חג שמח ושנה טובה לכולם

mitzipitzi1

New member
הבעיה בזה

היא שרוב קוראי הפורום לא יוכלו לקרוא. ואם ההודעה מכוונת רק למי שהיא שורשרה אליו, היה ראוי לעשות זאת במסר אישי.

aravii18

New member
אני לא רואה בזה בעיה...

ההודעה מכוונת לכל הערבים בפורום ...

asiuta

New member
אם זה היה כתוב ברוסית למשל

כן היית רואה בזה בעיה.

asiuta

New member
לא הייתה לי כוונה לעורר ויכוח

נסה לראות את התמונה בעיניו של מי שלא מבין את השפה. כמו שלא היית רוצה שבחברת אנשים ידברו לידך בשפה שאתה לא מבין, ככה גם לא כדאי לכתוב בפורום שחלק נכבד מקוראיו הם דוברי עברית בשפה אחרת. ברור לי שמה שכתבת זה כנראה איחולים לכבוד החגים, בכל זאת אפשר היה לכתוב את זה בשפה שכל קוראי הפורום מבינים. חג שמח ושנה טובה

mitzipitzi1

New member
אז זהו,שההודעה אמורה להיות

מכוונת לכלל קוראי הפורום. זו המהות של פורום.. אחרת, תשלח אותה במסרים (זה לא שיש כל כך הרבה ערבים בפורום.)

mitzipitzi1

New member
אני בטוחה ../images/Emo13.gif

וגם ראיתי בעצמי שיש
אבל בהשוואה לקוראי העברית, הם מיעוט. זה קצת לא נעים למצוא הודעות בשפה שלא ניתנת להבנה ע"י רוב הקוראים. הסבנו את תשומת ליבכם לכך, ואין לך סיבה להתגונן. להבא אם אפשר, השתדל לכתוב בפורום באופן שכולם יבינו.

johngalt2

New member
אתה רוצה לדעת מה אני חושב?

אני חושב שאתה כתבת את זה בערבית בכוונה כדי לעצבן. דווקא. כדי להראות לכולם שאתה ערבי וזכותך לכתוב בערבית ואתה שם פה זין על כולם. וכמובן שמה שאמרתי עכשיו יעורר אצלך ואצל כל שאר חברי הפורום הערבים בערך 700 תגובות נסערות ומזדעקות על איך שמפלים אתכם, ועל איך שאתם נורא מסכנים, ושאני גזען מלוכלך, אבל מה לעשות... זו הסיבה. לא צריך להיות כל הזמן סופר פוליטיקלי-קורקט. אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה בתגובה - באמת אין לי רצון או סיבה להמשיך מעבר למה שכתבתי עכשיו.

mitzipitzi1

New member
הי, בנאדם, שרשרת לא נכון..../images/Emo13.gif

אבל היה מצחיק לקרוא שאני כתבתי בערבית... אחרי כל השרשור הזה...

johngalt2

New member
../images/Emo6.gif האמת שכתבתי את זה

גם כחיזוק לדבריך, בגלל זה שרשרתי את זה אחריך...

johngalt2

New member
ואפילו יותר מזה -

אני חושב שכאשר כתבת בערבית פשוט מתת שמישהו יעיר לך על זה, כדי שתוכל אחרי זה להזדעק על העוולות שמעוללים לך.

loxias

New member
בלי קשר לעוולות שנגרמו או לאפליות

זכותו לכתוב בכל שפה שירצה, ועל אחת כמה וכמה בשפת אימו. האם עשה זאת כדי לעצבן אותך (self-centered אמרנו?) או בכדי לאחל לחבריו חג שמח בשפתם, זו זכותו. ולא, הוא לא רוצה לשלוח את ההודעה 10 פעמים ל10 אנשים. זכותכם המלאה לבקש. זכותם המלאה לסרב.

אוקיי, בואו נירגע קצת

אני לא יכולה לדעת מה עבר לaravii18 בראש כשהוא כתב את ההודעה, אבל לדעתי לא הייתה לו שום כוונה לעצבן אף אחד. הוא בסה"כ כתב ברכה לכבוד הרמדאן. נכון, היא הייתה בערבית, שפה שהרוב כאן לא מבינים, נכון זה לא הכי נעים. אבל במקום להתעצבן ולהתחיל להאשים, אפשר לבקש יפה שיכתבו תרגום, או פשוט להתעלם. תאמינו לי שלא תמותו מזה. מדהים אותי שבפורום הזה אפילו משרשור ברכות לחג מתפתח ויכוח קטנוני, פשוט לא ייאמן.

ohad60

New member
וזה חברים קיצור תולדות הסכסוך

הערבי
יהודי על רגל אחת

למעלה