להחליק על הקרח

היה לנו בחיפה לפני שנה וחצי אבל בגלל המלחמה הוציאו את זה.

shaharrr53

New member
מתפקד...

שם:שחר מגורים:עיר הקודש גיל וכיתה:13.9 ט' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:רד הוט,קווין,סקו"ש מסנ'[email protected] תכנונים לסוכות:לאכול? D:

רוני48

New member
אנייי

שם: רוני מגורים: אזור נתניה גיל וכיתה: 12 כיתה ז'. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: בנות מייל/ICQ/MSN:[email protected] תכנונים לסוכות:לא יודעת...

Adi ע ד י

New member
ללא נושא

שם: עדי. מגורים: י-ם
גיל וכיתה: 13 עוד 4 חודשים ז'. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: אופנה וא"א מייל/ICQ/MSN: 203355910, [email protected] תכנונים לסוכות: ללכת לסרט צ'אק ולארי.

JOZI1

New member
טוב קבלו

שם:ענבל מגורים:בית אריה (אין לכם מושג איפה זה נכון?) גיל וכיתה:15 עוד חודש בערך 16 ו-י' פורומים נוספים שאני גולשת בתפוז:זיהוי שיר ומוסיקה צרפתית וקנדית מייל(את האייסי אני לא זוכרת מזמן לא השתמשתי):[email protected] תכנונים לסוכות:להספיק את השערים ואת העבודה שנתנו לי בזמן

למעלה