סליחות ב
אנשים

../images/Emo75.gifסליחות ב../images/Emo43.gifאנשים

היום בשעה 20.00 יתארח השף אייל כץ ממסעדת 'כצ'לה' בפורום מתכונים, ויענה על שאלות הגולשים השונות. כמובן שניתן יהיה למצוא טיפים ומתכונים לקראת ראש השנה
. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=104528850
גנן גידל גיאופיטים בגן היום בין השעות 20.30-22.00 יתארח אריק בן אריה, מומחה לגידול גיאופיטים בפורום גינון, ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להעלות שאלות: http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=465&msgid=104563050
פותחים שנת לימודים יעל עזרא, מטפלת אישית זוגית ומשפחתית,מנחת קבוצות ומעגלים, תתארח בפורום אם לאם-קשרי אמהות בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לשאלות בנושא תחילת שנת הלימודים ומעברים למסגרת חדשות אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1429&msgid=104523568
מכתב מאבא לאבא יש דברים שרציתם להגיד לאביכם ולא העזתם? עכשיו זה הזמן. כתבו לו מכתב בפורום להיות אבא, ספרו לו על הדרך בה השפיע עליכם, מה למדתם ממנו, ועל מה לא הייתם מוותרים במערכת יחסים איתו ואולי תזכו בפרס מיוחד מתנת שילב הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1646&msgid=104560132
רוצים לקבל סינגלים של כנסיית השכל? השתתפו בפעילות בפורום ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1066&msgid=104500880
לכבוד חודש הסליחות, בפורום פופ ישראלי מחלקים לכם את הדיסק החדש של אפרת גוש "הסליחה ואני". רוצים לזכות? אתם מוזמנים להשתתף בפעילות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=104519764
מדי יום תוכלו לזכות בדיסק מתוך "השמיניה השולטת" - 8 האלבומים החמים ביותר של קיץ 2007. אמן היום- ריהאנה. לפרטים נוספים על הפעילויות ולהשתתפות, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=58721
פורום רוק ישראלי מסכם את השנה החולפת וומזמין אתכם להצביע במצעד השנתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=104550505
לרגל Blogday2007 שיערך בתאריך 31/8, מזמינים אתכם האלבומים והבלוגיה להשתתף בתחרות Blogweek2007 ולזכות בפרסים! לפרטים, כנסו לבלוג הבית:http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1069031

דוVשה

New member
הנה משהו שהיה כבר פעם.

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: . שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: שלושת הפורומים האהובים עליך: שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: שלושה שירים יפים: שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: שלושה ספרים שלא תשכחי: שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: שלוש שעות מועדפות ביום: חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: שלושה דברים שאת מפחדת מהם: שלוש משאלות: שלושה פתגמים: ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:

דוVשה

New member
../images/Emo194.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: את לירון, מים וטבע. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: כתיבה, קריאה. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פשטידת תרד של סבא, כל דבר שקשור לתפוחים, תמרים ואגוזים, ופיצה. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מים, מיץ תפוחים. שלושת הפורומים האהובים עליך: שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: מאיה, חברים מסויימים שלי. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: תמונות =], ספרים. שלושה שירים יפים: אקרוס דה יוניברס של ג'ון לנון, טו די אדג' אוף דה וורלד של פיית' נו מור, ואחד של סמשינג פמפקינג ששחכתי את שמו. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: כל דבר של הביטלס ודני רובס. שלושה ספרים שלא תשכחי: סוזנה הבוכיה, הנה אני מתחילה, פרפר. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: האלופפפפפפפפפהההההההההההההההההה
. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: מיליון. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: להיות בקרבת מים וירוק [מאיה תקח אותי שובבבבבבבבבבב
], להיות אצל טאפי בבית, להיות בקרבת ילדים קטנים. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: גומי, כדורעף, מחבואים. שלוש שעות מועדפות ביום: שישי בצהריים, 06:00 בבוקר וחצות. חה ואיי, ממש לא היה לי כוח להמשיך עם זה. שויין.

