סליחות ב
אנשים

LironPoynter

New member
אומגאד, ממתי דן יהודי?!

טוב נו, זה כבר לא כזה משנה, הקראש עבר לרופרטXD אבל אין כמו דאגי

YuvalJones

New member
גם אורלנדו בלום יהודי D:

בלום- שם משפחה ישראלי. למרות שזה אבאשלו היהודי. אבל הוא עדיין חצי יהודי אומשו כזה. אי אפשר להכחיש D:

shakedy69

New member
כןןן אורלנדו בלום יהודי והוא מהמשפחה שלי!!!!!

אומייגאדדדדדדדד אני גיליתי את זה רק לפני יומיים ובא לי למות!!!! הוא יהודי.. אז ככה לסבא שלי יש אח, שלו יש ילד שהתחתן עם יהודייה והופ הבן שלהם זה אורלנדו בלום! יענו אורלנדו בלום הוא הנכד של אח של סבא שלי אוומייגאדדדדד! המשפחה שלי גרה במיאמי עכשיו ולפני זה הם גרו באנגליה משמעעעעע יש מצב שפגשתי את אורלנדו בלום ולא היה לי מושג מי הוא

butbut

New member
וואו איזה סיבוך אבל הבנתי מכול זה שכייף לך!!

גם אני גיליתי שיש לי מפורסם במשפחה,ולא מחו"ל.. מהארץ. שרית חדד היא מהמשפחה של אבא שלי..אבא שלה[ז"ל] וסבא שלי[ז"ל] אחים.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif אעאעאעאעאע

שידוך?!?
השם המשפחה שלי הוא שכטר אז כולם שואלים אותי אם אני איכשהו קשורה אליו
וגיסתי יש לה אח שהיה 4 שנים חבר של אליאנה בקייר עד שה םניפרדו לפני חודשיים משו כזה. והיא זאתי שאירגנה לי את הקליפ שלי לבת מצווה עם כל המפורסמים

Charley XD

New member
מה ??

וואי איזה כיף לך !!!!!! את לא עובדת עלי נכון ??? אבל רגע הוא יהודי שלם ??? או שזה רק אבא שלו יהודי ?

Yu vi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

זה מסובך , אבל הבנתי הכל :0 וואי איזה שולטטטטטט לך D:

just orr

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

יואוווו איזה מגניב לךךך!!!!!!!!! עדיין יש סיכוי שתפגשי אותו
(אם יהיה אירוע משפחתי ממש ממש ממש ממש גדול או משו כזה... שולט ^^)

shakedy69

New member
חחח אבל הוא מודע לקיומי בלע =/

פעם הבאה שאח של סבא שלי מגיע אני מידדדדדדדדד עושה טלפון ומבררת מה הולך פה...ולמה הוא לא בא לבקר את המשפחה היפה שלו ,כדי שהוא יתחיל לעשות את זה..!

just orr

New member
לכי תדעי ../images/Emo8.gif

אולי הוא ראה תמונה שלך איפשהו... חח קרה לי כבר פעם ששמעתי את סבתא שלי אומרת שהבעל של קרובת משפחה כלשהי ראה תמונה שלי ואמר שאני נסיכה ^^ [ואפילו לא נפגשנו פעם אחת. לפחות לא שאני זוכרת.. הם גרים בארה"ב איפשהו] איזה חמוד
חפרתי ויצאתי לא מובנת, סורי. >< הכוונה שלי היא שאולי הוא כן ראה אותך פעם =]]

butbut

New member
אה,כן..וגם אני מבקשת סליחה אם פגעתי במישהי

אי פעם :]]

butbut

New member
כןן אבל אני מקדימה,גם כי אין על מה לדבר..בטח

שמתם לב שאין היום עידכון LOL וגם כי זה ממש קרוב^^

אני לא סולחת לך עד שאת לא

מעלה את התמונות מהמפגש! XD ו..ו..וגם רצית שאני אשלח לך את הפיק שלי, לא? >< *סניליזם* אז.. אז.. א..מסנג'ר.

butbut

New member
אוקיי..אוקיי..את צודקת!אני יקטין את כולן,ואני

ינצל"ש את השרשור הזה בשביל להעלות אותן=] XDD ו...כןןןןןןןןן אני רוצה ת'פיק שלך:]]

למעלה