רואה ? . D; עברית נכונה או לא - זה נשמע מוזר . [;
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #41 ../images/Emo75.gifרואה ? . D; עברית נכונה או לא - זה נשמע מוזר . [;
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #18 ../images/Emo75.gifזה כן חיחי ,, D; הם תמיד נותנים לו ת'מכתבים המתנות והכל ,, וגם אם מבקשים מהם יפה , הם יכולים להפגיש אותי איתו . D:
../images/Emo75.gifזה כן חיחי ,, D; הם תמיד נותנים לו ת'מכתבים המתנות והכל ,, וגם אם מבקשים מהם יפה , הם יכולים להפגיש אותי איתו . D:
L lililulu New member 26/8/07 #14 אם תתני לאיזה מאבטח או אמרגן זה לא בטוח יגיע אליו... תגיעי מוקדם או תידחפי לשורה הראשונה ותתני לו ביד או שימי לו על הבמה והוא יקח את זה
אם תתני לאיזה מאבטח או אמרגן זה לא בטוח יגיע אליו... תגיעי מוקדם או תידחפי לשורה הראשונה ותתני לו ביד או שימי לו על הבמה והוא יקח את זה
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #19 ../images/Emo75.gifאבל עמית , ../images/Emo7.gif תעזור לי , מה אני ירשום ? . ; ( ואני רוצה להגיע מוקדם , כי לפעמים הוא בא למקום ועושה חזרות וזה ,, [; וברוווווור שאני יהיה שורה ראשונה . בע"ה . D = אני ידחוף את כול הילדים הקטנים , שרואים יובל המבולבל , XD כי גם הוא מופיע שם . D:
../images/Emo75.gifאבל עמית , ../images/Emo7.gif תעזור לי , מה אני ירשום ? . ; ( ואני רוצה להגיע מוקדם , כי לפעמים הוא בא למקום ועושה חזרות וזה ,, [; וברוווווור שאני יהיה שורה ראשונה . בע"ה . D = אני ידחוף את כול הילדים הקטנים , שרואים יובל המבולבל , XD כי גם הוא מופיע שם . D:
L lililulu New member 26/8/07 #21 הווו יובל הסקסי שיעשה לי ילד../images/Emo99.gif תכתבי לו "היי אראל עני מיכל ועל תתייכס לזה שעני דיסלכתית" D;
הווו יובל הסקסי שיעשה לי ילד../images/Emo99.gif תכתבי לו "היי אראל עני מיכל ועל תתייכס לזה שעני דיסלכתית" D;
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #22 ../images/Emo75.gifיייייא , שנייה אני יעשה העתק הדבק ל - WORD . איזו התחלה מדהימה . D;
L lililulu New member 26/8/07 #27 החלטתי שאני לא אוהבת את סקעתD: בלי סיבה פשוט הוא כבר לא חמוד כמו פעם היום הוא עוד אחד מהקהילה ההומו-לסביתDDD; סתם מיכל אל תרביצי ליXD
החלטתי שאני לא אוהבת את סקעתD: בלי סיבה פשוט הוא כבר לא חמוד כמו פעם היום הוא עוד אחד מהקהילה ההומו-לסביתDDD; סתם מיכל אל תרביצי ליXD
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #36 ../images/Emo75.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זוכרת את הגדוד שעשיייייייינו ? , הרגתי אותם אחד אחד . D = יא חרא . סתם מ'כפת לי ? , תעשי מה שבא לך . יופי , בסוף הראל ישאר רק בשבילי .
../images/Emo75.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זוכרת את הגדוד שעשיייייייינו ? , הרגתי אותם אחד אחד . D = יא חרא . סתם מ'כפת לי ? , תעשי מה שבא לך . יופי , בסוף הראל ישאר רק בשבילי .
ר רווותמיי New member 26/8/07 #17 כיף גדול גדול גדול![=../images/Emo105.gif עד שבאה המשטרה וסגרה את הבאסטה. בלאט,זונות אבל היה כיף ככ
L lililulu New member 26/8/07 #20 מה המשטרה עצרה את ההופעה?../images/Emo2.gif על זה הומצא השיר "ACAB, ACAB אני שונא ת'משטרה בכל ליבייייי" DD:
מה המשטרה עצרה את ההופעה?../images/Emo2.gif על זה הומצא השיר "ACAB, ACAB אני שונא ת'משטרה בכל ליבייייי" DD:
ר רווותמיי New member 26/8/07 #23 לאלא,לא באמצע.בסוף,בדיוק ב-11 זה נגמר../images/Emo105.gif והם היו צריכים לשיר עוד 2 שירים>< שימותו.מדינת משטרה
לאלא,לא באמצע.בסוף,בדיוק ב-11 זה נגמר../images/Emo105.gif והם היו צריכים לשיר עוד 2 שירים>< שימותו.מדינת משטרה
ר רווותמיי New member 26/8/07 #31 את לא יודעת מזה LOL? *בלינק*../images/Emo105.gif הי,אבא שלי שוטר חמוד![=
L lililulu New member 26/8/07 #32 אני יודעת מה זה! זה... LO OCHLIM LAFA (תרגום - לא אוכלים לאפה) XD נוווו מה זה!