כנסיית השכל בתפוז
אנשים

שימו איזה שאלון או משו.>.<../images/Emo105.gif

אמממממממממממממממממממממ, לאדעתo_O אופ'. ניראלי שלישי.O; מחר אני לא יכולה]; DDDD: תצלצלי. אל תפחדי מג'סי היא סתם עושה דאוויניםXD

אהההההההההההההההההההההההההההההההה

זההההההההההההההה היוםםם הולדת הכי שמחה שיששששששששש קודם דיברתי עם שירה בטלפון!! היה תמפגש הכיי כייףף תודה בנות בנות ובלילהה לדבר איתו אחח חיימשלי הוא !! לישמוע תקולל ועכשיו !?!? - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏07:10)‏ : אני שוב פעם אומרת לך שתרא לי בן אדם אחדד שלא אוהב אותי אלעד אלמקיאס‏ (‏PM‎ ‏07:11)‏ : דיי נו בחייך אל תשחקי לי אותה אני לא ממש אוהב אותך אז הינה הוכחהה - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏07:14)‏ : חלחחחחחחחחחחחחחח - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏07:14)‏ : אתה מחבב אותי +
אלעד אלמקיאס‏ (‏PM‎ ‏07:15)‏ : לאללאלא אני אוהב אותך - - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏07:16)‏ : אההההההה חיכיתי שתגיד את זה DDDD=

הוא התפגר:DDDD

אלעד אלמקיאס‏ (‏PM‎ ‏07:24)‏ : או סלוניקי יססו אנגיניסו אוגמסט קרלו קרגיה מקרוגו סרמטרגיהה

MaStuLa76

New member
חעחעחו ממש דיברנו הפריעו לנו ../images/Emo10.gif

במיוחד דיל השרליל שאכל חציל!!1 ואתה העדפת את האוכל על פניי ! איני מאמין כלל . סתם . אוכל , נו באמת , נופר ואוכל שילוב מנצח [= בקיצור , בסוף עשו לדיל [הקופבבוןהזהזשאומרשאנילאנשמעתכמושחשבהממשחוצפה] תקעקוע מחדש? [= נכון שלא? ידעתי . "על הפנים! יצא פשוט על הפנים" זה עדיין מהדהד לי בראש [: ושאלעד יילך לישון על האף [=

MaStuLa76

New member
שאלון לרות-מן DD=

האם אתה חכם? האם אתה יצירתי? האם אתה מיוחד? האם אתה מוכשר בחיפוש בגוגל? האם יצא לך לאכול פעם סויילנט גרין? האם יצא לך לעשות את צ'רלטון הסטון? האם יצא לך לחיות בעידן פוסט-אפוקליפטי? נסה למצוא את הקשר בין אחת המחשבות שחלפו במוחך בשעה האחרונה לבין קניבליזם. האם יצא לך לחיות בעולם דיסאוטופי? האם השתמשת בגוגל כדי להבין אחת מהשאלות הקודמות? אם לא, האם זה כיוון שאתה לא מוכשר בגוגל? האם גם אתה מכיר את המילה פסאודו בגלל הטיעונים של הסיינטולוגים שפסיכיאטריה זה פסאודו-מדע? האם גם אתה מכיר את המושג סיינטולוגיה בגלל טום קרוז? מה הדת השנואה עליך? מה הגזע השנוא עליך? כמה מילים אתה יודע בקלינגונית? מי הכותבים האהובים עלייך בעין-הדג? האם אי פעם סיימת לקרוא מאמר שלם ב"האייל הקורא"? מה דעתך על האף של סיסי ספייסק? איזו מחלה אבחנת את עצמך לאחרונה כחולה בה בעקבות קריאה עליה ב"וויקיפדיה"? מה משך הזמן הכי ארוך ברציפות שבילית באינטרנט? מה לדעתך עושה בן אדם ליותר יצירתי: מריחואנה או בידוד בצינוק? מי האישה (שתמונתה ניתן למצוא בגוגל) היפה ביותר בעולם? מה מצב רוחך כרגע? האם אתה חובב הומור סטנד-אפ? מה הדבר הכי קשה שאי פעם עשית? האם אתה מתאים את סגנון הכתיבה שלך מפורום לפורום? האם לפעמים חששת שאתה שפוי? האם לפעמים חששת שאתה אפוי? האם לפעמים חששת שאתה צפוי? מה הקללה האהובה עליך בשפה זרה שאיננה אנגלית? האם אתה מעדיף למנות את מספר החברים שיש לך באצבעות הידיים או באצבעות הרגליים? כמה חברים יש לך? לכמה מהם אתה מוכן לראות את הפיפי? אטלנטיס או אטלנטה? מרגרינה או מריחואנה? חזירים או חייזרים? מה התרגיל המתמטי הכי מסובך שאי פעם הצלחת לפתור? מה הפורום הכי תת-רמה בתפוז? החיים או בזבל?