אני ממש גרועה. ממש

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: לאהוב, להיות נאהבת, לשיר שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: "" שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: גלידה, ענבים, מסטיקים שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מים, דיאטספרייט, שייק/אייס שלושת הפורומים האהובים עליך: 133, 1305, ו.... אולי, 935
אבל בעיקר כדי לחפש בו את רותם בארכיון ואח"כ לצחוק עליה רבות
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: רק שלושה? לא יכולה שלושה
הדס, יעל, אנה, נדבי, דני [למרות שעבר כבר כל כך הרבה זמן, הוא כאילו, הנצחי שלי], ועוד אחד מאותו סוג, ורותם [דווקא לא זאת
אבל גם היא
], ועדידה, שירוש, מיכליק, ליז, טלי, אפרת, טל שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, מראה, פסנתר שלושה שירים יפים: בשלוף........... never is a promise / fiona apple, rejazz / regina spektor, cloud on my tongue / tori amos שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: טורי איימוס - from the choirgirls hotel, רג'ינה ספקטור - 11:11, פיונה אפל - When The Pawn שלושה ספרים שלא תשכחי: הנה אני מתחילה - יהודית קציר, סינית אני מדברת אליך - סביון ליברכט, ומאדאם בובארי הזאתי, ימח שמה
שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: ל-א רואה
חברים וסיינפלד ומועדון לילה, זה מה שיוצא לפעמים. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: חופשיות על הבר
, superbad [כבר פעמיים בשבועיים פה, אוח האמריקקות האלה], וכל סירטי ג'וליה רוברטס שקיימים. אה, וכמובן, great expectations [:))))] שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לשמוע מוזיקה, לשיר, להתנשק :)) שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שרה, רוקדת, אוהבת את עצמי שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: שח מט, דוקים, מחבואים עם דני. שלוש שעות מועדפות ביום: 22:22, כי זה אחרי שאמא כבר הלכה לישון ויש לי שקט, 11:11 כי זה כמעט צהריים וכולם כבר מתגלגלים לכיוון חדר אוכל, 15:15 כי זה מתי שאנחנו קופצות בשמחה כמו קרפדות להסעה הביתה בחמשושים אנד סאצ'. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: שמחה, אכפתית, עקשנית שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: היכולת לשתוק, להיות יותר מתונה לפעמים, לקבל דברים יותר כמו שהם. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: חצ'קונים ושערות ברגליים. סתם. לא סתם. אמ. ואת כמה שאני מדברת, לפעמים. את כמה שאני, נקודה. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שאני לא מוותרת, שאני מתעקשת למצוא טוב בכל דבר, שאני יודעת להנות, המון. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: גדולו הבלתי נלאה של הפה שלי, [גדולו הבלתי נלאה של הפה שלי, סתם נו בחיאת!] זה שאין לי מרשן לראקוטן, ואת כמה שאני לחוצה לפעמים. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: פרידות, להזכר בפרידות, אבא שלי. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): אהבה, צבא, טלפון. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אהבה, חברות, מוזיקה. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לשיר, להנות, לאהוב ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: משהו שמכניס כסף לצד משהו שמכניס אויר לבפנים לצד, אמא שלושה דברים שאת מפחדת מהם: שלא אהיה אמא טובה מספיק לילדים שלי. שאפגע. שלא אמצא אהבה. שלוש משאלות: להצליח לעשות מה שטוב לי באמת. למצוא אהבה. ולהסתדר ... להיות בסדר. שלושה פתגמים: life's a bitch and then you marry one and then you die. ובשינוי חד, the best and most beatiful things in the world cannot be seen or even touched; they must be felt with the heart ~Hellen Keller ובשלוף, כי לא צץ לי אחר כרגע וגם כי הוא יפה וכנראה גם נכון - "הכל מכתוב." [פאולו קואלו, האלכימאי - לא?] ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: שיהיה בסדר. באמת. שהאהבה תנצח, כי אני שמאלצית מפגרת ותמימה, כנראה, עדיין, למרות הכל. ושאני יכולה לעבור את הכל. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: אקפוץ מהגג. אגור בסין. אחזור בתשובה. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: חוסר בגרות, חוסר רצון להתמודד, השלכת אחריות על אחרים.

בעע :| ***

שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: גדולו הבלתי נלאה של הפה שלי, [גדולו הבלתי נלאה של ה*תחת* שלי, סתם נו בחיאת
] זה שאין לי מרש*ם* לראקוטן, ואת כמה שאני לחוצה לפעמים.

