סליחות ב
אנשים

מתנות

New member
אני עייפה

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? הולכת לישון 2. מדליקים נרות בחנוכה? כמעט אף פעם לא 3. מה אתם שומעים עכשו? כלום 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? חחחח אין מצב 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? הצמיד של סלקום ווליום על יד ימין שלי 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? מצעים 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? המון דיסקים והופעות 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? לבן או סגול או כחול 9. למה? סתם 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? קצת 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? תפוח אדמה 12. מה אתם אוכלים בבוקר? לא ממש אוכלת בבקרים 13. אתם לטייל בארץ? אני לא לטייל בארץ 14. ובחו"ל? 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? נרדמתי קודם לכמה דקות באוהל של יובל, אבל אף פעם לא ישנתי ממש. 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- ביוני באילת - הייתם בצימר- אף פעם לא - הייתם בבריכה- פי, המון זמן - התנשקתם- היום - התעצבנתם על מישהו- אתמול - התעצבנו עליכם- היום - הרבצתם למישהו - לא זוכרת - היתה לכם הפסקת חשמל- ביום שלישי, סיוט
- אכלתם אבטיח- כמה חודשים וזה היה ביס ממש קטן - בישלתם לעצמכם משהו- כמה שבועות 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? באושר ובשלמות ובחופש גמור 18. יש לכם כבר תעודת זהות? כן!!1 19. ודרכון יש לכם? כן 20. נכון שמשעמם? לא, אני סתם מתעצלת ללכת לישון 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? לישון 22. מה המזל שלכם? טלה 23. יש לכם עבודה? בערך 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? לא זוכרת 25. ושטר? לא 26. אתם רואים חדשות? לא בדיוק 27. באיזו תדירות? כשאני אצל אבא 28. למה? כי הוא רואה 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? פסיכולוגיה וקרמינילוגיה 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? לא בא לי 31. אתם שמים לק? כבר לא 32. וברגלייים? לא 33. למה? איכס 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא 35. למה הצטרפתם לתפוז? נראה לי בגלל מכתב שלא נשלח 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? המון 37. מה החיה האהובה עליכם? אין 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? לבנה פשוטה חלקה 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? לא ברור 40. יש לכם קעקועים? לא 41. ופירסינגים? כן 42. למה? כי אין יותר יפה מפירסינג בגבה 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה