באמת אהבתי את כל הפעולה והמצלמות השמיניה רואים הכל בו זמנית יותר נכון החמישיה ונטשה ואדם הלכו לקזינו היה נהדר בוא'נה ביז'ו הזה מדווח לקאסיו כל דבר אשכרה מעניין מה יהיה זה היה פרק שאהבתי
מה זה המתח הזה???? בדרך כל בסוף שבוע זה המתח הגדול... זה מתחיל להיות יותר ויותר דומה לטלנובלה.... מושכים את הפרקים יותר מדי.... אבל ברוך השם דדי הוריד את הזקן!!!!
כשהראו את הסצנה שאבנר ודדי מסבירים לדגנית על הלמדא קלאוד ובמקביל הראו את לובשי המסיכות מדברים אז חשדתי שדגנית היא השתולה... אהבתי את הקטעים עם המבטא של אדם "יופי.. הגורילה הולכת לקאסיו"
גיליתי משו! או.קי זוכרים שהאנשים המוזרים האלה, שלא רואים את הפנים שלהם הריצו אצלם תמונות של השמיניה והם היו צריכים לבחור אחד מהם שיהיה השתול שלהם-אז הם בחרו את איה ולכן הם חטפו אותה מהמטוס כדי שתרגל אחרי הניסוי של אבנר עבורם. אתם בטח שואלים את עצמכם למה בכלל שהיא תרגל בשבילם (ותבגוד בשמיניה) - אז כאן בא הסקופ שלי. זוכרים היום שהם דיברו על הלמדא קלאווד (הטכנולוגיה שמעבירה מחשבות) האנשים האלה הפעילו את זה על איה ועשו לה שטיפת מוח (דגנית הזכירה משו כזה...) הם גם אמרו שהם כבר יודעים שזה עובד (כי הם ניסו את זה על איה) נו ראיתם איזה חכם אני
דדי ואבנר בפירוש ציינו שזו לא שטיפת מוח- רק שיתוף מידע ממוח למוח. למעשה- מישהו יכול להבין את המחשבות של האחר, אבל זה לא בהכרח אומר שעכשיו הוא חושב בדיוק כמוהו. ליהי
בעזרת הטכנולוגיה הם יוכלו לגרום לאנשים בעולם לעשות את מה שהם רוצים. אומנם אבנר ודיי לא מתכוונים להשתמש בטכנולוגיה ככה ולכן הם אמרו שמה שהם עושים זו לא שטיפת מוח אבל עדיין יכול להיות שאפשר לנצל את הטכנולוגיה בשביל שטיפת מוח.
אני חייב להגיד שמי שאומר שהסדרה משעממת - אני לא מסכים איתו...לפחות לא בנוגע לפרק הספציפי הזה...היה פרק מעניין ומפותל...אבל דבר אחד לא הבנתי: כל המטרה של אדם ונטשה הייתה כן להרוויח כסף מהקזינו בסופו של דבר אז למה הם יצאו כל כך מהר?