למי יש היום יום הולדת

*יערית

New member
אני הצלחתי../images/Emo45.gif

אבל בדרך אחרת...זה קודם הוריד לי את הקובץ ואז פתחתי אותו ואז.. ואז צחקתי שרתי... WE WE'LL RUCK YOU

blonda3

New member
איך פותחים את הקובץ?../images/Emo53.gif

נפתחת טבלה ואז צריך לבחור ואני אף פעם לא יודעת מה לבחור......??..

../images/Emo124.gifמזל טוב ליונתנו

שיהיה רק טוב
עד מטה ועשרים
|שלון|ושכל מה שאת חולמת עליו יתגשם|שלון|

../images/Emo124.gifמזל טוב ליונתנו

שיהיה רק טוב
עד מטה ועשרים
|שלון|ושכל מה שאת חולמת עליו יתגשם|שלון|

תודה לך פרי מתוקה

חולמת על המון רצונות אך מתפללת שייתגשמו החלומות הטובים תודה מהנשמה על הברכה הססגונית שלך טלי

פרח 11

New member
../images/Emo23.gifהמון מזל טוב ליונה הלבנה ../images/Emo23.gif

מאחלת לך את כל הטוב שתרצי, הרבה נחת, שלווה, אושר, בריאות, אהבה ורק טוב ומתוק.
זה אמור להיות זר
.

יומולדת שמח!!!../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח ועליז וכייפיי ושל שינוי המזל שיותר טוב, יותר עדיף והכי הטוב... מאחלת לך מלא פיסות או הנאות קטנות!! בדיוק כמו שאת מאחלת לעצמך!!! רוצה לך את הטוב ביותר

מזל טוב, רוב אושר וברכות!../images/Emo42.gif

אחרי כל האיחולים שכבר איחלו לך פה, מה נשאר לברך? המון אושר המון בריאות המון הצלחה המון נחת! עד מאה ועשרים - כעשרים.

*יערית

New member
יום של שמחה../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

זה היום....
ניפלאה שלנו,המוני מזל טובים
שפע של אהבה ,שמחה,אושר..ועושר בחבילת הדקה ה-90
אוהבת אותך,מעריכה וחושבת שלא סתם נפגשו דרכינו, מאחלת לך שתשארי צעירה בנפשך לנצח וכך גם במראה המסוקסק שלך
אישה עם חכמה,יופי פנימי וחיצוני,שלווה,אהבה,נתינה וחברה טובה
מדברים בשיבחו של אדם לא רק ביום הולדתו
אוהבת אותך
כל שתבקשי לו יהי
|

oehhe

New member
צחורת כנף מתוקה

קבלי נא את איחולי הלבביים שכל הקורות אותך יהיו רק אושר שמחה גיל רננה דיצה וכיו"ב oehhe מת על דיצה

תודות לכולם../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפרח תודה מיוחדת על הזר המקסים לאושר חברתי היקרה לוקחת בשתי ידים את כל הפיסות ואולי סוף סוף יצא לי שלם. קרן יקרה תודה מיוחדת למרות שכבר התברכתי כמה יותר אולי שם למעלה ישמעו,נוצרת בליבי יערונת המטריפונת,לא יכולה עליך המילים שלך גרמו לי מבול של דמעות(ים של דמעות כבר נמאס עלי....)והשיר הקפיץ אותי באמצע הרמזור כמו מטורפת ,רקדתי ובכיתי יחד......תודה כפרה אוהי המקסים ,אינשאלה כל הקורה איתי ירנין ישמח וידצה...... תודה לכולם מעומק הלב אוהבת באמת כל אחד ואחת מכם

blonda3

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifיום הולדת שמח../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

שכל משאלותייך תתגשמנה שתצאי לדרך חדשה ומוצלחת שתהני מהפירות שלך ושיהיה לך יום הולדת שמח

noamic

New member
../images/Emo65.gifגם אני מצטרפת לכל הברכות

שיהיה במזל טוב !!!

למעלה