../images/Emo3.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: מוזיקה, לישון, לקרוא. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: מוזיקה, מוזיקה מוזיקה:) שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: נס קפה. קולע מים. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: חברות. (זה 3) שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, שולחן כתיבה, מערכת סטריאו שלושה שירים יפים: אין רק שלושה. יש מלא. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: של עברי. שלושה ספרים שלא תשכחי: היומן, אם יש גן עדן, מישהו לרוץ איתו. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: האמת שאין. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: טיטניק(
), ארמגדון, פרל הארבור (ויש עוד כמה, אבל אמרת רק 3
) שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לקרוא, לישון, לכתוב(מידי פעם) שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: מחבואים, 5 אבנים, קלאס:) חלק שני - אישיות. בערך. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שיר עצוב, בשורה רעה, שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה. בעיקר. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: ללמוד. לעבוד. ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אין לי שמץ. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: מוות, כישלון. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום: שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: שלוש סיבות למה לקום בבוקר:
שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: שמציקים לי זה מסתכם ב-3 דברים.

noosh

New member
couldn't stand at all

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: . אמנות, מוזיקה, אנשים שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: ציור, ואני מקווה שגם נגינה. ואולי גם מחול. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פאי תפוחים, פירה, פתיתים שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מים, קפה, פרישייק שלושת הפורומים האהובים עליך: זה, טורי, הארי פוטר הספר שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אחים שלי (זה שניים), חברה שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: נעלי פוינט עם חתימה של טורי, תקליט של הכבש הששה עשר, ציורים שלושה שירים יפים: Mary Jane, For No One, Little Wing שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: לאחרונה או בכלל? כי בכלל זה די קשה... לאחרונה: To Venus and Back, After the Goldrush, Afterglow שלושה ספרים שלא תשכחי: EL&IC, Everything Is Illuminated, הנסיך הקטן שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: אין שלוש, לדעתי. טופמודל, ולא בטלוויזיה - הבית הלבן. ואחרי זה פריזון ברייק כי היא הייתה לפני הבית הלבן שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: כמעט מפורסמים, המספריים של אדוארד, שמש נצחית שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לצייר, להיות עם אנשים שאני אוהבת, לראות סרט שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: ישנה, רואה יותר סרטים, שופינג שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: הרמז, קלאס, שבץ נא שלוש שעות מועדפות ביום: סביבות 9:15, בהפסקת קפה עם חברה, סביבות בין ערביים, כי יפה ונעים, ולילה כי ישנים (אבל לילה כשישנים, לא לפני השינה) חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: התלהבות, הקשבה, וורקוהוליות
שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות, אנטי-סוציופטיות?, אומץ שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: את הסנטר שלי, את הנטיה שלי להקצין לפעמים, את הנתק שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: את ההבנה שלי, את הקליטה, הנטיה שלי להקצין לפעמים, שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: ראה "שלושה דברים שהיית רוצה שיהיו לך" שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שירים, סרטים, כשאנשים הולכים שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): חברים, מוזיקה, דדליינס שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה, אנשים, אמנות שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לטוס לחו"ל (גם אם לנופש קצר איפשהו), להשקיע יותר בעצמי, לתרום בעבודה ...עד גיל 30: אין לי מושג בגילאים... אני משערת שללמוד, לטייל בעולם ולצאת מהבית שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: חוקרת מוח, אדריכלית, ציירת שלושה דברים שאת מפחדת מהם: מים, גבהים, דבורים שלוש משאלות: שיחזרו, שקוצר הנשימה הזה יפסיק, שיהיה לי פסנתר! שלושה פתגמים: "דברים טובים באים באריזות קטנות", "יופי הוא בעיני המתבונן", "אלוהים נמצא בפרטים הקטנים" ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אמנות, אנשים, בעצמי שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: באנג'י, צלילה, טיפול בכוורות שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? באמת שוב? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: התנשאות, שקרים, חומוס הודגש באמצעות מדגישומטיק

