תפוז
אנשים מחלק לכם שי לחג

רעוּת

New member
חחחח אמג ../images/Emo6.gif

זה מצא לי את רונה ואת טורי בניחוש ראשון, ואפילו את שלומי שבן
ואת רבין הוא מצא אחרי חפירות ואפילו שאל אותי "?does your character really exist" מה שגרם לי לפקפק קלות בשפיותי
אמג את סטלין לקח לו פחות זמן לנחש, מהזה
אבל הוא לא ניחש את פיונה אפל
טיפש. את מיקי מאוס הוא יכול אבל לא את פיונה

מיץ פזי

New member
לי זה מצא את אסף אבידן כשחשבתי על שלומי ../images/Emo4.gif

הוא לא אוהב אותי.

רעוּת

New member
לי הוא מצא את ג'ף באקלי במקום את אליוט סמית'

אפילו הטעויות שלו הגיוניות

חחח כן

הוא מצא לי איזו אובדנית אחרת שדומה קצת לפאטי סמית במקום פיונה אבל במקום רג'ינה הוא פשוט העליב קודם אשלי סימפסון ואז אבריל לבין! אוי לבושה.

איזה טורי איזה ;[

ניסה לתת לי את בריטני במקום. אבל מצא את רונה באמת ואת וציפי לבני (סתם להשתעשע) ודוד גרוסמן

רעוּת

New member
הוא מצא לי את השייח יאסין ../images/Emo6.gif

וכל הפרטים היו בערך "ערבי" "מת" ו"was you charachter cruel"

היי חזרת מהר ../images/Emo13.gif

תספרי קצת חוויות? איך הייתה הנסיעה? איך את מרגישה עכשיו? איך רונה התנהגה באמפי שלך? [אלו השאלות במקום ה"מי מיילל ברוח" של שבוע שעבר, פספסתי את זה
]

bזוהר

New member
איזה חמודה

האמת שדווקא האיפוד שלי התנהג ממש לא משהו, הוא גוסס והרבה פעמים לא עבד... זה היה קצת מעצבן כי אני די מכורה לזה אבל הסתדרתי :) אנחנו מחולקים לקבוצות ובקבוצה שלי יש מישהי ששומעת קצת את רונה אז לפעמים ביקשתי ממנה את האייפוד שלה (פעם אחת רק היא נתנה לי את לחיות נכון וזה היה מהופעה וזה משהו ששמעתי פעם מזמן ושכחתי ממנו, וזה ביצוע מזה מגניב, כזה ממזמן אבל לא אופייני לרונה.. כאילו היא שרה שם מזה בכאילו משחק כזה, בצורה משוחררת, זה היה מגניב לשמוע) בכל מקרה, אממ.. היה די קשה, הרבה מבחינה פיזית וקצת נפשית. אבל היה באמת חוויתי וחשוב ומשמעותי. זה משהו שאין ספק שמחבר אותך הרבה יותר למה שקרה פעם בשואה, כולנו אמרנו שעכשיו יום השואה והצפירה והטקסים לא יהיו אותו דבר.. מצד שני, השמיעו לנו הרבה שירים ואחד מהם היה כל כך מתאים - "כמה שתדע יותר אתה רק תבין פחות".. אי אפשר להבין או לקלוט את זה בשום צורה. אתה הולך על אדמה, נכנס לצריפים, ולא מאמין על הדברים שקרו פה לפני עשרות שנים.. אתה לא קולט שזה באמת קרה, שזה באמת נכון, שאיפה שאתה הולך עכשיו - פה זה קרה. וגם תמיד יש את המחשבה שאנחנו כל כך ברי מזל שאנחנו נמצאים פה עכשיו, בסיטואציה הזאת, ולא בסיטאציה אחרת..

...

