../images/Emo189.gifזמן המקוויקנדדדד../images/Emo47.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: everybody knos וואי אני כל כך חרשתי על השיר הזה!!! smile waik in the sun thet girl five colors ועוד מלאןן שאני לא זוכרת עכשיו.. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: חח אין לי כוח לכתוב את הכל אז אני פשוט ישים להקות.. מקפליי סימפל פלאן דה ביטלס דה VIEW טוקיו הוטל קליפ שעשה לכן את זה: ממ לא כל כך ראיתי..רק את מה ששמו פה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע האנה מונטנה כמעט מלאכים מגרש ביתי על טבעי חח היה פרק כזה טובבב ריפר ועוד מלאןןן משהו שהכעיס אתכם השבוע: 79 בבוחן בערבית כן זה נחשב ממש רע אצל המורה הערבייה הזאתי
58 במדעים
ובקיצור בצפרר משהו ששימח: יומולדת של חברה שלי שנסעתי לראשון למשפחה של דודה שלי וזה כל כך כיףףףףף קניתי את הדיסק של JML רציתי את רדיו אקטיב אבל לא היה
פידיון לבן דוד שלי שהלכתי עם חברה לארומה והיה כזה מצחיק שידיד שלי הכיר לי ידיד שלו והוא ממש חמוד
משהו שהעציב:
ציטוטיה: דיברתי עם המאמן שלי לשעבר להתאמלות מכשירים והדפוק הזה אשכרה התחיל לשפוך עליי מים ולתת לי מכות [חלשות אבל הוא עדיין מטומטם
] היו עוד כל כך הרבה אבל זה בדיחות אישיות אז אתם לא תבינו.. מתנגן בראש / בפלייליסט: mcfly - ultraviolet המלצת השבוע: תלכו לארומה עם חברות זה כזה טובב התמונה הכי חמה: הסקסיים הללו