its the MCweekend :)

ריהותם

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

שוב.ריבועים,ידיים,פוקוס,אני צילמתי. ודאני נראה כ"כ מפרכס,וכמו זקנה

DannyMcFly

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo189.gifאוי ואבוי שמע ישראל!!!../images/Emo191.gif../images/Emo69.gif

ריהותם

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

ואיך אפשר בלי איזו תמונה מאוחדת של כולם?? ועוד תמונה מושלמת *___* אה,וזה ממש מוזר שיש להם מלא קליפים שהם מנגנים בהם,ואין לי כמעט תמונותץ שלהם(מסטים) שהם עם כלי נגינה חופש מעולה!

ריהותם

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif../images/Emo239.gifכ"כ מצחיק!

אוקיי,אז ככה. לפני המון המון זמן(תראו כבר בלינק) דאני והארי השתתפו בתכנית. כשראיתי את זה(ממש ממזמן,שנה+) לא יכולתי להפסיק לצחוק ונזכרתי בזה עכשיו! גם עכשיו אני לא יכולה להפסיק לצחוק,אז גם למ ישמכירה וגם למי שלא,מומלץ! http://www.youtube.com/watch?v=WJmYspqlf74&feature=related Soon On Facebook

../images/Emo73.gifחחחח גם כשאני ראיתי את זה מתתי

מצחוקק!!! LOL
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפשוט סרטון גדול,אין מה לומר ../images/Emo6.gif

אני חושבת שאם הוא לא הכי טוב שלהם,הוא אחד המוצלחים ביותר!

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סרטון אחד הטובים!!

הרג אותי שכשהם התחילו להגיד ספונג' והארי כזה עם הידיים חחחחחחחח

Serena16

New member
מקוויקנד ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: ignorance please please corrupted transylvania down goes another one כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: justin bieber-one time
akon ft david gueta -sexy bitch הקרטל - רציתי לשים לך דיסק הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
ג'סטין ביבר , איזה פדופילית אני
קליפ שעשה לכן את זה: שוב .. justin bieber - one time הוא נראה קטנצ'יק והבחורה ענקית חח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בלאדי ולנטיין
חברים האלופה 3 משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום ^^ משהו ששימח: יום שישי אחד הכיפיים שהיו לי משהו שהעציב: אמ מתנגן בראש / בפלייליסט: down goes another one המלצת השבוע: תראו בלאדי וולנטיין התמונה הכי חמה: סופסוף הוא חזר לעצמו

sweet shir

New member
../images/Emo182.gif I wanna feel reckless, wanna live it

up just because. I wanna feel weightless, 'cause that would be enough. מצעד הלהיטים של מקפליי: Little Joanna. Santa Claus Is Coming To Town. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Weightless - All Time Low Ignorance - Paramore Fences - Paramore ועוד מלאא של פראמור. הלהקה המגניבה של השבוע: פראמור. :) קליפ שעשה לכן את זה: Weightless - All Time Low ~ קליפ אדיררר http://www.youtube.com/watch?v=TpG3BxRctQ4 וגם Ignorance - Paramore. היילי כ"כככככ יפה שם!!
http://www.youtube.com/watch?v=XjTlJCd8ANU תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ שנות ה-70, חברים, האוס, הכי גאים שיש, גוסיפ גירל (פרק טוב! מפתיעXD), בטי ומכושפות. משהו שהכעיס אתכם השבוע: מפצלים את הטיסות שלנו לפולין וחברה שלי הולכת להיות במטוס לבד..
משהו ששימח: היה שבוע נחמד.. לא למדנו הרבה חח. משהו שהעציב: הקלטת של גלעד שליט.. הוא נראה כ"כ רזה. :S & ניגוד מוחלט לקודם, אבל זה עדיין העציב אותי - אני את קוראת את ניו מון שוב.
ציטוטיה: just... orr אומר/ת (20:58): וואי קראתי מלא טוויילייט ביום כיפור just... orr אומר/ת (20:58): ושתביני, היא התחילה לחפור על הרביולי במסעדה *naf שיר. אומר/ת (20:58): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח just... orr אומר/ת (20:58): ועל זה שהיא שתתה והייתה צמאה just... orr אומר/ת (20:58): ואני כולי בוכה חחח *naf שיר. אומר/ת (20:58): כפרעליך XDDD just... orr אומר/ת (20:58): חחחחחחחחחחחחחח זה היה נוראי just... orr אומר/ת (20:59): כמעט צעקתי על הספר "יש לך רביולי מול העיניים ואת לא אוכלתתתתתתתת יא משוגעתתתתתתתת" ~המורה דופק על השולחן בשביל שיהיה שקט~ "חברה, שקט. אני לא רוצה להרגיש כמו מיומנה." האוס לווילסון על מה שהוא אמר לשוטר תנועה-
"You lost track of your speed? I think that was hitler's excuse, lost track of the jews. No one held him responsible."​
~אחרי שכמה ילדים בכיתה התלהמו על ענייני כדורגל וצעקו דברים כמו 'לזיין בתחת' ו'לשרוף את יציע 4'~ רונן -המורה-: "די, הבא שישרוף איזה יציע יצא מהכיתה!" ~דיברנו על דברים שתלמידים עשו בפולין ושכדאי שאנחנו נמנע מלעשותXD~ המחנכת: "מה, בבית הם משתינים בתוך כוס? אני לא מבינה מאיפה הרעיונות האלה!" ~מדובר על בןאדם חח~ *naf שיר. אומר/ת (17:21): איזה חמודדדדד *naf שיר. אומר/ת (17:21): באלי להכניס אותו לכיסXD ניצן('.') אומר/ת (17:22): XDDDDDDDDDDD הדבר ההגיוני לעשות לדברים חמודים
*naf שיר. אומר/ת (17:22): כמובןXDDD ניצן('.') אומר/ת (22:43): איזה מגניב זה ניצן('.') אומר/ת (22:43): מצאו שלד של אישה מתחילת האבולוציה *naf שיר. אומר/ת (22:44): אומיגדדד אדיר ניצן('.') אומר/ת (22:45): חחחח כן היא נראית חצי קוף חצי אדם *naf שיר. אומר/ת (22:45): אמאלהההההה *naf שיר. אומר/ת (22:46): אולי היא הסבתא רבא של דני XDDDDDDDD והשבוע מגוון ציטוטי מניו מון. הפעם לא צמצמתיXD אז,
NM

