סליחות ב
אנשים

McFly rullz

New member
אוווווווווווווווווווווווי>< >< >< ../images/Emo46.gif

מפגרת כמותי>< מרוב הלימודים והכל אני שוכחת כל דבר>< ועכשיו ניזכרתי שזה ב-30
חחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרת שכמותי.>< תודה לכן

YuvalJones

New member
נולדתי 11 ימים לפניו.

אף פעם לא היו 31 יום בנובמבר.. וגם לא יהיו. D: [רק אני מתקשה לחשב תרגילי חיסור פשוטים? כן.]

McFly rullz

New member
חח אני אגידד לךך למהה התבלבלתי

כי זה ה-30.11 אז חשבתי שיש גם אחד אחרי ה-30
'פגרת כמותי^^

fuck the fakers

New member
../images/Emo41.gifנפתחה קומונה ללהקה המדהימה the almost../images/Emo41.gif

אז למי שמכיר ולמי שלא the almost היא להקת רוק. הלהקה הוקמה ב-2005 (את הלהקה הקים המתופף של underoath) למי שרוצה לשמוע אז הנה קישור לשיר שלהם http://www.youtube.com/watch?v=-feOdmmdFw8 ועוד שיר http://www.youtube.com/watch?v=TRkZTkgyJzw

kelly7i

New member
נכון שאפחד לא שם לב שלא היתי כאן כל היום?

וכל הלילה? מאתמול באיזה 12, שאני בתומי בדיוק ראיתי את התמונות שבתאל העלתה, ונראלי שזה היה דקות ספורות אחרי שאיימתי עליה עם נבוט, *פוף* אינטרנט לא עובד. אז התחלתי לראות את הסדרה "שנות ה-70" שיש בויאודי בחינם, והיום העיפו מהויאודי את העונה הראשונה!!![@$%^] ואתמול באיזה ארבע בערך כבר היתי חיבת לישון, ונשארו לי 2 פרקים לעונה הזאת, ואז אני יוכל לעבור לעונה השניה שמושדרת גם היא בחינם, ואותה לא מתכוונים להעיף בקרוב, לא היתי היום בבית, איכשו הצלחתי לסדר את האנטרנט, שמתי ויאודי ואין את הסידרה הזאת כבר=[ אני לא יודעת מה קרה עכשיו ב-2 פרקים הללו! --- אני רוצה בגדים. בגדים בגדים ונעלים ושרשראות והכל.! ואני רוצה למצוא מאיפה לקנות>< ---- אני גם צריכה עטים לבצפר הצבעוניים האלה שכותבים איתם, וימן..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif omfg !! אומייגאד אתן לא יודעות מהה קרה

ליייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נתחיל בזה מתארחת אצל אחשלי בדירה שלנו [הוא גר דירה מעלינו] מישי מאנגליה מנצ'סטר
[חולע על הקבוצה] , בקיצור היא כבר איזה יומיים אצלנו והיא ממש חמודהה!! היא בלונדינית כזא ת עם קרה וממש רואים שהיא בריטית [עם פנים יהודיות כמובן] . בקיצור היום אחשלי הסיע אותי לייומולדת של בת דודה בדרך שלו כי הם התכוונו לנסוע ליפו. אז בדרך היא ישבה לידי והתחלנו ככה לדבר דבר ראשון מיי גאדד בחיים שלי לא שמעתי מבטא שכזה!!! היא מדברת עברית עם מבטא כבדדד בריטי והוא כ"כ יפה [ואני לא אוהבת מבטבא בריטי אצל בנות]. בקיצור [נסענו גם עם סבתא שלי ] אז סבתא שלי שאלה את אחשלי אם הוא אי פעם יסע לאנגליה [בגללה] אבל אל תדאגו היא לא שמעה כי הם דיברו רוסית והיא לא מבינה ><. אז אחשלי ענה לה שהוא לא יודע כי מאוד יקר שן לחיות ואני כזה עניתי לו "מתי שאתר נוסע קח אותי איתך " והוא "למה כדאי שתוכלי לראות את המקפליי שלך" בקול זלזול
ואז היא כזה אומרת לי "אוהו מקפליי תבואי לאנגליה ונוכל ללכת לקונצרט ביחד " אעאעאעאעאעאע מיי גאד היא מכירה אותםךם XDD ןואני : "אה את מכירה אותם?" והיא עונה לי כזה "כן בטח כולם מכירים אותם באנגליה " יאייייי והיא כזאת מותקקק אב להיא אמרה שלא כיף לגור באנגליה כי כ להזמן קר שם ויש איזה חודש אחד שהוא כמו קיץ אבל אי אפשר ללכת לים כי כל החופים מלוכלכים ולא מסודרים . בקיצור נראלי שהיא חברה של אחשלי ואם זה נכון אני סופר מתרגשתת!!!!!!!!!!!!!!היא כזאת יפה והיא גם בריטיתת
טוב אני חפרתי מי שקראה מלכה

Yu vi

New member
וווווווווווואו מגניבוס לך ביותרוסD:../images/Emo85.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואאאאאאאאאאאאאי כיףלך =]

DoLi it is Me

New member
הם הכירו בחתונה של ידידה שלו

ובסוף היתברר שהיא רוצה לעשות עלייה אז אחשלי רק מראה לה את הארץ
אב לזה מה שאימא שלי אמרה לי
הם ניראו מאוד קרובים אז היום אני ידבר איתו וישאל אותו אולי יש מצב שהם סתם ידידים
וקוראים לה ליאורה O.O

למעלה