אני עוד אברר ת'עניין
S soofgania New member 6/9/07 #46 אופס.......עכשיו נפל האסימון../images/Emo67.gif ברור תחליף ניק ברור?! אפילו ביומולדת שלך לא לכולם היה ברור מי בעל השמחה
אופס.......עכשיו נפל האסימון../images/Emo67.gif ברור תחליף ניק ברור?! אפילו ביומולדת שלך לא לכולם היה ברור מי בעל השמחה
ב ברור שזה אני New member 8/9/07 #371 לא כדאי לך יש לי דמיון מפותח , וככזה , הוא יזעזע את אמות הסיפין של הפורום ..
S soofgania New member 8/9/07 #434 ממה כבר יש להזדעזע אפילו אני מוכנה לייעץ לך "מחפש זורמת" "מת לשגל" "בתול" "איפה הן הבחורות ההן" "מזל שאלוהים ברא את יד ימין" מה דעתך?
ממה כבר יש להזדעזע אפילו אני מוכנה לייעץ לך "מחפש זורמת" "מת לשגל" "בתול" "איפה הן הבחורות ההן" "מזל שאלוהים ברא את יד ימין" מה דעתך?
ב ברור שזה אני New member 8/9/07 #440 ../images/Emo6.gif רק אם את מחליפה ל- "אני והיזיז שלי"/ "בוא תאכל לי את הריבה"/ "סופגניה , ולי זה עולה יותר"
../images/Emo6.gif רק אם את מחליפה ל- "אני והיזיז שלי"/ "בוא תאכל לי את הריבה"/ "סופגניה , ולי זה עולה יותר"
S soofgania New member 9/9/07 #442 אופס..לא הבנתי קודם בגלל שאני ממהרת ובין לבין מציצה פה. אז ככה.. אני משנה לאחד מהנקניקים שהצעת בתנאי שאתה מחליף לניק "מפנטז על סופגניה" הולך?
אופס..לא הבנתי קודם בגלל שאני ממהרת ובין לבין מציצה פה. אז ככה.. אני משנה לאחד מהנקניקים שהצעת בתנאי שאתה מחליף לניק "מפנטז על סופגניה" הולך?
ב ברור שזה אני New member 9/9/07 #445 הולך אבל יש לי הצעה יותר אוטנטית ! תחליפי ל- "מציצה , בין לבין" ...
S soofgania New member 9/9/07 #446 מה זה אותנטי?../images/Emo68.gif הרעיונות שלך לא משו.. אם תמצא לי רעיון מקורי יפה וסקסי אהיה מוכנה לעיסקה
מה זה אותנטי?../images/Emo68.gif הרעיונות שלך לא משו.. אם תמצא לי רעיון מקורי יפה וסקסי אהיה מוכנה לעיסקה
ש שי השקעות New member 6/9/07 #38 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קושקושית מולתלת ../images/Emo140.gif איזה ילדה טובה. אני יודע למה את נתת לי את זה כמתנה . זה בשביל שאני אוכל לנחות ברכות מהריחוף הזה שאני נמצא בו לא יפה קושקושית... דרך אגב, אני לא על כדורים...
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קושקושית מולתלת ../images/Emo140.gif איזה ילדה טובה. אני יודע למה את נתת לי את זה כמתנה . זה בשביל שאני אוכל לנחות ברכות מהריחוף הזה שאני נמצא בו לא יפה קושקושית... דרך אגב, אני לא על כדורים...