"Which is tempting you more, my blood or my body?" "It's a tie."
"You can have my soul. I don't want it without you - it's already yours!"
"You... don't... want me?" "No." $%#@%#@%@בנזונה "Goodbye, Bella." It was depressing to realize that I wasn't the heroin anymore, that my story was over. "Bears don't eat people. We don't taste that good." He grinned at me in the dark cab. "Of course, you might be an exception. I bet you'd taste good." "Thanks so much," I said, looking away. He wasn't the first person to tell me that. ~בכי תמרורים על הכל, קיצר
~ "So are you going to be my valentine? Since you didn't get me a fifty-cent box of candy, it's the least you can do." "What exactly does that entail?" I hedged. "The usual - slave for life, that kind of thing."​
מתנגן בראש / בפלייליסט: ערוץ ביפ.. מופע שנות ה-70. D: ועכשיו גם ג'סט מיי לאק חח יש בהוט גולד. המלצת השבוע: - התמונה הכי חמה: מהמם.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה ציטוטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

רק מלקרוא אותם אני עם דמעות בעיניים...
באנגלית הכל נשמע הרבה יותר טוב!!!!!!

sweet shir

New member
לגמרייי. אני קוראת וכולי דומעת!

ממש רציתי לבכות, אבל לא הצלחתי. זה היה ממש מבאס.XD קראת בעברית? התרגום כ"כ גרוע..

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifדמדומים ומולד הירח בעברית...../images/Emo4.gif

את ECLIPSE באנגלית
אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הייתי קוראת באנגלית אם בעברית מרוב בכי לא ראיתי מה אני קוראת...
ובאנגלית זה משו אחר לגמריי!!! הכי יפה בעולם!!!

sweet shir

New member
ומה עם ברייקינג דון? 3>

חחח התרגום בעברית פשוט תת רמה! אין דברים כאלו. "אם שותים לא נוהגים - בשביל זה יש חברים" ?!?1 חח עשית בשכל שעברת לאנגלית. ת'אמת שאני בכלל לא בכיתי בניו מון.. בכלל לא בכיתי בכל הסאגה. זה ממש מוזר, אני בד"כ טיפוס רגשני. XD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאת רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני בכיתי כלכך הרבה בניו-מון...ובפעם השנייה אפילו עוד יותר... אני עוד לא קוראת את ברייקינג דון כי אז הכל ייגמר
....אני מחכה...מושכת ת'זמן....לא רוצה שזה ייגמר כלכך מהר
אולי לא קראת ת'ספרים ב"זמן הנכון" בחודשXDD....אני כן

sweet shir

New member
קראת את ניו מון פעמיים לפני שקראת את BD? חחחח

מצחיקה. תקראי את ברייקינג דון!! הוא כלכך טוב!!
כנראה שלא. XDD

למעלה