סליחות ב
אנשים

noosh

New member
Why don't you remember my name?

volcanos או tornados, ולמה?מה אני מעדיפה, או מה מתרחש בפועל? אני חושבת שאני מעדיפה וולקאנוס, כי זו התפרצות מאוד חזקה, אבל היא שוכחת. טורדנדו פשוט ממשיך וממשיך וממשיך.... כמה פעמים אפשר ללכת לשופינג בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? פעמיים זה עוד לגיטימי, וזה תלוי איזה שופינג וכמה קונים בו. יותר זה כבר מוגזם. כמה דיסקים אפשר לקנות בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? אינסוף. לקנות דיסקים זה אף פעם לא חטא. [כמה סינגלים של טורי?] כנ"ל [כמה סינגלים של טורי לנועה? סתםסתםסתם ] כנ"ל
(סתם, לנועה אין כסף לכלכך הרבה
) כמה בנים יכולים לתת לך את הטלפון שלהם [בחודש] לפני שזה הופך להיות חטא? אינסוף? את לא חייבת להתקשר... [כמה בנים שיש להם חברה?] זו כבר בעיה של החברה, את לא עשית עם זה כלום (אני מקווה, אחרת זה באמת חטא) למה בפרלמנט יש את הרווח המוזר הזה בהתחלה, כאילו, נו, לפני הסיגריה? [זה.. מוזר ] תפסיקי לעשן כבר!!!!!!!!!!!!!!!!
קרפ צרפתי - עם מתוק בפנים [נגיד, נוטלה] - או ממולא באוכל של ממש [נגיד, ]? מתוק. אבל זה כבד מדי. לשמוע אופרה בזמן סקס - כן / לא / אולי / אמממ אוקי / אעעעע בחיים לא / הוווו סבבה? לא נראה לי :| למה בעצם כולם כל כך אוהבים את ניו יורק? [אני באמת, אשמח להסבר] האמת, לא יודעת. נראה לי שאני לא אצליח להיות בה יותר משבוע. ואיך זה, לעזאזל, שדמבלדור לא קלט שסנייפ רע? הרי הוא אמור להיות כזה מושי מושלם. אני אשתוק כאן. אבל דמבלדור ממש ממש לא מושי מושלם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yael Floyd

New member
שמיקל

volcanos או tornados, ולמה? מה זה, קוד לשירים של טורי וואטאבר? כמה פעמים אפשר ללכת לשופינג בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? כל עוד לא קוראים לזה שופינג, אפשר כל יום! כמה דיסקים אפשר לקנות בחודש לפני שזה הופך להיות חטא? למה לקנות כשיש אימיול? :] סתם סתם... אבל את מניאקית שיש לך כסף לדיסקים [כמה סינגלים של טורי?] 2 ב10 [כמה סינגלים של טורי לנועה? סתםסתםסתם ] כמה בנים יכולים לתת לך את הטלפון שלהם [בחודש] לפני שזה הופך להיות חטא? [כמה בנים שיש להם חברה?] מה, את כאילו הולכת ערומה ברחוב? למה בפרלמנט יש את הרווח המוזר הזה בהתחלה, כאילו, נו, לפני הסיגריה? [זה.. מוזר ] כדי שבסוף הסיגריה תהיה שמש! קרפ צרפתי - עם מתוק בפנים [נגיד, נוטלה] - או ממולא באוכל של ממש [נגיד, ]? באוכל של ממש לשמוע אופרה בזמן סקס - כן / לא / אולי / אמממ אוקי / אעעעע בחיים לא / הוווו סבבה? יכול להיות מצחיק למה בעצם כולם כל כך אוהבים את ניו יורק? [אני באמת, אשמח להסבר] אין לי שמץ, ממש לא הקטע שלי (חוץ מהמכנסיים המשובצות המגניבות האלה... תקני לי כאלה!) ואיך זה, לעזאזל, שדמבלדור לא קלט שסנייפ רע? הרי הוא אמור להיות כזה מושי מושלם. - אם הארי היה מעשן סמים ולרון הייתה הפרעת קלפטומניה או משהו כזה, אז אולי אולי אולי הייתי מתחילה לקרוא את הדבר הזה שוב! אחרי גיל 15 זה כל כך פאאאאאאאאסה

