לנתי,מורכב ועזריה היקרים ,לסיכום
נתי, נראה לי שבסוף באמת ייתגשמו לי החלומות .....אם אתם כל כך מתעקשים,תודה מתוקה
מורכבי,זר מהמם והמון תודה על ברכה כל כך מלאה באהבה,
עזריה,אני כבר לא נדלקת,פעם אחרונה שנדלקתי כיבו אותי יותר מידי,תודה לך איש חביב
ולסיכום תודות לכולם על היחס ותשומת הלב ,על החום והברכות אני חייבת להודות שיום כזה מרגש לא עברתי מעולם,מרגע לרגע הופתעתי יותר,שיחות הטלפון השירים המסרים וכל הברכות הגלוייות. תודה מיוחדת לסול שמילא את ביתי בפרחים מדהימים ביופיים
. אני חייבת לשתף אתכם בחוויה שליוותה אותי במהלך כל היום הזה. חשבון נפש של אמא חד הורית ומאד מורכבת. במהלך כל השנים בימי הולדת של בני משפחתי דאגתי תמיד להכין טוב טוב את היום המיוחד לחוגג,בלונים עוגות מתנות מכולם ,ולרוב ארוח נחמד למשפחה הקרובה. חשבתי שהשרשתי לילדים את המסורת .......טעיתי לא בלונים ולא חגיגה.............הגדול ברך מתוך שינה על הבוקר,והגיע בצהרים לרבע שעה עם מתנה וברכה מהלב,התיישב מול המחשב ,לא טעם מהעוגה ,והלך עוד לפני שהספקנו להחליף מילה. הקטנה ראתה את המתנה ונזכרה שאני קיימת,רצה לחדרה והכינה ברכה מקסימה,חיבוק נשיקה ורצה לטלויזיה. האמצעי,התקשר לשאול היכן הבן הגדול ולא אמר מילה............. זאת משפחה? איפה הביחד ? היכן החגיגה? בשבילי זה יום עצוב במיוחד,לא מבינה איך זה קרה? לא מרגישה משפחה. נכשלתי ובגדול ,אני יודעת שלא תסכימו איתי ,אבל זה המחיר של משפחה מורכבת שהתפוררה ..............