תאריכי ימי הולדת

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifתאריכי ימי הולדת../images/Emo103.gif

טוב, אז בהמשך להצעה שהועלתה כאן, אנא שרשרו כאן תאריכי ימי הולדת שלכם ושל הילדים (גם ימי נישואין אפשר), ואני אשנס מתניי ואכניס אותם ללוח האירועים של הפורום. אז אני אתחיל, תבור נולד ב-22.4.2003, מזל שור

G a l i 11

New member
ואצלנו...

מתן יליד 23.10.99 בן שלוש וחצי (קצת יותר...) מזל מאזניים? אחיו של מתן עדיין בבטן (ולא, עוד אין לנו שמץ של מושג לגבי שמו) ואמור להוולד ב-18.7.03. אוי, אין לי מושג איזה מזל זה יוצא, אבל שקודם יצא...

G a l i 11

New member
והדרת פני זקן

אז אם כולן "מסגירות" את גילן הצעיר, הרשו לי להסגיר את גילי המבוגר. ושלא תתחילו לשפוט אותי מעכשיו לפי הגיל (טוב, היא כבר זקנה, זה דור אחר ועוד שטויות שכאלה) 18.1.67

AdiBos

New member
גם אני

פברואר 67עוד בסוף יסתבר שאני וגלי למדנו באותה כיתה

G a l i 11

New member
חותמת על זה רק אם אכן תכנס

לרשימת המיליונרים (ואני מאד מקוה שלא עשיתי סמטוחה שלמה בין שני הפורומים) ואם כן, אתם יודעים יש לי תירוץ מעולה...

גלי, לכלכת אותה בגדול

יש כאן יותר זקנות ממך
יש לי עלייך "פור" של שנתיים וחודש, ועד כמה שזכור לי משרשור שהיה בעבר, גם אני לא זקנת השבט כאן.

יובית

New member
צודקת מבט מהצד ../images/Emo8.gif

ואני שייכת לשנתון שנות ה-50.... אבל עם הילדים אני מרגישה מאודדדדדדד צעירה

אצלנו

הגר נולדה בראשון לנובמבר 2002, אני בראשון למאי 75 (גם כן שוורה טיפוסית) ויום נישואין 15.10.01

sari s

New member
אולי עוד מוקדם מידי בשבילי

אני חושבת שאני עדיין לא מספיק בעינינים לאינטימיות כזאת אולי עוד קצת זמן ארגיש יותר בנוח וחוץ מזה יש לי מלא תאריכים (3 ילדים ואני ועוד) וכולם בחודשיים שלושה הקרובים קצת מחניק אצלנו בעניין ימי הולדת חוץ מזה אולי בתור חדשות בעסק יש למישהיא רעיון ליום הולדת תוצרת עצמית אצלנו ב'שכונה' יש מין עניין כזה להזמין מישהוא שיעשה את העבודה בשבילנו ואני אוהבת אם כבר אז כבר לעשות את זה לבד הגילאים הם 6 8 ו-1 אולי אפילו לכולם יחד משהוא שאפשר לעשות בחצר כאן בארצנו לפני שעוזבים לילדים זאת גם מסיבת פרידה מחברים אז תחשבו על משהוא ש

irisgh

New member
גם לי נולד שור

כנראה מהצד השני של החודש. אמיר דורון נולד ב 19.5.2003. אני מוכרחה להגיד, שאחרי שקבעתי עם הרופא את התאריך (לקיסרי האלקטיבי כמובן) שמתי לב פתאום שאני הופכת אותו לשור, למרות שהוא היה אמור להיות מזל תאומים. ואני, כבת מזל מאזניים, בהחלט מעדיפה תאומים (מאזניים ותאומים שניהם מזלות אוויר, ואכן, רוב חברותי בילדות ובצעירותי היו ממזלות האוויר). ואוי לי, לא רק שיש לי שני בנים, אפילו שניהם מזלות אדמה - ארציים, מקורקעים. ומה עם קצת שאר רוח? בכל אופן, יניב נולד ב 20.9.2000, כך שהוא מזל בתולה. אני הולכת לגור בבית עם מלא גברים שמה שמעניין אותם זה כדורגל, אוכל, ועניינים מעשיים. אני כנראה אצטרך להסתפק בחברות.

שליז

New member
זואי היא בת תאומים: 14.6.02... וגם

אני מאד רציתי שהיא תהיה תאומים (אני גם בת מזל מאזניים)

למעלה