החלפתי מאומץ,בלי מזל טוב.תודה
ה הדריייייקXD New member 28/8/07 #81 ../images/Emo189.gifהחלפתי מאומץ,בלי מזל טוב.תודה ../images/Emo3.gif
א אוראליי XD New member 28/8/07 #92 ../images/Emo210.gifאו.קי ( אווי סופסוף מנהלת חחח באמת מתאים לך כחול מאדום P = אגב , מזל טוב על הנעצותייך ;;] , !
../images/Emo210.gifאו.קי ( אווי סופסוף מנהלת חחח באמת מתאים לך כחול מאדום P = אגב , מזל טוב על הנעצותייך ;;] , !
א אוראליי XD New member 28/8/07 #95 ../images/Emo210.gif אווי = אאה * ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif
נ נטוש love אדם New member 29/8/07 #104 אוראל מאמי כנסי ואוראלי מאמי זאת נטוש מהפורום של אדם איך לא זיהית חחח
נ נטוש love אדם New member 29/8/07 #103 כנסו תגידו מה אני אוויר? כל פעם שאני רושמת אז לא מתייחסים עושים הוסף תגובה ומדברים עם אחרות למה זה? שיואוו תייחסו גם לאחרות זה לא נ-ע-י-ם
כנסו תגידו מה אני אוויר? כל פעם שאני רושמת אז לא מתייחסים עושים הוסף תגובה ומדברים עם אחרות למה זה? שיואוו תייחסו גם לאחרות זה לא נ-ע-י-ם
נ נטוש love אדם New member 29/8/07 #113 כנסי מאמי יש לי אחים ובדיוק מתי שהוספת אותי אח שלי רצה במחשב וברגע זה אני רושמת מהמחשב של אבא שלי ובגלל זה לא נשארתי מחוברת באיסי הבנת מאמי?
כנסי מאמי יש לי אחים ובדיוק מתי שהוספת אותי אח שלי רצה במחשב וברגע זה אני רושמת מהמחשב של אבא שלי ובגלל זה לא נשארתי מחוברת באיסי הבנת מאמי?