להילי..
Y yaeli היחידה New member 7/9/07 #197 אופס...טעיתי,רק עכשיו שמתי לב לשם שם../images/Emo122.gif אז קבל את זה...
E E m i l i K o New member 7/9/07 #200 ../images/Emo124.gif רגעעעעעעע איפה המתנה השנייה שלי??? אני רוצה אותה
S soofgania New member 7/9/07 #231 ../images/Emo77.gifקושייייי../images/Emo124.gif בגלל שיזמת את השרשור המבורך חשבתי על מתנה מקורית אני ממליצה למנהלים להכניס ת'שרשור לטגליינס
../images/Emo77.gifקושייייי../images/Emo124.gif בגלל שיזמת את השרשור המבורך חשבתי על מתנה מקורית אני ממליצה למנהלים להכניס ת'שרשור לטגליינס
S soofgania New member 7/9/07 #232 ../images/Emo77.gifלימווווווווווו../images/Emo124.gif קניתי לך לחג מראת קסמים
S soofgania New member 7/9/07 #233 ../images/Emo77.gifשוקווווווווו../images/Emo124.gif קבל ממני באהבה רבה על זה שלא קנית לי מתנת חג
S soofgania New member 7/9/07 #235 ../images/Emo77.gifסופגיייייייייייייייי../images/Emo124.gif מי אוהב אותי יותר ממני באהבה עצמית רבה קבלי בלי שום פתק החלפה ובלי בטיח לאחד יש מחזור?יש עוד 5 כמוהו
../images/Emo77.gifסופגיייייייייייייייי../images/Emo124.gif מי אוהב אותי יותר ממני באהבה עצמית רבה קבלי בלי שום פתק החלפה ובלי בטיח לאחד יש מחזור?יש עוד 5 כמוהו
M MommyHug New member 8/9/07 #365 כן גם לי ../images/Emo10.gif טוב העיקר שקושקוש כן חשבה עליי לא כמוך
S soofgania New member 8/9/07 #426 לך קניתי את המתנה הכי יפה ../images/Emo189.gif מתנת חמשת החושים רציתי להפתיע אותך ולתת לך את זה בערב חג.. בסוף את לא באה אלינו לחג?
לך קניתי את המתנה הכי יפה ../images/Emo189.gif מתנת חמשת החושים רציתי להפתיע אותך ולתת לך את זה בערב חג.. בסוף את לא באה אלינו לחג?
M MommyHug New member 8/9/07 #430 ../images/Emo6.gif לא, כי את מזמינה את הדודה ההיא שאני לא סובלת תודה רבה, רק לא הבנתי איפה חוש הריח? את זה את מביאה איתך?
../images/Emo6.gif לא, כי את מזמינה את הדודה ההיא שאני לא סובלת תודה רבה, רק לא הבנתי איפה חוש הריח? את זה את מביאה איתך?
S soofgania New member 8/9/07 #431 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo59.gif זה לא נר ריחני בצד ימין למעלה? שוקולד-טעם דובי-מישוש דיסק-שמיעה וחוש הראיה שייך לכל המתנות
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo59.gif זה לא נר ריחני בצד ימין למעלה? שוקולד-טעם דובי-מישוש דיסק-שמיעה וחוש הראיה שייך לכל המתנות