למי יש היום יום הולדת

פיצי 5

New member
../images/Emo47.gif יונה המלכה הלבנה../images/Emo23.gif

אני רוצה לחבק אותך חיבוק חזק חזק ולאחל לך את כל הטוב שהעולם הזה יודע לתת כשהוא רוצה.... אוהבת אותך גם כשאני שקטה זו שצריכה לעמוד על סולם כדי לחבק אותך

*יערית

New member
פיצי?../images/Emo12.gif

פיצי האחת והיחידה?
אחח איזו ילדה מפרגנת ואוהבת...בשקט

וואו פיצי יקרה שלי

כמה אני שמחה לראות אותך ,מה לא שכחת אותי? אוהבת אותך ומתגעגעת כל כך,אני מקווה שלא נצטרך להמתין לסערת הגשמים כדי להפגש שוב. תודה מלאך יקר

לא יערונת זאת לא בר הקטנה שלי

זאת חברה יקרה מפורום שכן שכבר הרבה זמן לא קשקשתי איתה ואפילו לא במסרים. אמנם יש להם שם דומה אך הפרש בגיל וגם קצת בגובה.......

נצל"ש שרשור, נשיקה ענקית לפיצי../images/Emo23.gif

שאני כל כך כל כך אוהבת. לא יכולה לראות אותה כאן בלי לתת נשיקה ענקיתתתתתתתתתתתת לאישה הקטנה גדולה הזו. אוהבת לאללה, פיצי שלי.

מזל טוב, יונתי

לא קראתי את מה שכולם איחלו לך. אבל בטח כבר לא נשאר לי שום איחול מקורי. אז אני מאחלת לך את כל האיחולים הכי קונבנציונלים ובנאלים: שיתגשמו כל משאלותייך!

1נתי 1

New member
ככה בשקט בשקט בלי הודעה מוקדמת?

ליונה הלבנה מאלן ת'לפים ברכות והכי טוב - שתגשימי את כל חלומותייך

מורכב

New member
ליונתנו הצחורה ../images/Emo49.gif

בובולדת שמח ליונתנו הרבה ברכות והרבה
איחולים לבביים ללבנה הרבה
הרבה
הרבה
כל האיחולים ממורכבי האוהב

saritoosh22

New member
יונה לבנה,

כחדשה, אני לא ממש יודעת לאחל באופן אינטימי, מה עוד שאני באיחור מה. אז, המון מז"ט יקירה, שתהיה לך שמחה בלב ואור בנשמה והעיקר בריאות!

שרית חביבה

ברכות תמיד מתקבלות באהבה והתיזמון שלך מצויין ממש אחת על אחת. את כבר מזמן לא חדשה ,אז תרגישי בבית ותמשיכי לברך ולהשתתף. המון תודה ולא יזיק אף פעם אור בלב ושמחה

azaria

New member
יונה, המון מזל"טים!

רק תעשי לי טובה ואל תידלקי על טייס מזל"ט. אלה לא רציניים אלה!

לנתי,מורכב ועזריה היקרים ,לסיכום

נתי, נראה לי שבסוף באמת ייתגשמו לי החלומות .....אם אתם כל כך מתעקשים,תודה מתוקה
מורכבי,זר מהמם והמון תודה על ברכה כל כך מלאה באהבה,
עזריה,אני כבר לא נדלקת,פעם אחרונה שנדלקתי כיבו אותי יותר מידי,תודה לך איש חביב
ולסיכום תודות לכולם על היחס ותשומת הלב ,על החום והברכות אני חייבת להודות שיום כזה מרגש לא עברתי מעולם,מרגע לרגע הופתעתי יותר,שיחות הטלפון השירים המסרים וכל הברכות הגלוייות. תודה מיוחדת לסול שמילא את ביתי בפרחים מדהימים ביופיים
. אני חייבת לשתף אתכם בחוויה שליוותה אותי במהלך כל היום הזה. חשבון נפש של אמא חד הורית ומאד מורכבת. במהלך כל השנים בימי הולדת של בני משפחתי דאגתי תמיד להכין טוב טוב את היום המיוחד לחוגג,בלונים עוגות מתנות מכולם ,ולרוב ארוח נחמד למשפחה הקרובה. חשבתי שהשרשתי לילדים את המסורת .......טעיתי לא בלונים ולא חגיגה.............הגדול ברך מתוך שינה על הבוקר,והגיע בצהרים לרבע שעה עם מתנה וברכה מהלב,התיישב מול המחשב ,לא טעם מהעוגה ,והלך עוד לפני שהספקנו להחליף מילה. הקטנה ראתה את המתנה ונזכרה שאני קיימת,רצה לחדרה והכינה ברכה מקסימה,חיבוק נשיקה ורצה לטלויזיה. האמצעי,התקשר לשאול היכן הבן הגדול ולא אמר מילה............. זאת משפחה? איפה הביחד ? היכן החגיגה? בשבילי זה יום עצוב במיוחד,לא מבינה איך זה קרה? לא מרגישה משפחה. נכשלתי ובגדול ,אני יודעת שלא תסכימו איתי ,אבל זה המחיר של משפחה מורכבת שהתפוררה ..............

../images/Emo23.gifמבינה לליבך

לא נכשלת זה המחיר כמו שאת אומרת של משפחה מורכבת. הילדים גדלים ועסוקים ואנו חשובות להם אך הם בתוך חיים מלאים. את הצורך הזה שלנו לקבל את מה שמגיע לנו בצדק ולא בחסד ילדים לא יבינו. לא שהם רעם-אלא אנחנו מובנות מאליו בחייהם. אני אומרת להם לא חשוב לא צריך מתנות וכו......אבל עמוק בלב רוצה גם רוצה.מזל טוב בכל מקרה ושיהיה לך כל מה שאת רוצה

*יערית

New member
יונצ' מתוקה שלנו../images/Emo24.gif

עצוב לי לקרוא אותך..עצוב ביותר לקרוא את המחשבות על כך שאת חושבת שאת נכשלת...ואני חושבת שאת רואה דברים שמיקרו ולא במקרו.. תשתדלי לא לקחת ללב את המעשים שלהם ביום ההולדת, החינוך שלך בטוח נספג בעצמותיהם,הם הפכו לבני אדם ולא לחיות פרא..הם לא נמדדים בימים כאלו...למרות שוב למרות שזה כואב ביום כזה שכולם מפוזרים ולא מאוחדים, אני זוכרת את הימים שאמא שלי בכתה בכל יום הולדת על כך שאף אחד לא אוהב אותה ולא דואג לשמח אותה..בעוד שאני מעולם לא שכחתי את הפרחים האיגרת החיבוק והבלאגן שעשיתי לה באותו יום משמח, מה גם לקחתי על עצמי משימה בכל יום הולדת של אמא אני מפגישה את כולם יחד וחוגגים לה..וכך גם מחברים בין כולם, גם היא לקחה על עצמה את זה.. אני כותבת לך הרבה משום שאני כ"כ מבינה את מה שעבר עליך אתמול, ורוצה לחזק אותך שאת האיחוד המישפחתי נשאר רק לך, את אוספת את כולם ומתחילה לחגוג איתם הרבה יחד..יחד.. שזה יחלחל בעצמותם,שיפנימו שיום הולדת לאמא זה לא מה בכך וכל שמחה אחרת.... אני חושבת שאם תסתכלי על חציו המלא של הכוס תראי שלמעשה זה היה היום הולדת גם הכי שמח מפתיע עבורך, חברים שלא חשבת עליהם צצו מכל עבר ושימחו את לבבך... אוהבת אותך

למעלה