מיכל..~

New member
שלוש דברים לה לה

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:
אהבה, גשם, צחוק שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים:
קריאה וכתיבה בטוח, האחרון לא יודעת. [אין לי ממש תחביבים..
] שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:
פטריות [מכל הסוגים!] . מממ ואחכ לא ממש אכפת לי, פיצה, בשרים הכל הולך שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:
קולה, קפהפוך, שייק פירות-בננה-תמר-מלון שלושת הפורומים האהובים עליך:
כולם בתפוז, זה בטוח שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:
יש המון שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:
מיטה, כורסא בצורת נעל!!!, ממ עמוד? שלושה שירים יפים:
פגישה לאין קץ-אלתרמן, לו ידעת-רחל שפירא, עוף מוזר- רחל שפירא שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:
גלי עטרי, אריק אינשטיין,נמרוד והבודדים [פעם חרשתי עליו קשות!!] - אבל בעיקרון אוספים בעיקר שלושה ספרים שלא תשכחי:
פרא אציל- דודו בוסי, וכי נחש ממית- ישראל סגל, שרה גיבורת נילי-דבורה עומר [הספר הראשון שבכיתי ממנו, בכיתה ב'. חח] שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע:
האלופה. ואם יש "חברים" ביום שישי.. חוצמזה אין זמן! שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:
בת הים הקטנה- דיסני, מבצע סבתא, כשהארי פגש את סאלי שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות:
להצליח לכתוב, לעבוד, לדבר עם אנשים שאני אוהבת שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:
מוצאת במה למלא את הזמן הפנוי שלי בכל מיני עיסוקים אחרים. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:
גומי, התגנבות יחידים, עמודו שלוש שעות מועדפות ביום:
בלו"ז של העבודה - 11:00 בבוקר 18:30 בערב ושעה שכייף לי [זה מתגמש
] חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך:
שמחת חיים, היפראקטיביות, אכפתיות שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:
טוב לי עם עצמי. תודה שלושה דברים שאת שונאת בעצמך:
יש כאלה, אני לא מושלמת שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך:
אכפתיות, מסירות, שמחת חיים שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:
- שלושה דברים שגורמים לך לבכות:
שאני מרגישה שלא מעריכים אותי, שמישהו שאני מאוד אוהבת פוגע בי, מוות. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):
החיים יפים! שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
משפחה, חברים, אני. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:
וואו. מליון דברים.. יש לי תוכניות מפה ועד טיזנאמו ...עד גיל 30:
להתחתן. שיהיה לי תואר. ושהחיים ימשיכו כך שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה:
הנ"ל שלושה דברים שאת מפחדת מהם:
בדידות, מוות, כישלון שלוש משאלות:
שלום עולמי!!!
שלושה פתגמים:
"ריחיים בצאוורו ויעסוק בתורה?" "טובל ושרץ בידו" "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה" [אני בקטע מקראי] ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם:
הקב"ה!!!! אנחנו אוהבים אותך!! שלושה דברים שאף פעם לא תעשי:
נבר סיי נבר - אבל, אני לא יאכל חזיר, לא ירצח, לא ימיר את דתי שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:
שזורקים זבל באמצע הרחוב [ראבנן, תזרקו בפח!!!] - שלא קמים לזקנים באוטובוס. שמשקרים שמצח נחושה

Remedy Lane 9

New member
כיף גדול עם טופיפי../images/Emo214.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: .סוסים, אנשים, ציור שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: ציור. סוסים בתקווה. לבשל שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שוקולד, פסטה לצורותיה, פירות שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: אייסקפה, לימונענע, הרעל השחור [דיאט קולה] שלושת הפורומים האהובים עליך: נו שויין. 133, 1032 [למרות שלא בדיוק] 1305. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:זיו, רון, עומר [מה שאלה אחת יכולה לעשות לי במווווח] שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: הספה המהממת שאימא עשתה, מנורה עוד יותר מהממת שקניתי, "ראי בתוך ראי"- ספר יפהפה שלושה שירים יפים: "אני הולכת אליי", winter, "עוד חוזר הניגון" שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: LE- תנחשו, רונה קינן- בספירה לאחור, את האוסף של שירי דיסני שהם הוציאו לפני מאה שנה
באמת מעניין איפה הם עכשיו.. שלושה ספרים שלא תשכחי: ראי בתוך ראי- מיכאל אנדה, ארבעה בתים וגעגוע- אני תמיד מעוותת את השם שלו
, סוזנה הבוכייה- אלונה קמחי שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: נראה לי שאין שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: הנסיכה הקסומה, האלמנט החמישי, מלך האריות
שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לכתוב, לרכוב על סוסים, להיות עם אנשים שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:משקיעה בכתיבה באמת... ו..לא עולה לי עוד שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: נפילה חופשית [זה הכי מגניב בארץ ], טאקי, לעשות כאילו אני משחקת ראמיקוב שלוש שעות מועדפות ביום:
לא יודעת אבל היום קמתי ב-11:28 וחשבתי "היי, זה היומולדת של X" חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: נו. שקטה, מסורה, מהורהרת זה תכונה? שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אסרטיביות, רוגע, סבלנות אולי. למרות שאולי זה כן אני.. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך:אני אומרת שאני"שונאת" רק כשהכל שחור מדי. במצבים רגילים- לא שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:strange dajavu שלושה דברים שגורמים לך לבכות: אנשים שמאכזבים, דברים שנשארים הרבה זמן בבטן, חוסר שליטה שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): לחיות ממצה את הכל שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אוויר. אנשים. עט ודף [זה ביחד. שקט] שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:תעודת בגרות מלאה
, לצייר, להדריך ילדים לרכוב על סוסים[ולרכוב. זה גם ביחד- כמו עט ודף. בחיי] ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה:להדריך רכיבה טיפולית, לשנות את העולם [אפילו בקצת], תערוכה [בבי"ס לא נחשב] שלושה דברים שאת מפחדת מהם:לגדול. מהצד השני- מצב של חוסר דינאמיות. לבד. שלוש משאלות: שלושה פתגמים: ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: בעצמי כשאפשר, באנשים מסביבי, בזה שאפשר לשנות ולהשתנות תמיד [זה כמו א-גורל או משהו
] שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: פה זה איפה שכותבים never say never לא?
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: איזו מן דרך זה לסיים שאלון ככה? הודגש באמצעות מדגישומטיק
ביי

