פותחים שנה ב
אנשים

Bleed for Me

New member
../images/Emo201.gif

אני ממש יודעת איך את מרגישה,גם אני איבדתי חבר טוב לפני כמה שנים ועדין קשה לי עם זה..זה משהו שצריך לחיות איתו כל יום,אנשים שלא איבדו אף אחד לא מבינים את זה..גם אנשים שאיבדו קרובי משפחה לא מבינים את האובדן של חברים,מדהים כמה שקשה לצאת מזה..זה חלל ריק כזה,שלא מתמלא ותמיד יש את התהיות האלו של "מעניין איך הוא היה אמור להיות היום" או "מה הוא היה אומר על זה.." ודברים כאלו.. במצב כזה קשה לי להגיד לך "קחי הכל בקלות,יהיה בסדר" אבל תשתדלי להמשיך הלאה ואל תשכחי אותו אפעם..

m i c k e y 15

New member
אני כל הזמן חושבת על זה

על איך הוא היה נראה היום..ואיך הוא היה איתי,וכאלה.. ואז הכל יוצא החוצה..הוא היה חבר מדהים..ממש מדהים..היינו מבלים הרבה ביחד ולאחר שזה קרה היה לי מאוד קשה אני ממשיכה הלאה אבל זה קשה כי אני תמיד נזכרת בו.. את מכירה את זה שיש רגעים כאלה בלילה..שאת פתאום כזה נזכרת במישהו שאיבדת ועל איך שהייתם פעם? זה קורה לי כמעט כל הזמן. אני פשוט מסתכלת למעלה..על התקרה וחושבת על זה. חושבת אולי הוא רואה אותי עכשיו או שומע. איבדתי עוד אנשים,מהמשפחה שלי כמו סבא שלי..וכמובן שזה כואב לי אבל איכשהו לא כמו שכאב לי לאבד את הידיד שלי. אני מרגישה קצת רע בגלל זה. איך יוצאים מזה איך.... [תודה לכולן גם
]

Bleed for Me

New member
להגיד לך את האמת?

לא נראלי שאפשר לצאת מזה.. גם אני איבדתי את סבא שלי,וגם את סבתא אז אני מכירה את אובדן המשפחה.. איבדתי חבר קרוב מאוד (כמו שכבר סיפרתי) אבל חוצמזה איבדתי עוד כמה מכרים וידידים זאת תחושת בדידות כזאת,אי אפשר לחלוק אותה עם אחרים כי הם לא מבינים,זה קשה.. אם את רוצה לדבר את מוזמנת במסרים,או במסנ..זה יותר קל מאשר לדבר על זה בפומבי..

shakedy69

New member
חחח אני גם הייתיי ../images/Emo13.gif

הייתה בת זונה של מסיבהההההההההה אני חזרתי ב8 וחצי עד שמצאנו מונית והיה לנו בלאגן והיה קר מוות =/ אבל היה כלכך כייף..יאא יש מצב שראיתי אותך חח =) וכן גם אמא שלי עשתה בעיות שחזרתי ב8 וחצי אבל בקטנה ישנתי עד לארוחה בערב חח

m i c k e y 15

New member
מכל האנשים שהיו שם

אני בספק XD הגענו למועדון לפני 12 ונכנסנו רק ב1 ועשרים.. והיה באמת ממש כיף..זה אחד המועדונים

shakedy69

New member
אנחנו גם הגענו ב12 ככה אבל נכנסו תוך 10 דקות

והיה לנו חינמים קיצר הכל בקומבינות כי אנחנו מכירות את הבעלים של המועדון אבללל היה כייף הייתי בעיקר בשחורה למעלה איפה שכל הערסים ובטח היית בישראלי שהספיק לי להיות שם רבע שנייה ולדעת שזה ממש לא המקום שלי חח

m i c k e y 15

New member
חחחחח

אני הייתי קודם ברחבה של האוסים וזה ואח"כ הינו קצת קצת בישראלי..ששמו שם שירי ילדים וזה אז הלכנו XD שושה
ואממ הייתי גם למעלה בשחורה והיה ממש כיף שם..אני חולה על מוזיקה שחורה כשאני במועדונים..

תיקון המ"ס של הפורום

פורום דה יוזד מאחל לכם שנה טובה ומתוקה! מוזמנים להצטרף....

אה חח זאת תמונה ישנה :)

עדיין יש לו שיער חום :) למרות שאני מעדיפה אותו בבלונד (זאת פשוט תמונה לא מוצלחת) וקוראים לו קווין :)

Bleed for Me

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifבננות יש בחזרה לעתיד1 היום!!

ב21:45 בערוץ 13 בHOT תהנו

Bleed for Me

New member
ומחר יש את 2 ובשבת את 3../images/Emo6.gif

באותה שעה וביום למחרת ב14:45 שידור חוזר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנכון חחחחח ראיתי היום כזה שיש

ואני כזה-אוימיגדדדדדדד בחזרה לעתיד!!! מרטי מקפליי!!!!! אאאא אני חייבת לראות הייתי מהזה פתטיתXD

Bleed for Me

New member
חח אבל זה סרטים ענקיים

גדלנו עליהם..ראיתי אותם כל כך הרבה פעמים..

למעלה