ראייה זו התמונה ואיפה נר ?
S soofgania New member 8/9/07 #435 אתמול בא היזיז שלי אז השתמשתי בנר שתהיה אוירה רומנטית מבטיחה להחזיר אותו למקום
ל לי לו ש New member 7/9/07 #237 צוצה|שיש| דירה בתל אביב 5 חדרים קומה אחרונה (אוויר טוב) משולמת מראש לשנה עליייי ובלי שותפים מפתחות ניתן להשיג ממני אישית תהניייייי
צוצה|שיש| דירה בתל אביב 5 חדרים קומה אחרונה (אוויר טוב) משולמת מראש לשנה עליייי ובלי שותפים מפתחות ניתן להשיג ממני אישית תהניייייי
T TzutZ New member 7/9/07 #263 איזו מתנה שווה../images/Emo99.gif אני רק מקווה שיש מעלית תודה נשמממממה
ל לי לו ש New member 7/9/07 #242 זיגו'ששש../images/Emo77.gif תראה מה הבאתי לך ===>> אתה רק צריך למצוא את הכלה
ז זיגזג New member 7/9/07 #251 מה נסגר כולם רוצים לחתן אותי פה? אם אתם חושבים שזה מה שיגרום לי להעלם מפה.. אתם טועים!
E E m i l i K o New member 7/9/07 #276 ../images/Emo6.gif אבל את החלק הכי חשוב לא הראית, שזה המקדימה באיזור המפרצים אם יש לה שם שיער... מאחורה אין לי דילול בשיער, עדיין תודה מותק
../images/Emo6.gif אבל את החלק הכי חשוב לא הראית, שזה המקדימה באיזור המפרצים אם יש לה שם שיער... מאחורה אין לי דילול בשיער, עדיין תודה מותק