behappy

New member
הנני

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: ים, מוזיקה, כתיבה שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: התעמלות, כתיבה, למידה שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: אפרסקים גדולים לבנים, גלידה, ירקות שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מיץ גזר סחוט טרי טרי, אייס קפה, מים מינרליים שלושת הפורומים האהובים עליך: 133, 1305, 591 שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: החברים הטובים שלי
שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: כדור פיזיותרפיה ענק ורוד זוהר, מעמד לדיסקים, המזרון המאמם שלי שלושה שירים יפים: שלושה? חה!
טוב. the world is not enough/garbage; horses/tori; river/joni mitchel שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: אני ממש לא יודעת. בויס פור פלה וLE של טורי, האוסף של שלום חנוך, סרג'נט פפר של הביטלס, הפסקול של till thge end of the world, ובטח הבסטאופים של קווין בגלל החריש של כתה ח שלושה ספרים שלא תשכחי: כימים אחדים/מאיר שלו, 1984/אורוול, חלף עם הרוח/מ.מיצ'ל שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: כשהייתי בבית התמכרתי לאלופה, לשמינייה ולחברים/סיינפלד בלופים שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: חלום אריזונה, נפלאות התבונה, מרי פופינס שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לטייל, להתקלח, להתעמל שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: מטיילת יותר, הולכת לים הרבה הרבה יותר, מבלה יותר עם האחיות שלי שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: רמי [עד היום], טאקי, כדורסל שלוש שעות מועדפות ביום: זה ממש משתנה. אוהבת את הדמדומים בערב ובבוקר חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: סקרנות, דברנות, קוטריות כשמשהו מפריע לי שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: יותר כוח סבל וחוזק נפשי ופיזי שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: אימפולסיביות, חוסר יכולת להחליט, נטייה לקחת על עצמי ולהעמיס על עצמי הרבה יותר מדי שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: את הרצון והיכולת להתפתח ולהתקדם כל הזמן, את הסקרנות ויכולת הלמידה, את היכולת להתגבר על משברים שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: מוסיפה עוד יותר כשרון ריקוד, יכולת התמדה גם כשקשה ולא כייף במשהו שאני רוצה להשלים [נגיד, התואר הזה כבר
], יותר חברותיות ויכולת ליצירת קשרים שלושה דברים שגורמים לך לבכות: כאב ומצוקה של אנשים אחרים או שלי, ילדים או בעלי חיים ובכלל שפגעו או התעללו בהם, המצב של זקנים במדינה שלנו שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): עבודה, משעמם להשאר בבית, אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים או משו כזה של ד"ר סוס שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: הממ. זה די טוטאלי. אני מניחה שבלי התנאים הבסיסיים של מקום שאוכל להפוך לבית, שיהיה למנוחה ושינה והכל, בלי יכולת לפרנס את עצמי, בלי אנשים טובים שאני אוהבת מסביבי שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: התואר הזה- להשלים אותו כבר ולעבור קדימה. להצליח בעבודה החדשה. למצוא אהבה. ...עד גיל 30: (זה די קרוב
) תואר שני, טיול גדול גדול, לקנות אוטו מאמם שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: בחיי, זה קורה כבר עכשיו:|:|:| לעבוד בהפקות ממש גדולות ולעבוד במרכזים וארגונים לשינוי חברתי שלושה דברים שאת מפחדת מהם: זיקנה, מוות, מחלות שלוש משאלות: אושר, הגשמה עצמית, למצוא אהבה גדולה לתמיד שלושה פתגמים: יגעת ומצאת תאמין, לא זוכרת עוד ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: כוח רצון, אהבה, יצר חיים שקיים בכל אחד שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: דברים ממש ממש מסוכנים, נגיד לנסוע בדרך המוות, או באנג'י, שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? !! שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: צרות אופקים, צרות עין, נהגים ירושלמים