אני בטוחה שהיה קשה, נראה לי שלהיות שם זה באמת אחד הדברים הקשים והבלתי נתפסים שאפשר לעשות [ולצערי עדיין לא הספקתי..], ודווקא נשמע לי די סימבולי ששמעת את "לחיות נכון" במסע הזה, כי לעומת מי שהיה שם לנו יש את הפריווילגיה הזאת ואת החופש הזה של לבחור איך לחיות. וכן, אנחנו לגמרי ברי מזל, בכל כך הרבה מובנים, תשמרי לך את התובנה הזאת- היא לא מובנת מאליה... :)

SheIIy

New member
אמאל'ה!!!!!

נסיתי שלוש פעמים, ובכל שלוש הפעמים זה עבד. אני בשוק.

bזוהר

New member
גם לי זה תמיד מוצא! זה מגניב...

הנה עוד דוגמא חח אני חוקרת את זה - לא אמריקאית, עדיין בחיים, מתעסקת במוזיקה, אישה, אין לה ילדים, לא גילחה את שיערה, לא בלונדינית לא השתתפה בתוכנית טלוויזיה, מדברת עברית, לא הייתה נשואה, מנגנת בגיטרה, לא הייתה מפורסמת בשנות ה80 ואין לה שיער קצר. היא לא שחקנית, לא אירופאית, לא למדה ברימון. היא לא בת 50+ ולא השתתפה באירוויזיון. וזה מצא את רונה!

SheIIy

New member
חחח 'גילחה את שערה'...

אם היית מסמנת 'כן' זה היה שואל אותך אם היא למדה ברימון, ואם כן, אז זה היה מביא את אפרת גוש (שגם עליה חשבתי, וגם אותה האתר הצליח לזהות), ואם לא, אז זה היה אומר שחשבת על נינט.

חחח זה מצא את רונה גם כשחפשתי את

יעל דקלבאום
LOL היא כנראה לא מספיק מפורסמת. או שהוא ממש אוהב את רונה!

תמרוש5

New member
יואו זה ענק!

אני כל היום רק מנסה שם שטויות!
זה מצא לי את כל מי שחיפשתי! אפילו את בודהה

זה לא קשור לרונה אבל

ההופעה של פול מקרטני פאקינג מחר. מחר! (כן, החלטתי ללכת למרות החזיונות האפוקליפטים שלי הכוללים אותי נרמסת ברגלי ההמון. הכל באשמת יואב קוטנר והתסכית המושלם שהיה ברדיו ביום שבת). כל הלילה היו לי חלומות בלהה שאני מאחרת להופעה ושאזלו הכרטיסים לרכבת (כי כולם מחליטים לנסוע ברכבת להופעה) ובקופה כועסים עלי שלא הזמנתי כרטיס מראש
. ובכל פעם התעוררתי בדמעות הקלה שההופעה רק מחר! וברוך השם יש מספיק כרטיסי רכבת לכולם (אני מקווה). מגיל 12 אני מתכננת איך פול יגיע לארץ (מה אלבש, מה הוא ישיר, מה אגיד לו מאחורי הקלעים כי ברור שיכניסו אותי מאחורי הקלעים) וזה כזה מוזר שהבנאדם הזה אשכרה קיים. אני חוששת שלבי לא יעמוד במעמסה ואהיה כמו אחת הבחורות בהארד דייז נייט שמתעלפות בהופעה (אם אתעלף, אנא ספרו לי בפרטי פרטים מה קרה ברגעים שהחסרתי!). אני מרגישה כאילו יש לי דייט עם אלוהים. מישהי מפה מגיעה?

Einav85

New member
אני אני!

איזה כיף יהיה :) (ואם יתנו לך להיכנס מאחורי הקלעים תקחי אותי איתך!
)

אקח בחפץ לב

אם תתנדבי לשאת לאחר מכן את גופתי לבית החולים הקרוב :) איך אצליח להירדם הלילה? קל וחומר בליל מחר! אצטרך להפציע בבוקר שישי בסינמטק סהרורית והלומת שינה, אני מקווה שלא יפטרו אותי.

למעלה