שירים לא רק של טורי ../images/Emo46.gif

אבל מהתשובות היה נדמה לי שטורי נצחה... לא! דמיאן! *אין לי כסף לדיסקים, אם היית יודעת באיזה חנות מציאות קניתי אותם היית מבינה :))* **לא הלכתי ערומה [!!] למען השם :| עכשיו אני מרגישה צורך להסביר את עצמי, ואז זה רק ישמע יותר גרוע :|** ***ובסוף לא הייתי בניו יורק
, אבל כמעט קניתי [לעצמי] מכנסיים משובצות מגניבות איפה שהייתי, אבל רק כמעט. "הן כבר לא
" [יהיו שלי, או שלך!]*** [מאיזה שיר זה, הציטוט של אנני?]

pulverized

New member
...

לחיים האלו יש יכולת מצמררת לטלטל אותי מקצה אחד למשנהו.

דוVשה

New member
האמת שקראתי את זה עכשיו,

ולא הסכמתי עם זה. לא שזה משנה את ההרגשה שלך, כי בכל זאת, את כתבת את זה, אבל את יודעת מה?, אני זוכרת שחשבתי שלחיים יש יכולת לעשות את זה גם לי, שזה לא באחריותי, שליטתי וכו'. וכמה אתמול, אחרי שקמתי ב 03:00 לפנות בוקר ולא חזרתי לישון עד 06:00 [מסיבות לא מרנינות] הסתכלתי על עצמי וחשבתי עד כמה מה שאת כתבת עכשיו, כבר לא תופס. כי גם אם קורים דברים פחות טובים, אפילו הרבה פחות טובים יש כלים להתמודדות, יש חיזוק עצמי, יש התחזקות עקב מקרים שקורים והתמודדויות שבונות. ו-ואללה, לא כל הדברים בעולם יכולים להיות בשליטת הבנאדם, הרבה לא, אבל איך מגיבים לזה, כן. ו-מה קרה? [אם ניתן לשאול]. ו-גם, הניק שלך תמיד מזכיר לי את הסרט Copy Cat, ראית? אם לא [ואת אוהבת סרטים מפחידים] תראי! אחלה סרט.

לכותבת ההודעה ה.."ראשית" -את יודעת,

זה מעניין מה שזאת שמעליי אומרת. את רואה אותנו יום אחד כמוה? מוזר לי לחשוב ככה. לפעמים אני מרגישה, ז"א, יש ימים, אפילו תקופות, שבהן אני מגיבה במן קור יחסי להכל, אולי לזה קוראים בגרות? ואז אני שואלת את עצמי אם משהו באמת השתנה, אולי עכשיו זה אחרת. אבל אז אני מרגישה שבעצם זה סתם סוג של ניתוק, והניתוק הרגשי הזה הוא לא באמת בגרות. מעניין מה זו בגרות שהיא גם להיות מחובר לעצמך וגם לא להתטלטל מהדברים בצורה כזאת. מעניין איך זה אפשרי בכלל. ז"א, אני בטוחה שזה אפשרי. אבל זה נראה לי כמו תהליך לעבור מהמקום הזה, ו... טוב, אבל גם המקום הזה הוא תהליך ממקום אחר. גם כן מונולוגים :) תקשיבי. אני לא יודעת מי, ומה, ו... ו"בסוף בסדר" זה כמו מן קיטש מעצבן לפעמים. אבל. תמיד אחרי כמה זמן את שואפת. ויש אויר.

דוVשה

New member
Another one.