מתנות

New member
שאלון מעולה ../images/Emo3.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: .מוזיקה, כנרת והיהודים שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: מוזיקה בלבד, אולי צילום, ומקווה שאצליח לשמור על המילים. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פיצה, במבה, שניצל תירס. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מים, קפה, מילקשייק. שלושת הפורומים האהובים עליך: סיפורים, מכתב שלא נשלח, היהודים. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מערכת, שלטים, טלויזיה. שלושה שירים יפים: "חלום שבור" - נעם רותם, "תנופה" - בעז בנאי, "חופשי" - היהודים הדגש|שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: "פחד מוות", "מציאות נפרדת" של היהודים ויש מצב שגם הראשון של אפרת גוש. שלושה ספרים שלא תשכחי: "עד המוות" - עדי ליליאור, "שתהיי לי הסכין" - דוד גרוסמן. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, נמלטים. אבל נגמרו. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: אבודות והוזות, החיים בלעדי, אמריקן פאי. סתם שטויות. לא דווקא אהבתי. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: הברבי שהייתה אז חדשה, שהיה אפשר לצבוע לה את השיער. שלוש שעות מועדפות ביום: אין. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: עצלנות שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: כנות, קבלה, סבלנות שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: את העייפות ואת הספק שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: את הכנות ואת הלב שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: את השומנים שלושה דברים שגורמים לך לבכות: רק רמה גבוהה מאוד של רגש שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): לתת לשינוי לצמוח ולגלות את עצמי החדשה ולאהוב את מה שאני עוד לא מכירה שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: הם תמיד שווים שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להיות מי שאני יכולה להיות, להיות רזה בעיניי, להיות בהרבה הופעות טובות ...עד גיל 30:לסיים הכל ולהשאיר עוד המון חלומות להגשמה שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: להמשיך לא להתחרט על כלום, להיות טובה במשהו שאני אוהבת שלושה דברים שאת מפחדת מהם: מאהבה, מהשנה החדשה שמתחילה עוד שבוע, מלא לעצור את עצמי שלוש משאלות: לא לאבד את הכוח להמשיך שלושה פתגמים: "האור בא מבפנים", "עזרה בדרך שלך", "לחלום שנשבר יש מחיר", הכל שירים. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: בעצמי, בחיים, במוזיקה שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: NEVER SAY NEVER שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? בדיוק שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: לשנוא, להתעצבן, לקלל|

יאללה בא לי עכשיו

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: . חורף, ים, אחיין שלי. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: הממ.. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: עוגת שוקולד, פירה\צ'יפס, סלט. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קפה [אני בגמילה], ברד ענביםומיץ תפוזים. שלושת הפורומים האהובים עליך: אני סתם מרפרפת פה ושם... שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אורי שלי, אתי, הדס. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מדפי הספרים, שולחן הכתיבה ופינת הישיבה. שלושה שירים יפים: עברי לידר- הכוס הכחולה, Dire Straits- Romeo and Juliet, Gavin DeGraw- I Dont Wanna Be. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: Don't Bore Us - Get to the Chorus! - Roxette's Greatest Hits, אוסף שירים של עברי לידר שאהבתי במיוחד ודיסק שמישהי הכינה לי פעם. שלושה ספרים שלא תשכחי: מאיר שלו- רומן רוסי, הנה אני מתחילה- יהודית קציר והספרן פויר הזה שהורס כאן לכולם את החיים [שניהם כמובן אבל EL&IC יותר]. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: האנטומיה של גריי, סמולוויל, חברים. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: נערה בהפרעה, נוטינג היל, משחקים מהלב. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לקרוא, לבשל לחברות שלי, לטייל בים. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: קוראת, לומדת, מבלה עם אחיינים שלי. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: חמור על הגב של אחים שלי, מחבואים ומלחמת מים [אמא משום מה אהבה את זה פחות
]. שלוש שעות מועדפות ביום: חמש אחרי הצהריים, שבע בערב, אחת עשרה בלילה. [אלו השעות השקטות שלי בדרך כלל]. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: שמחה, איכפתיות וסתימות. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: חסינות רגשית [גם פיזית אבל זה לא תכונה], זיכרון מעולה ויכולת להתקדם הלאה בקלות. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: רגישות יתר, אמון עיוור והנטיה לראות הכל בשחור או לבן. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שמחה, יושר ואיכפתיות. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: הממ.. את הדברים שאני שונאת בעצמי מן הסתם? שלושה דברים שגורמים לך לבכות: זכרונות עצובים, מחלות ותסכול. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): המשפחהשלי,החברות שלי והעתיד שלי. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: המשפחה שלי, חברות שלי ומוסיקה. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להצליח להתקדם הלאה. ...עד גיל 30: להביא ילדים, להתחיל לפחות תואר שני ולהתבגר. שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אמא. מטפלת. חברה. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: זה אישי. שלוש משאלות: להיות בריאה, להיות שמחה, להאמין שוב. שלושה פתגמים: "יותר טוב כלום מכמעט","You don't know what you've got till it's gone", "תחשוב טוב- יהיה טוב". ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: זה קשה עכשיו. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: נוור סיי נוור. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שוב השאלה הזו!? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: הממ.. שקרים, מניפולטיביות ואגואיסטיות. זה היה מתיש
.

