If I die tommorrow I'll be allright
1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? שאלונים, מה 2. מדליקים נרות בחנוכה? כן 3. מה אתם שומעים עכשו? שירים בראש. אני בחווה אין פה מוזיקה 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? כמעט שנה 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? התיק גב שלי 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? הזה של הדסקטופ 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? הוווווווווו קונה בית/טסה לחול/מתחתנת כדי להשקיע בבורסה 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? משהו בהיר, אני מניח, בשביל הבטיחות וכאלה 9. למה? כתבתי 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? !!! 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? כזה מבצק פריך ולא מבצק עלים עם גבינה או את זה עם התרד 12. מה אתם אוכלים בבוקר? בד"כ קורנפלקס. היום עשיתי בייגל טוסט ענק ומפוצץ כדי שלא אהיה רעבה במבחן
13. אתם לטייל בארץ? אני לטייל בארץ, דה 14. ובחו"ל? דאבל דה 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? בטירונות בצבא, בכל מני טיולים בארץ, בפסטיבלי שנטי, במרפסת בבית הישן של ההורים.. 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: שנה אני חושבת - הייתם במלון- כן - הייתם בצימר- כן - הייתם בבריכה- כן - התנשקתם-כן - התעצבנתם על מישהו- על עצמי, היום, בגלל הסתימות שלי! - התעצבנו עליכם- היום - הרבצתם למישהו - דפקתי תראש בקיר - היתה לכם הפסקת חשמל- וואי, בדירה הישנה כשאני והשותפה היינו עם מחשבים דלוקים כל הזמן השלטר היה נופל, זה היה מזעזע - אכלתם אבטיח- לפני חודשיים!!! ביזיון
- בישלתם לעצמכם משהו- עשיתי טוסט! 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? עברו מאז פאקינ 10 שנים
פתאום קלטתי 18. יש לכם כבר תעודת זהות? אוי, איזה שאלות תמימות 19. ודרכון יש לכם? אכן, והוא אפילו בתוקף. מחכה לאביר על המטוס שיממן לי טיול לחול 20. נכון שמשעמם? לא, האמת היא שאני צריכה לעבור על הקורסים שאני לוקחת השנה וכאלה ולא עושה את זה 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? ללכת לאיזו פגישה בקשר לאחת העבודות החדשות ואז להתאפס על עצמי 22. מה המזל שלכם? אריה 23. יש לכם עבודה? אחת בפועל ו-2 שאני עומדת להתחיל ואז להתפטר מזו, וזה ממש ממש ממש מוזר 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? מצאתי 2 שטרות של 100, מצאתי 10 שח, כאלה=] 25. ושטר?הו, תמיד ידעתי שאני מקדימה את זמני 26. אתם רואים חדשות? לא. קוראת עיתונים/נט 27. באיזו תדירות? יום 28. למה? ככה 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? אם הייתי עכשיו מלשבית הייתי רוצה ש"ל ולעשות משו עם ילדים/נוער 31. אתם שמים לק? שמתי כשהיו לי חיים מסודרים אבל אז עברתי דירות וזה! 32. וברגלייים? כנל 33. למה? כי זה יפה 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא אבל הוא מחשב מאגניב וחדיש! 35. למה הצטרפתם לתפוז? הייתי משועממת 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? יאהו וג'ימייל, גוגל, של האוניברסיטה, אתרי חדשות, כאלה 37. מה החיה האהובה עליכם? יש המון. כלבים. בעיקר קוקר ספניילים. שקוראים להם פלפל=/ 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? אחותי נתנה לי צלחת פלסטיק סגולה עם אוכמניות כשעברתי דירה
אבל אני לא משתמשת בה כי אני לא רוצה להרוס אותה אז היא אצלי בחדר:| 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? לפעמים לאבק, אני מתחילה עם הפצ'ים אבל לא משו מטורף מדי. פעם הייתה לי פריחה מאיזה עץ
וכשהייתי קטנה הייתי אלרגית למשמשים 40. יש לכם קעקועים? לא, לצערי 41. ופירסינגים? לא 42. למה? אני לא אוהבת פירסינגים וזה ממש לא אני. קעקועים אני מאוד רוצה, אולי עכשיו כשאהיה עשירה וזה
43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? תבואי כל יום כפרה ותכיני לי אוכל