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? 2. מדליקים נרות בחנוכה? 3. מה אתם שומעים עכשו? 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? 9. למה? 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? 12. מה אתם אוכלים בבוקר? 13. אתם לטייל בארץ? 14. ובחו"ל? 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- - הייתם בצימר- - הייתם בבריכה- - התנשקתם- - התעצבנתם על מישהו- - התעצבנו עליכם- - הרבצתם למישהו - - היתה לכם הפסקת חשמל- - אכלתם אבטיח- - בישלתם לעצמכם משהו- 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? 18. יש לכם כבר תעודת זהות? 19. ודרכון יש לכם? 20. נכון שמשעמם? 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? 22. מה המזל שלכם? 23. יש לכם עבודה? 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? 25. ושטר? 26. אתם רואים חדשות? 27. באיזו תדירות? 28. למה? 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? 31. אתם שמים לק? 32. וברגלייים? 33. למה? 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? 35. למה הצטרפתם לתפוז? 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? 37. מה החיה האהובה עליכם? 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? 40. יש לכם קעקועים? 41. ופירסינגים? 42. למה? 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם?

דוVשה

New member
../images/Emo192.gif

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? מעתיקה שאלונים. 2. מדליקים נרות בחנוכה? לפעמים. 3. מה אתם שומעים עכשו? את הרעש של המאוורר. 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? שניה. 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? נר. 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? בנדנה. 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? כל מיני. 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? כחול/ירוק/צהוב. 9. למה? ככה. 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? מאאאווודדדדד. 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? גבינה. למרות שבורקס בכללי זה לא כזה משהו. 12. מה אתם אוכלים בבוקר? תה. 13. אתם לטייל בארץ? כןכן. 14. ובחו"ל? כנ"ל. 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? ישנתי כמה וכמה. 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- ואללה לא זוכרת. - הייתם בצימר- ביומולדת שלי
. בשני צימרים!. - הייתם בבריכה- כנ"ל. - התנשקתם- נשיקה עם לירון נחשב?. - התעצבנתם על מישהו- לא התעצבנתי, איבדתי סבלנות. - התעצבנו עליכם- לו'דעת. - הרבצתם למישהו - מאיה במילואים. - היתה לכם הפסקת חשמל- מזמן לא. - אכלתם אבטיח- לפני כמה שבועות. - בישלתם לעצמכם משהו- מממממ.... 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? ואיי, לא זוכרת. 18. יש לכם כבר תעודת זהות? דה. 19. ודרכון יש לכם? דה. 20. נכון שמשעמם? דהדה. 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? כלמיני. 22. מה המזל שלכם? סרטן. 23. יש לכם עבודה? 3 עבודות!. 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? חיובי. 25. ושטר? אולי. 26. אתם רואים חדשות? לא. 27. באיזו תדירות? למה לי לסבול?. 28. למה? ראה תשובה למעלה. 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? מה שאני לומדת. 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? קצינה!. 31. אתם שמים לק? חיובי. 32. וברגלייים? גם. 33. למה? כי יש ערכה של פרנץ' לרגליים משהו בסט!. 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? נייט. 35. למה הצטרפתם לתפוז? שעמם לי בעבודה רצח. 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? אני נאמנה. 37. מה החיה האהובה עליכם? חתול. 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? לבושם מסויים מסתבר. 40. יש לכם קעקועים? חיובי. 41. ופירסינגים? נייט. 42. למה? למה מה?. 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? לא.

