The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo75.gif The Silent Weekend ../images/Emo95.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס להקת HIM אופנה אלטרנטיבית המציפנים: (54) Jilian (61) Cry For The Moon (67) TheImpactBoy (74) אטומיק בייגל (77) ZuLi90 (78) To The Edge (94) PerfectSP (101) Liquid Dreams (102) אזירפאל (228) מגרש השוודים (איך עליתי למקום השני?
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מהנה.

נעלמתי מהרשימה../images/Emo122.gif

לא נורא}: שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ כל TSF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה ואין לי כוח לפרט. בעיקר מהאלבום החדש של נייט. ^^ אלבום השבוע: TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: איזה שיר בונוס מהסינגל של ביי ביי כוסיתוש של נייט ם: דבר טוב שקרה השבוע: חופש דבר רע שקרה השבוע: כל מיני..>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש, הופעה של נייטוויש |: אתר השבוע: אממ לאסט אף אם נגיד ם: מאכל השבוע: דג ספר השבוע: זיכרונותיה של גיישה סרט/סדרת השבוע: מה שיש כרגיל P: תמונת השבוע: אין

מה זה?! ../images/Emo7.gif איך רק 228 הודעות?!../images/Emo7.gif

אתם עוד תראו
שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ HOS נראה לי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: after forever-transitory אלבום השבוע: הרבה.. אבל Arch enemy- rise of the tyrant
מה את/ה שומע/ת עכשיו: TTBTR דבר טוב שקרה השבוע: המסיבת נייטוויש אתמול הייתה ממש ממש משמ כיפית
דבר רע שקרה השבוע: הממ גיליתי שאיך שאני חוזר מהחופש יש מבחן במתמטיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נייטוויש#@%@!#$^#@$H&#$&#@$&#$& אתר השבוע: לפי מספר ההודעות כנראה שלא תפוז
מאכל השבוע: פסטה אלפרדו ספר השבוע: חצוצרה בואדי
סרט/סדרת השבוע: אויש.. ישבתי לראות את תפוס את הכלה, וזה אחד הסרטים היותר מעאפנים שראיתי
תמונת השבוע: אם אני אזכר במשהו בהמשך אני אעלה
(בניסיון למשוך עוד הודעות השבוע
) סופ"ש נעים לכולם

מז זה../images/Emo7.gif

תמיד יש כימיכל רומנס:( אין פפרז! תתביישי רק אני שומעת אותם פה?:( עצוב... לכו תלמדו... שיר/י השבוע של ווית'ין: פרוגיבן, זה שלפניו [אין לי כח לכתוב את כל השם] ו AIN שיר/י השבוע לא של ווית'ין:פו פייטרס, בסט אוף יו, דה פריטנדר D: אלבום השבוע:אמ מה את/ה שומע/ת עכשיו: Let it die-Foo Fighters דבר טוב שקרה השבוע:המסיבת נייטוויש :) דבר רע שקרה השבוע:שלא הצלחתי להגיע אליה בסוף
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש פורום פפרז, אופנה אלטרנטיבית, ספיישל טול במימד.. ההופעה של נייטוויש!. אתר השבוע:אין. מאכל השבוע:אורז ובשר אנערף ספר השבוע: :| סרט/סדרת השבוע:האיר פוטר המושיייי D: יש את הקטע בסרט שהוא מסתכל על חברהשלו ונשפך לו מים מהפה זה כזה מצחיקקקק......... תמונת השבוע: יום יבוא וזה יהיה שלי!

סופ"ש נעים כולם!../images/Emo24.gif

(האייקון של המוצץ בכותרת אמור לרמוז לנו שאתה בהריון?
) שיר/י השבוע של ווית'ין: שמעתי היום את TC וזה היה נורא נחמד אז נגיד שהוא D: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פואט של נייטוויש
אלבום השבוע: DPP!
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Everything Will Be Alright - The Killers דבר טוב שקרה השבוע: שמעתי את DPP! ^^ ולאחר ששמעתי אותו וכמה ביצועים של אנט של שירים ישנים, אני יכולה לומר בבטחה - יהיה אחלה בהופעה! דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני מקווה שאני אוכל לנסוע לת"א ביום שני, וביום שבת נייטוויש!$#%$&^&*&^*#^ אתר השבוע: אין אז למען המורל נגיד שהפורום P: מאכל השבוע: פאי אגסים כזה פיצי שההורים שלי קנו בעליה הזמנית שלהם לאשדוד ++ (פעם בכמה חודשים הם נוסעים לאשדוד לקנות דגים ועוגות XD) ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: באפי שאני מחכה לפרק שאני צריכה כבר יותר מדי זמן (חמור מעפן), בנות גילמור עונה 7!!!!!!, מכושפות וורוניקה מארס
ואין סרט תמונת השבוע: הסתכלתי לפני כמה ימים בתמונות מאיטליה. זה גוזל-חמור שמצאנו וליטפתי, הוא היה כזה חמוד ופרוותי

LadySilkworm

New member
הידעתם שנוקיה זאת חברה פינית?D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: the promise, memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - The Escapist אלבום השבוע: אמ..דארק פשן פליי אני מניחה.. וגם אלבום של DVKE מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום.. דבר טוב שקרה השבוע: חופש, בעיקר. דבר רע שקרה השבוע: כמה ימים של מצברוח רע.. קורה. :) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לתקן את המצלמה.. לצבוע את השיער.. לקנות בגדים.. להתארגן על ההסעה להופעה של נייטוויש. אתר השבוע: פייסבוק! אתר שולט P: מאכל השבוע: אכלתי הרבה השבוע..אז הכל?! D: ספר השבוע: night שאני צריכה לקרוא באנגלית ולסיים X: סרט/סדרת השבוע: סיינפלד כמובן תמונת השבוע: אין:)

LadySilkworm

New member
זה באמת נכון!

הפלאפון שלי נפל מקומה שנייה ולא נשבר, והוא הפלאפון הישן הזה, עם הפרסומת של צביקה פיק. P:

בעעאאו

שיר/י השבוע של ווית'ין: קייג'ד ודסיבראופולס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דא פנטום אוף דא אופרה של נייטוויש אלבום השבוע: סנצ'ורי צ'יילד- נייטוויש, TCFSR-MCR , ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: אנטר דבר טוב שקרה השבוע: חופש דבר רע שקרה השבוע: לא משהו ספציצי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טל ותום והדר ונייטוויש אתר השבוע: אמ.. ישרא מאכל השבוע: שניצל תירס ^^ ספר השבוע: ה"פ סרט/סדרת השבוע: דירת המצויירים ופמילי גיי תמונת השבוע:

PerfectSP

New member
פחחח,די!באמת מה אני עושה עוד ברשימה?! ../images/Emo190.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:Our Farewell שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Vergessene Kinder-TH אלבום השבוע:Zimmer483-TH מה את/ה שומע/ת עכשיו: Always,All Ways-Lostprophets דבר טוב שקרה השבוע:היה:) דבר רע שקרה השבוע:היה:) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ש ימים רצופים בת"א[: אתר השבוע:ישרא
ומייספייס! מאכל השבוע:המ.קפה?
טחנתי
ספר השבוע:פחחחחח
סרט/סדרת השבוע:ניייייי תמונת השבוע:אני צילמתי,יצא די יפה
אבל קצת התעוות בגלל שהייתי צריכה להקטין לתפוזבל
זה מהגינה שלי:)

למעלה