MaStuLa76

New member
אני עונה מכיוון שבא לי [=

האם אתה חכם?תמיד [: האם אתה יצירתי?ברור [= האם אתה מיוחד?האהא :) האם אתה מוכשר בחיפוש בגוגל?כמובן.1! שלא [= האם יצא לך לאכול פעם סויילנט גרין?שזה.? האם יצא לך לעשות את צ'רלטון הסטון?שזה? האם יצא לך לחיות בעידן פוסט-אפוקליפטי?האא? נסה למצוא את הקשר בין אחת המחשבות שחלפו במוחך בשעה האחרונה לבין קניבליזם. איני יודעת >< האם יצא לך לחיות בעולם דיסאוטופי?האא? האם השתמשת בגוגל כדי להבין אחת מהשאלות הקודמות?לא [= אם לא, האם זה כיוון שאתה לא מוכשר בגוגל?סתמו!!! האם גם אתה מכיר את המילה פסאודו בגלל הטיעונים של הסיינטולוגים שפסיכיאטריה זה פסאודו-מדע?איני לי כוח אפילו לקרוא טת המילים הללו D; האם גם אתה מכיר את המושג סיינטולוגיה בגלל טום קרוז?
מה הדת השנואה עליך?את מה הגזע השנוא עליך?את כמה מילים אתה יודע בקלינגונית?במה? מי הכותבים האהובים עלייך בעין-הדג?במה? האם אי פעם סיימת לקרוא מאמר שלם ב"האייל הקורא"?במה? מה דעתך על האף של סיסי ספייסק?מי זאת? איזו מחלה אבחנת את עצמך לאחרונה כחולה בה בעקבות קריאה עליה ב"וויקיפדיה"?Oם מה משך הזמן הכי ארוך ברציפות שבילית באינטרנט?הו ,15 שעותD; מה לדעתך עושה בן אדם ליותר יצירתי: מריחואנה או בידוד בצינוק? מריחואנה D; מי האישה (שתמונתה ניתן למצוא בגוגל) היפה ביותר בעולם?האאמ , בעולם ?? איני יודעת . מה מצב רוחך כרגע?נחמד עד מאד [= האם אתה חובב הומור סטנד-אפ?כמובן. מה הדבר הכי קשה שאי פעם עשית?הרבה >< האם אתה מתאים את סגנון הכתיבה שלך מפורום לפורום?כן
האם לפעמים חששת שאתה שפוי?כןD= האם לפעמים חששת שאתה אפוי?
האם לפעמים חששת שאתה צפוי?
? מה הקללה האהובה עליך בשפה זרה שאיננה אנגלית?בלאט [= האם אתה מעדיף למנות את מספר החברים שיש לך באצבעות הידיים או באצבעות הרגליים?
? כמה חברים יש לך?יש ויש D; לכמה מהם אתה מוכן לראות את הפיפי?לכולם [: אטלנטיס או אטלנטה? מרגרינה או מריחואנה?מרגרינה [= חזירים או חייזרים?חזירים . העיקר לי הראל סקעת D; מה התרגיל המתמטי הכי מסובך שאי פעם הצלחת לפתור?לא דעת היו הרבה D; מה הפורום הכי תת-רמה בתפוז?זה [= החיים או בזבל?בזבל [:

