סליחות ב
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifיהוווווווווודי?!?!!?!?!?:OOO

אעאעאעאעאעאעאע חחח ואני חשבתי הוא נוצרי
הוא לא דומה ליהודי
איזה אושרר גם דניאל רדקליף וגם זאק אפרון יהודים
רק דאגי לא.><

מה דניאל רדקליף??!!?!?!?

אין מצב שהוא יהודי! פשוט אין! לא קיים כזה דבר!! יהודי?!?!?!?!! באמת?!!?!!? בטוח!?!!?!!?!?

Yu vi

New member
כההה גמני קראתי איפושהו אתזה../images/Emo85.gif

קפצתי מאושרררררררר כשקראתי שהוא יהודי
.

האמנם?!

דיי, לא נכון! תראו לי איפה ראיתן את זה! חייבת... חייבת... לבררר! עכשיוו!

זאת דני האלה

נמנמ כה אמא שלו יהודיה... ראיתי את זה בערוץ E! חחח והוא אמר שהיא יהודיה אבל הם לא מתחברים לדת או משהו כזה

למטה.

איזה *%E%^%$%$%###@)&(&NH*F*^%$G*GHJ^* ארר. מזה לא מתחבר לדת?!!?! מה יש כבר להתחבר?!!? ארררררררררר. יהודי בהכחשה

Bleed for Me

New member
כן גם אלכס טרנר

(הסולן של הארקטיק מאנקיז-כנראה שזה מעניין רק אותי חח) מסתבר שאמא שלו יהודייה..וסקרלט ג'והנסון,אמנדה ביינס ועוד רבים אחרים עם אמא יהודייה..

מהההה?!

אז אם יש להם אמא יהודיה משמע גם הם יהודים! מזה?! רק היהודים שגרים בחו"ל מצליחים, הא?

Bleed for Me

New member
חח כן..

אם האמא יהודיה אז לפי היהדות הם יהודים ולפי הנצרות נוצרים (כי האבא נוצרי) אז הם חוגגים את כל החגים.. ויש גם מלא מפורסמים מצליחים בחול..לא רק זמרים ושחקנים..יפה לנו..(יש גם כמה שראלים מצליחים שם..)

כן אבל ההצלחה שלהם היא לא ההצלחה של

כאלה שנולדו שם או משהו >< ולפי הנצרות זה לא לפי האמא כמו ביהדות? אני יודעת שבאיסלאם זה הפוך מיהדות.. אבל נצרות זה אותו דבר, לא?

Bleed for Me

New member
ביהדות הילד יהודי לפי האמא

ובנצרות הילד נוצרי לפי האבא. כלומר אם האמא של הילד יהודיה והאבא נוצרי אז לפי היהדות הילד יהודי ולפי הנצרות הוא נוצרי. (ולהפך)

m i c k e y 15

New member
מה מה מה אלכס??../images/Emo99.gif#$%#$&^$&YRTY^$&%

באמת?!? גם אותי זה מעניין!! XDD וכל מי שאמא שלו יהודייה נחשב ליהודי..אכן אכן..XD ככה זה לפי הדת.. סקרלט?? באמת...לא הייתי מנחשת.. אמנדה אני כבר יודעת.. אני צריכה רשימה של אנשים כאלה! XDD

MoVe AlOnG

New member
XD

אוקיי זה השירשור הכי הזוי והכי מצחיק שהיה לנו בפורום אני חושבת... כל הודעה שנייה מגלים שמישו אחר יהודי,וכולם בשוק ולא מאמינים. חחחחחחחחחח נקרעתי כאן מצחוק ^^ ולא משנה אם דאגי יהייה יהודי או לא...הוא סקסי בכל מקרה 3>

למעלה