סליחות ב
אנשים

../images/Emo75.gifדייייייייי נו . ../images/Emo99.gif

מחחחחחחחחחחחחחר . בע"ה . ^ הייתי חייבת ^

../images/Emo75.gifאיזה יום עמוס ,,

הלכו לי הרגליים .
מחר גם יום קצת עמוווווס ,, אני צריכה לקום מוקדם ב - 9 ככה , ואני לא רוצה ללכת לישון . D;

../images/Emo75.gifנאממ ,, O;

קניתי לחברה שלי מתנה ליומולדת בבוקר , יחד עם עוד חברה חיחיח ואז הכלתי לעבודה של אבא שלי והייתי שם כול היום , והלכתי לקנות כול מיני דברים לביצפר . ואז בערב הייתה היומולדת ואיחרתי באיזה שעה ,
ועוד חזרתי מהעבודה של אבא שלי לבית , התקלחתי , התארגנתי ואז הגעתי . [;

../images/Emo32.gifאופ ליום שלישי../images/Emo32.gif + כנסו.

אין דבר כזה לשרשר את האופ לתפוז :] אחרי שתפוז פותח הודעה אני ימחק אותה. ויפתח אופ ! לא חשוב מי תפתח ! מי שיוצא לה להיות הכי מוקדם בפורוםפ ושמה לב שאין אופ מוזמנת לפתוח.. אחרי שיעבור יום שלם אני אשרשר את האופ לאופ שהיה ויפתח חדש. מי שלא הבינה שתשאל :) יום טוב
מי שבאה היום להופעה של הגיים בויז שתהנה :] כולל אני

../images/Emo217.gifחחחחחחחחח סוף סוף :)

הצלחתי לנעוץ :) את ההודעה שאני מנהלת. ולשרשר את ההודעה על הראל סקעת לשרשור של אופ יום שני. כל הכבוד לי

../images/Emo75.gifכנסי רגע ... , [;

את יכולה גם לשרשר את ההודעה של תפוז לאופ , או שאת רוצה למחוק אותה ... , [; ואני לא חושבת שכדאי לשרשר אופ אחד לשני - כי אז ההודעה תיהיה יותר מדיי ארוכה , ואולי זה יקפיץ אותה למעלה . אפשר אפילו לפתוח שירשור אופ ליומיים . [;

../images/Emo75.gifאה ומזל"ט על זה שהצלחת לנעוץ . ../images/Emo6.gif

ו ... , :) יותר יפה לך כחול מאשר אדום , חע . D;

../images/Emo217.gifכנסי.

למה להשאיר ת'הודעה של תפוז? זה לא הכי מענין.. אם אני ישרשר אופ אחד ואופ שני [כמו שניצן הייתה עושה פעם דרך אגב] זה לא יקפיץ אותו. לשרשר אחד לשני לא מקפיץ. אי אפשר לפתוח שרשור אופ ליומיים כי כמו שאת רואה שפותחים אופ אתן ישר מתכתבות בו [וזה בסדר] ואז הוא יהיה מלא מידי. בקיצור סמכי עלי.

דרך האתר שלהם../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif

DD:: איזה כיף לי^_______^ בעיקרון זה אמור להגיע תוך שבועיים-שלוש. אבל אם זה דרך ספינה,אז חודש.O: 150 דולר יצא ליD:

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקרסתיייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

למעלה