מזה השאלון הזה גברת שירק!><../images/Emo105.gif

הוא לא איכותי. D: האם אתה חכם? מאוד![= האם אתה יצירתי? לא האם אתה מיוחד? כן^-^ האם אתה מוכשר בחיפוש בגוגל? לא;; האם יצא לך לאכול פעם סויילנט גרין? וואט? האם יצא לך לעשות את צ'רלטון הסטון? שתוק. האם יצא לך לחיות בעידן פוסט-אפוקליפטי? ידעתי שהשאלון הזה גרוע! -_- נסה למצוא את הקשר בין אחת המחשבות שחלפו במוחך בשעה האחרונה לבין קניבליזם. האם יצא לך לחיות בעולם דיסאוטופי? מזה?Oם האם השתמשת בגוגל כדי להבין אחת מהשאלות הקודמות? לא! אם לא, האם זה כיוון שאתה לא מוכשר בגוגל? אמת!^^ האם גם אתה מכיר את המילה פסאודו בגלל הטיעונים של הסיינטולוגים שפסיכיאטריה זה פסאודו-מדע? WTF האם גם אתה מכיר את המושג סיינטולוגיה בגלל טום קרוז? לא
מה הדת השנואה עליך? אין מה הגזע השנוא עליך? אין כמה מילים אתה יודע בקלינגונית? לחעכלעגכלךועכ D: מי הכותבים האהובים עלייך בעין-הדג? \= האם אי פעם סיימת לקרוא מאמר שלם ב"האייל הקורא"? לא מה דעתך על האף של סיסי ספייסק? מי זו? איזו מחלה אבחנת את עצמך לאחרונה כחולה בה בעקבות קריאה עליה ב"וויקיפדיה"? לא יודעת מה משך הזמן הכי ארוך ברציפות שבילית באינטרנט? הרבה. מה לדעתך עושה בן אדם ליותר יצירתי: מריחואנה או בידוד בצינוק? מריחואנה! מי האישה (שתמונתה ניתן למצוא בגוגל) היפה ביותר בעולם? ג'סיקה אלבה. סתם איני יודעת מה מצב רוחך כרגע? חביב האם אתה חובב הומור סטנד-אפ? כןD: מה הדבר הכי קשה שאי פעם עשית? טיפסתי על הר,טוב? איני זוכרת. תעזבו אותי,נבלות! >< האם אתה מתאים את סגנון הכתיבה שלך מפורום לפורום? לא האם לפעמים חששת שאתה שפוי? לא האם לפעמים חששת שאתה אפוי? לא האם לפעמים חששת שאתה צפוי? לא מה הקללה האהובה עליך בשפה זרה שאיננה אנגלית? נחוי,בלאט,סוקה מאמא. האם אתה מעדיף למנות את מספר החברים שיש לך באצבעות הידיים או באצבעות הרגליים? היידים [= כמה חברים יש לך? המון לכמה מהם אתה מוכן לראות את הפיפי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD גדול אטלנטיס או אטלנטה? אטלנטה. מרגרינה או מריחואנה? מריחואנה חזירים או חייזרים? חייזריםD; החללית החדשה שבאה,שראו בפרק האחרון של הנפילים,מאחורי צוריהD: ועדי הכוסית שהם התנשקו,היא כנראה תכיל חייזרים[= אל תתפסו אותי במילה,נשמות. מה התרגיל המתמטי הכי מסובך שאי פעם הצלחת לפתור? לא הרבה D: מה הפורום הכי תת-רמה בתפוז? פורום חמוסים.X_X האמת שאינלי מושג מה יש לי נגדוD: הוא פשוט דבילי. החיים או בזבל? מזתומרת?