behappy

New member
If I die tommorrow I'll be allright

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? שאלונים, מה 2. מדליקים נרות בחנוכה? כן 3. מה אתם שומעים עכשו? שירים בראש. אני בחווה אין פה מוזיקה 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? כמעט שנה 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? התיק גב שלי 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? הזה של הדסקטופ 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? הוווווווווו קונה בית/טסה לחול/מתחתנת כדי להשקיע בבורסה 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? משהו בהיר, אני מניח, בשביל הבטיחות וכאלה 9. למה? כתבתי 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? !!! 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? כזה מבצק פריך ולא מבצק עלים עם גבינה או את זה עם התרד 12. מה אתם אוכלים בבוקר? בד"כ קורנפלקס. היום עשיתי בייגל טוסט ענק ומפוצץ כדי שלא אהיה רעבה במבחן
13. אתם לטייל בארץ? אני לטייל בארץ, דה 14. ובחו"ל? דאבל דה 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? בטירונות בצבא, בכל מני טיולים בארץ, בפסטיבלי שנטי, במרפסת בבית הישן של ההורים.. 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: שנה אני חושבת - הייתם במלון- כן - הייתם בצימר- כן - הייתם בבריכה- כן - התנשקתם-כן - התעצבנתם על מישהו- על עצמי, היום, בגלל הסתימות שלי! - התעצבנו עליכם- היום - הרבצתם למישהו - דפקתי תראש בקיר - היתה לכם הפסקת חשמל- וואי, בדירה הישנה כשאני והשותפה היינו עם מחשבים דלוקים כל הזמן השלטר היה נופל, זה היה מזעזע - אכלתם אבטיח- לפני חודשיים!!! ביזיון
- בישלתם לעצמכם משהו- עשיתי טוסט! 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? עברו מאז פאקינ 10 שנים
פתאום קלטתי 18. יש לכם כבר תעודת זהות? אוי, איזה שאלות תמימות 19. ודרכון יש לכם? אכן, והוא אפילו בתוקף. מחכה לאביר על המטוס שיממן לי טיול לחול 20. נכון שמשעמם? לא, האמת היא שאני צריכה לעבור על הקורסים שאני לוקחת השנה וכאלה ולא עושה את זה 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? ללכת לאיזו פגישה בקשר לאחת העבודות החדשות ואז להתאפס על עצמי 22. מה המזל שלכם? אריה 23. יש לכם עבודה? אחת בפועל ו-2 שאני עומדת להתחיל ואז להתפטר מזו, וזה ממש ממש ממש מוזר 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? מצאתי 2 שטרות של 100, מצאתי 10 שח, כאלה=] 25. ושטר?הו, תמיד ידעתי שאני מקדימה את זמני 26. אתם רואים חדשות? לא. קוראת עיתונים/נט 27. באיזו תדירות? יום 28. למה? ככה 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? אם הייתי עכשיו מלשבית הייתי רוצה ש"ל ולעשות משו עם ילדים/נוער 31. אתם שמים לק? שמתי כשהיו לי חיים מסודרים אבל אז עברתי דירות וזה! 32. וברגלייים? כנל 33. למה? כי זה יפה 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא אבל הוא מחשב מאגניב וחדיש! 35. למה הצטרפתם לתפוז? הייתי משועממת 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? יאהו וג'ימייל, גוגל, של האוניברסיטה, אתרי חדשות, כאלה 37. מה החיה האהובה עליכם? יש המון. כלבים. בעיקר קוקר ספניילים. שקוראים להם פלפל=/ 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? אחותי נתנה לי צלחת פלסטיק סגולה עם אוכמניות כשעברתי דירה
אבל אני לא משתמשת בה כי אני לא רוצה להרוס אותה אז היא אצלי בחדר:| 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? לפעמים לאבק, אני מתחילה עם הפצ'ים אבל לא משו מטורף מדי. פעם הייתה לי פריחה מאיזה עץ
וכשהייתי קטנה הייתי אלרגית למשמשים 40. יש לכם קעקועים? לא, לצערי 41. ופירסינגים? לא 42. למה? אני לא אוהבת פירסינגים וזה ממש לא אני. קעקועים אני מאוד רוצה, אולי עכשיו כשאהיה עשירה וזה
43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? תבואי כל יום כפרה ותכיני לי אוכל

רעוּת

New member
כן,אבל למה לדחות למחר את מה שאפשר לעשות היום!

אם תמותי היום תהיי דה האפי פאנטום ווהוווווו דה טיים איז גטינג קלוזר!!!!!!!!

behappy

New member
אבל!!!

