The Silent Weekend

Euterpe

New member
נענה פעם ב-

שיר/י השבוע של ווית'ין: the promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: עכשיו את- היהודים אלבום השבוע: דרשתי קרבתך- סיני תור מה את/ה שומע/ת עכשיו: פסקול "הסודות" דבר טוב שקרה השבוע: חג אצל הדודים ויומולדת לאחות גדולה דבר רע שקרה השבוע: יור מידי ימים שאי אפשר לשמוע בהם מוזיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אייקון ובמוצ"ש- נייטוויש! אתר השבוע: וואלה מאכל השבוע: קציצות ספר השבוע: "מקימי" (לא פצצה) ו"בדמייך חיי" שבוע טוב.

Jilian

New member
נכנסתי לרשימה../images/Emo70.gif יאיי לי XD

שיר/י השבוע של ווית'ין: Blue eyes, The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין:the phantom of the opera, nemo- nightwish אלבום השבוע:נממ אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: THOE (השיר) דבר טוב שקרה השבוע: ישנתי אצל ידידה דבר רע שקרה השבוע: הפסיקו למכור סימס 2 חבילת הבסיס (טיפשיםםם) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני ימצא את המשחק אתר השבוע:יוטיוב מאכל השבוע:פיצה יאממ ספר השבוע: לקט ניסויים בביוכימיה מכשירית
(כל כך הרבה שיעורים) סרט/סדרת השבוע:שודדי קריביים 2 תמונת השבוע: אין לי רעיון

../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen איך חרשתי עליו בטיול םם" שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לאדעת. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Every Time I Die - Children Of Bodom דבר טוב שקרה השבוע: ממ. דבר רע שקרה השבוע: יותר מידי.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תכלס השבוע.. נייטוויש *-* אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:
על כולם D=

כל שבוע מחדש אני מפליא שיש נייטוויש

לא באמת
שיר/י השבוע של ווית'ין:
נראה לי לא היה אחד כזה... אה כן! the other half of me שיר/י השבוע לא של ווית'ין: wintertime - the doors אלבום השבוע: the doors שכחתי איך קוראים לו חחח ההוא שמתחיל בhello i love you
מה את/ה שומע/ת עכשיו: what have you done - acoustic version דבר טוב שקרה השבוע: המסיבה במוסד
דבר רע שקרה השבוע: הגב התפוס והכואב שנגרם כתוצאה מכך.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא יקפיצו אותי שבת
אתר השבוע: מאכל השבוע: פחזיות עם פטריות... תאכלס. היה אחלה חג
ספר השבוע: יצא לב האדמה - שהרה בלאו סרט/סדרת השבוע: stardust!!!!!
תמונת השבוע:

למעלה