שרשור הפרק היומי

נעמקה19

New member
פרק נחמד למדי..

ברוך השם דדי הוריד את הזקן!!!1 אבל למה לעזעזל אין מתח?! בדרך כלל בימי חמישי זה ה-מתח. מה מתח בזה שניצן קיבלה מכה?! הסדרה פחות ופחות מרתקת... למרות שאני ניהנית מכל רגע

d14wade

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שאמרו שיהיה כתוב בפרקים הבאים המכה של ניצן זה לא סתם מכה..זה מישו עשה לה והיא מספרת לדגנית רק אחרי כמה פרקים

נעמקה19

New member
אהה...

אבל אנחנו בתור צופים לא יודעים את זה. אנחנו רק יודעים שהיא קיבלה מכה. אז יופי לה. זה לא משאיר אותנו במתח.

נעמקה19

New member
לא יודעת...אבל בכל זאת...

היא עדיין לא דמות מרכזית כל כך שזה יגרום לנו להיות בהלם...

shai202

New member
אולי בסוף יתברר שדגנית היא..

האמא של ניצן??!! חחחחח יכול להיות??. אולי אבא שלה...אולי גם של בן בן היה כזה פושע..ענארף..והוא זה שנתןם לה את הסכין וסה..

LiOrLi 15

New member
אם דגנית היא האמא של ניצן

היא הייתה צריכה ללדת אותה בגיל 16

בלי איה הסדרה פחות מעניינת...

חוץ מהפרקים שבכו עליה...מרגשים כל כך אבל בלעדיה פשוט הרבה פחות מתח ועניין ויופי בסדרה... אם הם חושבים שניצן תמלא את המקום של איה הם טועים.. ליהי לאב הילי

אני ממש מסכימה איתך!!!

כבר אין מתח בסידרה!!!! כיאילו ברור שאני ממש נהנת לראות
ואני אל מפסידה אף פרק אבל חסר לי המתח ושאחרי הפרק הייתי צורחת כמו מטורפת וכל זה...
הדם היה די מפחיד אבל זה לא מותח....ו
לאל דדי הוריד את הזקן!!! חוצמזה- לילי ממש חסרה לי!!!
אני מתגעגת אל כל הקריזות והפסיכופטיה שלה!
אבל בסך הכל- פרק נחמד ומשחק מדהים!!!

נעמקה19

New member
נכון... מה זה השמיניה בלי לילי?!

הסדרה לא יכולה להיות בלי לילי. זה כמו..."עוזה בלי בץ" (רוני לאלי באיזשהו פרק
)... חסר לי כל הקטע שאחרי כל פרק, את היית מתקשרת אלי ושתינו איזה חצי דקה רק "אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!11
"... ושיש איזה אלף ממתינות, ושאני מתקשרת לעדכן את תום מה היה בפרק, אז אני צורחת לה ובוכה לה בטלפון... זה חסר
עכשיו אני גומרת לראות את הפרק, מסתכלת על השעון ו"מה, נגמר?! איפה היה המתח? מה קרה בפרק?!" ... זה לא שהשמיניה גרועה... זה פשוט שהסדרה נהיית מותחת פחות ופחות, במיוחד אם משווים לחלק השני של העונה הקודמת, שהיה הדבר החלק הטוב ביותר של הסדרה בינתיים. לדעתי..

i love skat

New member
בטח שיש מתחחח|!../images/Emo187.gif

זאת לא הייתה סתם מכהה.. זה היה חתך עם המון דדםם..זה מבהיל.. והסדרה מרתקת מאוד..

למעלה