אני, אני, אני רוצה להמציא שאלון!

ואז לישון אולי הפעם אצליח?? volcanos או tornados, ולמה? כמה פעמים אפשר ללכת לשופינג בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? כמה דיסקים אפשר לקנות בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? [כמה סינגלים של טורי?] [כמה סינגלים של טורי לנועה?
סתםסתםסתם
] כמה בנים יכולים לתת לך את הטלפון שלהם [בחודש] לפני שזה הופך להיות חטא? [כמה בנים שיש להם חברה?] למה בפרלמנט
יש את הרווח המוזר הזה בהתחלה, כאילו, נו, לפני הסיגריה? [זה.. מוזר
] קרפ צרפתי - עם מתוק בפנים [נגיד, נוטלה] - או ממולא באוכל של ממש [נגיד,
]? לשמוע אופרה בזמן סקס - כן / לא / אולי / אמממ אוקי / אעעעע בחיים לא / הוווו סבבה? למה בעצם כולם כל כך אוהבים את ניו יורק? [אני באמת, אשמח להסבר] ואיך זה, לעזאזל, שדמבלדור לא קלט שסנייפ רע?
הרי הוא אמור להיות כזה מושי מושלם. ולסיום, מזלטוב לי, כי כבר כמעט יומיים לא לעסתי מסטיק [וזה כמובן כי התעצלתי לקנות, אז אין פה באמת שום דבר חיובי לציון.]

רעוּת

New member
של לירון יותר קצר, סורי ../images/Emo7.gif

volcanos או tornados, ולמה? תמיד יותר אהבתי וולקנוז
כמה פעמים אפשר ללכת לשופינג בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? את בחו"ל, מותר
כמה דיסקים אפשר לקנות בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? כנ"ל [כמה סינגלים של טורי?] טורי
[כמה סינגלים של טורי לנועה? סתםסתםסתם ] כמה באמת? כמה בנים יכולים לתת לך את הטלפון שלהם [בחודש] לפני שזה הופך להיות חטא? לבי לביייייי [כמה בנים שיש להם חברה?] חברה זה לא קיר
למה בפרלמנט יש את הרווח המוזר הזה בהתחלה, כאילו, נו, לפני הסיגריה? [זה.. מוזר ] לעשן זה רע
|סאמא| קרפ צרפתי - עם מתוק בפנים [נגיד, נוטלה] - או ממולא באוכל של ממש [נגיד, ]? לא נוטלה, איכ. שוקולד השחר! למרות שאז רוצים להקיא בסוף. נראה לי שבחיים לא סיימתי יותר מחצי קרפ
לשמוע אופרה בזמן סקס - כן / לא / אולי / אמממ אוקי / אעעעע בחיים לא / הוווו סבבה? אה. לא. למה בעצם כולם כל כך אוהבים את ניו יורק? [אני באמת, אשמח להסבר] סתיו בניו יורק
ואיך זה, לעזאזל, שדמבלדור לא קלט שסנייפ רע? הרי הוא אמור להיות כזה מושי מושלם. דייייי כברררררררר עם ההארי פוטרררררררררר החנננהההההההההההה הזהההההההההה דייייייייייייייי דמבלדור כבר מת, תתמודדו!!!!!!!! |דופקתת'ראשבקיר|

דוVשה

New member
הוא באמת מת?

לא שאני אקרא את הספר האחרון והפסקתי לקרוא בערך ברביעי אבל דמבלדור חמודי, הוא באמת מת?