אם אמות מחר איי וויל בי אולרייט ביקוז איי ביליב דאט אפטר ווי אר גואון דה ספיריט קרי'ס און וזה מעודד לשם שינוי!!! |בוהה ביד ומבין שלא נשאר מה לחתוך אז בואו נהיה אופטימיים כבר!| וזה מוזר לכתוב ככה אנגלית!

noosh

New member
יווווווווווווווווווווווו איזה שיר תיכון

וואי, הרגת אותי עכשיו. דיס פילינג, אינסייד מי, איי פיינאלי פאונד מיי לאב איי פיינלי ברוק פרייייייייייייייי נו לונגר טורן אין טו, אייד גיב מיי הול לייף ביפור לוזינג יווווווווווווווווווווווווו

behappy

New member
עזבי אותך השיר הזה עושה לי לבכות בטירוף

כל פעם מחדש מכל הנוסטלגיות!!! אני מסוגלת לשמוע אותו בריפיטים

noosh

New member
lady sing the blues

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? נכנסים לאינטרנט? א וקוראים, רואים סרט או משהו כזה 2. מדליקים נרות בחנוכה? כמובן. יש אפילו את הדלקת הנרות המסורתית של פונץ', ויש את המסורתית של חברי המשפחה 3. מה אתם שומעים עכשו? PJ Harvey - One Line 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? אממ. 311 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? קופסא לטישו שציירתי עליה פעם 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? מכסה של בקבוק פילינג של "הימלאיה" שחברה שלי הביאה לי מהודו 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? קונים דיסקים וחוסכים את הרוב 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? תכלת מגניב. או כסופה. 9. למה? כי זה נחמד ולא מתחמם מדי 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? היום בדיוק חשבנו עלה זה... לחלקים מסויימים, כן. 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? אני לא אוהבת בורקס 12. מה אתם אוכלים בבוקר? קורנפלקס, אבל בעקרון זה בא בתקופות 13. אתם לטייל בארץ? אני לטייל מדי פעם, אבל לא הרבה 14. ובחו"ל? הלוואי
15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? כן, לא זוכרת כמה פעמים 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- אממ.... בפסטיבל הג'אז 2005, אבל לא נכנסתי פנימה
- הייתם בצימר- וואי כשהייתי קטנה, לא זוכרת - הייתם בבריכה- לפני איזה שנתיים
- התעצבנתם על מישהו- היום - התעצבנו עליכם- היום - הרבצתם למישהו - לא זוכרת - היתה לכם הפסקת חשמל- לא זוכרת, בטח בחורף האחרון - אכלתם אבטיח- לפני איזה שבועיים? - בישלתם לעצמכם משהו- סלט נחשב?
17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? הממ, חברים שלי ארגנו כזה מפגש בבית של מישהי של מלא חברים, ולמחרת הן לקחו אותי לעשות שופינג על חשבונן
18. יש לכם כבר תעודת זהות? כמובן 19. ודרכון יש לכם? כן 20. נכון שמשעמם? כולם רואים כוכב נולד ונטשו אותי פה 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? ללכת לישון? 22. מה המזל שלכם? סרטן 23. יש לכם עבודה? כן 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? כן 25. ושטר? גם 26. אתם רואים חדשות? לא 27. באיזו תדירות? כמעט אף פעם לא, אני חושבת שהפעם האחרונה שיצא לי לראות חדשות היה בקורס. 28. למה? כי אין לי כוח לזה, ולרוב אני לא בבית בזמן 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? מדעי המוח, אמנות, אדריכלות, מתמטיקה 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? צבא
31. אתם שמים לק? רק מחזק 32. וברגלייים? לא 33. למה? כי לא בא לי 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא 35. למה הצטרפתם לתפוז? מי זוכר
36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? גוגל? 37. מה החיה האהובה עליכם? חתול 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? כזאת שיש עליה ציור של אריק ובנץ 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? לא 40. יש לכם קעקועים? לא 41. ופירסינגים? לא 42. למה? כי אני לא אוהבת 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה