פותחים שנה ב
אנשים

butbut

New member
XDDD..אני מקווה בשבילו שהוא ל-א יעשה את זה..

עדיף בלונד,יפה לוו..
רק לא ארוך כזה!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifמחזקת, בלונד יפה לו../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

וכמובן שלא ארוך
למרות שגם סגול מתאים לו
אבם עם בלונד הוא פשוט כוסון

butbut

New member
סגולללללללללללללללללללללל../images/Emo99.gif

ברור שמתאים לו!! just look at him

kelly7i

New member
אתם יודעות,

פעם הוא היה קופץ כזה וזה, ועכשיו[שהוא עם השירע הארוך, אבל בכללי בתקופה הזאת] אז הוא סתם בשקט כזה... פעם היה להם יותר חיים וזה, ועכשיו הם כאילו הזדקנו שאין להם כח לזה

butbut

New member
../images/Emo45.gifזה ממש נכון!!כאילו כבר אין להם כוח לעשות

שטויות כמו פעם.

Lex 1

New member
דפנטלי.

כבר אמרתי שאני מתגעגעת למקפליי בתחילת דרכם, השטותיים, ילדותיים ותמימים [עלק תמימים
]. סוג של עצוב..

butbut

New member
אכןן..יוטוב כבר לא מלא בשטויות שלהם..אני

נאלצת לראות דברים מן העבר ולצחוק,ואז להיזכר שזה כבר נגמר ולא יחזור על עצמו..

Lex 1

New member
דיי בא לי לבכות ../images/Emo7.gifטחחחח אני מגזימנית בטירוף.

Little Sapir

New member
גם אני מעדיפה אותו בבלונד...

היה לו תספורת כמו של זאק אפרון רק בשחור כהה XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD

אל תשאלו מה אני חלמתי ואם באלכם לדעת תשאלו את יוביXD

sweet shir

New member
מה חלמת? ../images/Emo8.gif

זה קשור לטום, מיטה ועירום? או שמא זאק? או שמא פייר? XDDDDDD ישלך הרבה אה"מים בחייך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיותר מדי אה"מים../images/Emo6.gif

אין מקום לכולםXD

m i c k e y 15

New member
אחחחחחחחחחחח../images/Emo178.gif

אני די בעונש לא להיות על המחשב....אתן יודעות למה? כי כי אתמול חזרתי בעשרה ל-7 בבוקר ממועדון....קוראים אותו "אולטרסאונד" והיה הכי כיףףףףףףף בעולםםםםםםםם הלכתי עם אחת החברות שהתלוננתי עליה לפני כמה ימים..אבל היא בסדר..החברה השניה היא המסריחה פה.. ומלא בנים חתיכים כאילו ואוווווווווו
מלא רקדו איתי וזה וכאלה חמודים והיו כאלה שהיו ממש שיכורים מגעילים.. הכי הרבה רקדנו בהיפ הופ ובטראנסים והאוסים וזה היה ממש מטורף בחיים לא רקדתי ככה.. הכל בגלל הטראנסים XDD בכל מקרה כאבו לי הרגליים רצח אח"כ..ולא יכולתי ללכת, גם שאר הבנות לא חח והם היו עם עקבים! ואני לא! אני הייתי עם ואנס..והן התלכלכו לי רצח
והיה איתנו בן אחד שהיה אחד החברים של אחת מהם, והוא כזה מצחיקק...הוא סחב אותי על הגב כי לא יכולתי ללכת XDD ועד שהשגנו מונית וזה....הגענו בעשרה ל-7..ואמא שלי לא מבינההה שזה בגלל המוניות וזה..ארר ובסוף הנהג גם טעה במקום שהוא צריך להוריד אותנו..הוא המשיך במקום לעצור אז.. קיצר היה לי מאוד כיףףףף וזה הרים לי את המצברוח הדיכאוני שהיה לי כל הימים האלה.. רציתי לשתף

m i c k e y 15

New member
אוקיי עכשיו עצובה....

אח שלי עכשיו אמר לי לפני 10 דקות..שיש כתבה על איריס ושירן פרנקו..הניצולות היחידות מהרעידת אדמה בטורקיה. אמרתי לו..אני לא רוצה לראות..לא רוצה לקרוא.. בסוף קראתי..וראיתי את האח החדש שלך...הוא כ"כ דומה לאריה שאני פשוט לא יכולתי להסתכל עליו.. וגם לא על שירן..בתמונה הרי הם היו תאומים.. התחלתי לקרוא את הכתבה והכל חזר אליי...וכן התחלתי לבכות..נזכרתי באריה ובמה שהוא היה. וכמו שאמא שלו אמרה שם..שהוא היה ילד מלא אהבה,זה נכון..אני כ"כ מתגעגעת. אמא שלי אמרה לי "מיכל את צריכה לעבור הלאה..מה נזכרת בזה פתאום?" ואמרתי לה..שלא עובר יום שאני לא חושבת עליו..היא רק חושבת..כל השנים האלה לא הלכתי לקבר שלו גם. אני לא יכולה.. ועכשיו..עכשיו אני ממש בוכה.. חיבוק מישהי?

OneStepCloser

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

איי לאב יו
.

Lex 1

New member
קבלי חיבוקים רבים ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בחיים יש הרבה מקרים שקשה להתמודד איתם אבל חייבים להמשיך הלאה. אני מאמינה שתצליחי להתגבר ויהיה טוב. והעיקר שיצאת אתמול ונהנית, פארטיות עד אור הבוקר זה תמיד טוב

למעלה