דוVשה

New member
אני צריכה לצאת לחינה ואין לי כוחות :/.

volcanos או tornados, ולמה? טורנדו. כמו של דורותי. כמה פעמים אפשר ללכת לשופינג בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? אם יש ת'כסף? כמה שיותר יותר טוב. כמה דיסקים אפשר לקנות בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? לא קונים. מורידים. [כמה סינגלים של טורי?] [כמה סינגלים של טורי לנועה? סתםסתםסתם ] כמה בנים יכולים לתת לך את הטלפון שלהם [בחודש] לפני שזה הופך להיות חטא? מיליונים יכולים לתת טלפון בעיקר כאלו שיש להם חברה וכל דבר מהלך עם ציצים וחור שחור [והחור השחור זה לא משפט שלי!!!!] מושך אותם, השאלה מה את עושה עם זה. [כמה בנים שיש להם חברה?] למה בפרלמנט יש את הרווח המוזר הזה בהתחלה, כאילו, נו, לפני הסיגריה? [זה.. מוזר ] ואללה אין לי שמץ. אבל ממה שאני זוכרת פרלמנט זו אחלה סיגריה. קרפ צרפתי - עם מתוק בפנים [נגיד, נוטלה] - או ממולא באוכל של ממש [נגיד, ]? קרפ זה אחד הדברים המגעילים ביותר שקיימים. לשמוע אופרה בזמן סקס - כן / לא / אולי / אמממ אוקי / אעעעע בחיים לא / הוווו סבבה? יכול להיות סבבה. למה בעצם כולם כל כך אוהבים את ניו יורק? [אני באמת, אשמח להסבר] אין לי שמץ, מעולם לא הייתי. אבל אני מניחה שבגלל המשפט I love this city, it makes you feel you can do anything, anywhere, withe anyone. ואיך זה, לעזאזל, שדמבלדור לא קלט שסנייפ רע? הרי הוא אמור להיות כזה מושי מושלם. - איזה זקן מתוק יש לדמבלדור הזה!. ולסיום, מזלטוב לי, כי כבר כמעט יומיים לא לעסתי מסטיק [וזה כמובן כי התעצלתי לקנות, אז אין פה באמת שום דבר חיובי לציון.]

דיתוּש

New member
ווהו שאלון מומצא

volcanos או tornados, ולמה? volcanos. אם כבר נהרס, אז שהכל ייהרס ועד הסוף. אני לא בקטע של חצי עבודה
. כמה פעמים אפשר ללכת לשופינג בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? נראה לי פעמיים, אם זה שופינג רציני כזה, אז זה בהחלט מספיק. כמה דיסקים אפשר לקנות בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? נראה לי חמישה. אבל רק בתו השמיני. [כמה סינגלים של טורי?] אני לא מכירה אותה כלל וכלל! [כמה סינגלים של טורי לנועה? סתםסתםסתם ] לא יודעת מה
כמה בנים יכולים לתת לך את הטלפון שלהם [בחודש] לפני שזה הופך להיות חטא? זה לעולם לא חטא! [כמה בנים שיש להם חברה?]
. לא יפה. למה בפרלמנט יש את הרווח המוזר הזה בהתחלה, כאילו, נו, לפני הסיגריה? [זה.. מוזר ] הלוואי והייתי יכולה לענות לך, אבל לא עישנתי פרלמנט כבר שנתיים אז מעולם לא טרחתי לגלות. קרפ צרפתי - עם מתוק בפנים [נגיד, נוטלה] - או ממולא באוכל של ממש [נגיד, דג]? רק עם מתוק בפנים. איכס דברים אחרים! לשמוע אופרה בזמן סקס - כן / לא / אולי / אמממ אוקי / אעעעע בחיים לא / הוווו סבבה? אעעעע בחיים לא!!! למה בעצם כולם כל כך אוהבים את ניו יורק? [אני באמת, אשמח להסבר] לא הייתי שם אז אני לא יודעת. אבל אני מניחה שבשביל שבועיים של בילוי היא יכולה להיות כיפית עד מאוד. אנרגטית וזה. ואיך זה, לעזאזל, שדמבלדור לא קלט שסנייפ רע? הרי הוא אמור להיות כזה מושי מושלם. סנייפ לא רע, יש לו חולשות! ;[

וואי, השקעת!

אפילו כתבת דג במקום שה
התפספס בהעתקה
ובכלל, ממש הזכרת לי אותי משום מה. קצת. ממש קצת
את מותק

למעלה