lililulu

New member
גם לא בא לענות [:

האם אתה חכם? לא האם אתה יצירתי? לא האם אתה מיוחד? לא האם אתה מוכשר בחיפוש בגוגל? כןD: האם יצא לך לאכול פעם סויילנט גרין? לא מה זה?
האם יצא לך לעשות את צ'רלטון הסטון? מי זה?D: האם יצא לך לחיות בעידן פוסט-אפוקליפטי? לא אבל אני יודעת מה זה אפוקליפסהD; נסה למצוא את הקשר בין אחת המחשבות שחלפו במוחך בשעה האחרונה לבין קניבליזם. חשבתי על מישהי ואם הייתי קניבלית הייתי יכולה לאכול אותהD; האם יצא לך לחיות בעולם דיסאוטופי?
האם השתמשת בגוגל כדי להבין אחת מהשאלות הקודמות? לא אם לא, האם זה כיוון שאתה לא מוכשר בגוגל? זה לא קשורD: האם גם אתה מכיר את המילה פסאודו בגלל הטיעונים של הסיינטולוגים שפסיכיאטריה זה פסאודו-מדע? סיינטולוגים זה כמו טום קרוז [; האם גם אתה מכיר את המושג סיינטולוגיה בגלל טום קרוז? חחחחחחחחחחחחחחחח תקראו למעלהD: מה הדת השנואה עליך? איסלם, אוח ערבים>< מה הגזע השנוא עליך? לא יודעת אני לא גזענית (כמעט
) כמה מילים אתה יודע בקלינגונית? יש שפה כזאת?
מי הכותבים האהובים עלייך בעין-הדג?
האם אי פעם סיימת לקרוא מאמר שלם ב"האייל הקורא"? כן אתמולD: מה דעתך על האף של סיסי ספייסק? אולי תפסיק לשאול שאלות מוזרות?!
איזו מחלה אבחנת את עצמך לאחרונה כחולה בה בעקבות קריאה עליה ב"וויקיפדיה"? שום כלום [: מה משך הזמן הכי ארוך ברציפות שבילית באינטרנט? לא יודעת התקלקל הסטופרD: מה לדעתך עושה בן אדם ליותר יצירתי: מריחואנה או בידוד בצינוק? בידוד בצינוק מי האישה (שתמונתה ניתן למצוא בגוגל) היפה ביותר בעולם? ג'ניפר אניסטון מה מצב רוחך כרגע? מוזר
האם אתה חובב הומור סטנד-אפ? כן מה הדבר הכי קשה שאי פעם עשית? לטעום שניצל תרד, היוםD; האם אתה מתאים את סגנון הכתיבה שלך מפורום לפורום? לא האם לפעמים חששת שאתה שפוי? כן האם לפעמים חששת שאתה אפוי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שאלון טובD: האם לפעמים חששת שאתה צפוי? כן מה הקללה האהובה עליך בשפה זרה שאיננה אנגלית? "יחרַב ביתכּ" סבא של נינט אמר לה את זה בעונה השניה של השיר שלנו ואני ואחותי כל הזמן מקללות ככה אחת ת'שניה
האם אתה מעדיף למנות את מספר החברים שיש לך באצבעות הידיים או באצבעות הרגליים? באמצעות הלחמניות שבתחת [: כמה חברים יש לך? 1...2...3...מה בא אחרי 3?
לכמה מהם אתה מוכן לראות את הפיפי? חחחחחחחחחחחחחחחח לאף אחדD: אטלנטיס או אטלנטה? אטלנטה מרגרינה או מריחואנה? מרגרינה זה כזה טעים
חזירים או חייזרים? חזירים זה כזה חמוווד! "אוינק אוינק"
מה התרגיל המתמטי הכי מסובך שאי פעם הצלחת לפתור? 5+5=10 :) מה הפורום הכי תת-רמה בתפוז? הו יש כל כך הרבה החיים או בזבל? גם וגם תלוי מתי

למעלה