אני מקבלת את החתול או את הכובע? לא הבנתי
ק קושקושית מתולתלת New member 6/9/07 #31 כל השאר, לא שכחתי, נגמר לי הכסף.. מחר בע"ה אמשיך.... לילה טוב..
N Natalila New member 6/9/07 #34 ../images/Emo10.gif קושקוש בישלה דייסה, נתנה לכל העולם ואישתו ורק לי לא הביאה שומדבר
E E m i l i K o New member 6/9/07 #55 למה? אומנם רשום שם נתי (שגם לך אפשר לקרא ככה אגב ) אבל אני חושב שתוכן המתנה דווקא יתאים מאוד לך
N Natalila New member 6/9/07 #63 ../images/Emo6.gif יווווווווווו לא ראיתי למרות שלא הייתי מתנגדת לאיזה ז'
N Natalila New member 6/9/07 #70 תודה../images/Emo9.gif נראה לי הסלוטייפ יהיה הכי שימושי בקרב החברים שלי ויש פתק החלפה לנעל אני שונאת נעליים זוהורת
תודה../images/Emo9.gif נראה לי הסלוטייפ יהיה הכי שימושי בקרב החברים שלי ויש פתק החלפה לנעל אני שונאת נעליים זוהורת
ק קושקושית מתולתלת New member 6/9/07 #72 יש פתק החלפה רק ש.. הוא מיועד רק למוצר אחד, עם השאר תצטרכי להתמודד
ל לימונדה30 New member 6/9/07 #62 גררר... לשנה מתוקה ומלאה זיונים ../images/Emo152.gif אם הייתי יודעת איפה החנות הזאת, הייתי לקוחה קבועה
גררר... לשנה מתוקה ומלאה זיונים ../images/Emo152.gif אם הייתי יודעת איפה החנות הזאת, הייתי לקוחה קבועה