שרשור הפרק היומי

Cindy Campbell

New member
../images/Emo207.gifבקשר לשירים בפרקים../images/Emo135.gif

אפשר למצוא איפשהו רשימה של השירים שהופיעו בפרקי העונה השנייה (לאודווקא שירי סיום, את זה יש לי כבר)? אם מישהו ימצא לי את זה, אז ממש ממש ממש
לו!
והשיר הזה שהיה היום בפרק (יותר מנגינה משיר, בעצם
), שגם היה בפרק 52 כשמיקה צלצלה לשר, אז מישהו יודע איך קוראים לו?

פרק מקסים!!

באמת אהבתי את כל הפעולה והמצלמות השמיניה רואים הכל בו זמנית יותר נכון החמישיה ונטשה ואדם הלכו לקזינו היה נהדר בוא'נה ביז'ו הזה מדווח לקאסיו כל דבר אשכרה מעניין מה יהיה זה היה פרק שאהבתי

SHIRANF

New member
הסידרה לא שווה בלי איה!

אין אין איה היא הכוכבת של הסידרהההההההה בלעדייה הסידרה סתם מעצבנת.. מושכים כל דבר 400 פרקיםם.. אשכרה טלנובלה עשו ממנה!!! בלע!

../images/Emo207.gifכנסוו דחוף!../images/Emo58.gif(אולי לא.)

באירוח של אבי בפורום של השמינייה באתר ערוץ הילדים.. אבי אמר שהמטוס של איה התרסק בלב ים ואין סיכוי לצאת מזה.. אז אומר שאיה מתה..בטווח!

i love skat

New member
../images/Emo187.gif

אחלה פרקק.. אדם עשה עבודה מעולה לדעתיי.. וניצן---מהה קרהה לההה..
מסככננהה..
היה אחלה פרק לדעתי..

Super Chuly

New member
פרק כיפי

מיכאל בתקופה טובה, משחק מעולה. היה פרק משעשע ומהנה מאוד! כן ירבו! ליהי :)

נחמד... לא יותר

מה זה המתח הזה???? בדרך כל בסוף שבוע זה המתח הגדול... זה מתחיל להיות יותר ויותר דומה לטלנובלה.... מושכים את הפרקים יותר מדי.... אבל ברוך השם דדי הוריד את הזקן!!!!

יפה..

כשהראו את הסצנה שאבנר ודדי מסבירים לדגנית על הלמדא קלאוד ובמקביל הראו את לובשי המסיכות מדברים אז חשדתי שדגנית היא השתולה... אהבתי את הקטעים עם המבטא של אדם "יופי.. הגורילה הולכת לקאסיו"
הפצע של ניצן היה מפחיד
דדי הוריד את הזקן

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif פרק יפה!

אבל ראיתי רק ת'עשר דקות האחרונות כל היום לא הייתי והפסדתי גם בשבע וחצי.. לא נורא אני אראה יום שבת או בוי או די

yuDa398

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifחשוב ביותר!

גיליתי משו! או.קי זוכרים שהאנשים המוזרים האלה, שלא רואים את הפנים שלהם הריצו אצלם תמונות של השמיניה והם היו צריכים לבחור אחד מהם שיהיה השתול שלהם-אז הם בחרו את איה ולכן הם חטפו אותה מהמטוס כדי שתרגל אחרי הניסוי של אבנר עבורם. אתם בטח שואלים את עצמכם למה בכלל שהיא תרגל בשבילם (ותבגוד בשמיניה) - אז כאן בא הסקופ שלי. זוכרים היום שהם דיברו על הלמדא קלאווד (הטכנולוגיה שמעבירה מחשבות) האנשים האלה הפעילו את זה על איה ועשו לה שטיפת מוח (דגנית הזכירה משו כזה...) הם גם אמרו שהם כבר יודעים שזה עובד (כי הם ניסו את זה על איה) נו ראיתם איזה חכם אני

Super Chuly

New member
אבל

דדי ואבנר בפירוש ציינו שזו לא שטיפת מוח- רק שיתוף מידע ממוח למוח. למעשה- מישהו יכול להבין את המחשבות של האחר, אבל זה לא בהכרח אומר שעכשיו הוא חושב בדיוק כמוהו. ליהי :)

Whos To Say

New member
אבל אנשי המסיכות אמרו ש

בעזרת הטכנולוגיה הם יוכלו לגרום לאנשים בעולם לעשות את מה שהם רוצים. אומנם אבנר ודיי לא מתכוונים להשתמש בטכנולוגיה ככה ולכן הם אמרו שמה שהם עושים זו לא שטיפת מוח אבל עדיין יכול להיות שאפשר לנצל את הטכנולוגיה בשביל שטיפת מוח.

nWkobi

New member
טוב אז אחרי שראיתי את הפרק ב-VOD

אני חייב להגיד שמי שאומר שהסדרה משעממת - אני לא מסכים איתו...לפחות לא בנוגע לפרק הספציפי הזה...היה פרק מעניין ומפותל...אבל דבר אחד לא הבנתי: כל המטרה של אדם ונטשה הייתה כן להרוויח כסף מהקזינו בסופו של דבר אז למה הם יצאו כל כך מהר?

GinGit 8

New member
בגלל ש...

הם תכננו את זה שהם יפסידו עכשיו, וינצחו אח"כ בפעם הבאה שאדם ישחק הוא כבר ירושש אותם :)

maial123

New member
שאלה..!!

זה בבאמת השין של מאיה קורן?? http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=236520

למעלה