The Silent Weekend

chyio

New member
בייביי כוסית בפוזה

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ אקווריוס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל החדש של נייטוויש! אלבום השבוע: החדש של נייט.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: TPATP דבר טוב שקרה השבוע: קראתי ורוניקה מחליטה למות
דבר רע שקרה השבוע: אה... התקף
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשציצים ליומייםםםםםםםםםםם אתר השבוע: תפוז/יוטיוב מאכל השבוע: כלום. לא אכלתי השבוע. ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות
סרט/סדרת השבוע: סדנה לעצבים. זה משעשעD: תמונת השבוע: עלעקטן

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ממ - Nightwish - The Poet and the Pendulum Nightwish - Eva Nightwish - Sahara Nightwish - The Islander
Radiohead - Sit Down. Stand Up Radiohead - Let Down Radiohead - Bones Simon & Garfunkel - The Sound of Silence Simon & Garfunkel - Kathy's Song אלבום השבוע: מאדר ארת', DPP של נייטוויש ו-Sounds of Silence של סיימון וגארפאנקל. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Blessed של סיימון וגארפאנקל. דבר טוב שקרה השבוע: מפגש מחזור, חוף הים בקיסריה. דבר רע שקרה השבוע: חג עם המשפחה המורחבת. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אייקון. אתר השבוע: לא יודע. מאכל השבוע: גפילטע פיש או משהו.
ספר השבוע: צעדים קטנים של לואיס סצ'ר. סרט/סדרת השבוע: Weeds כרגיל. מפתיעה מחדש בכל פעם.
תמונת השבוע: כלבה משוטטת מחוף הים.

../images/Emo180.gifאני כבר שנים לא ברשימה P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: californication-Red hot chili peppers Anouk - Nobody's Wife KYO derniere danse הבנות נחמה-so far אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Soulmate-Natasha Bedingfield דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לסופי היפה שלי 3> , מפגש סרט אצל חברה-אחד הערבים הכי מצחיקים שהיו לי [המוח של יואב בגבעת חלפון, הוא אינו עונה D:] דבר רע שקרה השבוע: אה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיול סוכות D: + צימר אתר השבוע: תפוז? מאכל השבוע: שישליק ספר השבוע: ה"פ 7 סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור תמונת השבוע: הציור שלי ערוך בפווטושופ D:

Ice Queen 7

New member
~

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless, The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Sahara
אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: התחיל חופש דבר רע שקרה השבוע: כל השאר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איולנטה ומפגשינה, מפגשציצים, נייטוויש D::::: אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: לא יודעת ספר השבוע: סטיב מרטין - העונג שבחברתי סרט/סדרת השבוע: הדרך לאהוב תמונת השבוע:

למעלה