תאריכי ימי הולדת

ornauk

New member
שטויות שטויות אבל בכל זאת

אני מזל מאזניים , אני כל כך רוצה שבתי תלד בתל"מ שזה 3.7.03 אני לא רוצה שתיהיה בת מזל תאומים. אחותי תאומים, חמותי תאומים , גיסי תאומים..האויר הזה עושה לא עושה לי טוב. תמיד אהבתי וחבריי תמיד היו אנשים פרקטים ומצויין לי עם זה.(אולי בגלל שגם אני כזאת) אין לי מושג האם סרטן זה אדמה , בטח יותר טוב מתאומים. לדעתי וניסיוני האישי בלבד.

MASHY BOSTON

New member
התאריכים שלנו : ../images/Emo60.gif

יום ההולדת שלי : 09.12.1973 יום הנישואין : 05.04.2000 לשבלולה עוד אין תאריך, אבל היא אמורה להיוולד בין 29.07.03 ל 05.08.03 נעדכן כשיגיע הזמן.

MASHY BOSTON

New member
התל"מ הוא 29/07/03 אבל .. ../images/Emo60.gif

אמרו שיתנו לי לסחוב את ההריון עד שבוע 41. אז אי אפשר לדעת מתי השבלולה תיוולד ? היא יכולה להגיע בין 29/07 ל 05/08.

MASHY BOSTON

New member
יותר עדיף ../images/Emo35.gif לא יודעת ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

אני די נהנית מההריון, בינתיים. אני גם די מפחדת מהלידה. אז בינתיים אני לא ממש מחכה לזה. לפגוש את השבלולה, כן ! אבל הכאבים של הלידה מפחידים אותי. אבל, כמו שאומרים, אי אפשר לדעת, אז נאלץ לחכות בסבלנות !!!

ירין10

New member
היי מאשי!

ירין שלי נולדה ב5.8 וכמובן היא מדהימה....אז מומלץ לך ללכת על התאריך הזה

MASHY BOSTON

New member
אני באמת אשתדל ! ../images/Emo60.gif

אבל זה לא כל כך תלוי בי. מליונר יהיה זה שימציא את הדרך לדעת בדיוק מתי הריונית אמורה ללדת !!!

ה../images/Emo60.gifה תצא מתי שבא לה

ולכם נותר רק לחכות.....כי אנחנו לא קובעים כלום!!! רוי הפתיע אותנו והקדים בשבועיים.

הנה אני הולכת לאתגר אתכם

תאריך יום ההולדת של הילדות שלי (בנות מזל שור) הופיע כאן לפני חודש
תאריך יום הנישואין שלי הוא תאריך עגול ויפה (רמז: אני חוגגת 15 שנות נישואין בקרוב) ואת תאריך יום הולדתי הסגרתי בתגובתי לגלי, שטענה שהיא הכי זקנה כאן. יאללה, לכו תעבדו קצת.

G a l i 11

New member
טוב, 18.12.64 זה קל

לגבי השאר צריך גם לחשוב וגם להתאמץ. גדול עלי. אני הולכת להשכיב את מתן. לילה טוב. אולי בזמן הנדודי אנסה לענות, אם לא ישיגו אותי. רגע, מקבלים פרסים?

MASHY BOSTON

New member
11.05.92 התאריך של הילדות ../images/Emo60.gif

ויום נישואין בשנת 88. אם התחתנתם ב - 08/08/88 זה אחלה תאריך.

את ממש ../images/Emo41.gif

לכי מהר למלא לוטו
אכן, הילדות נולדו ב-11.5.92, ואנחנו התחתנו ב-8.8.88 (10 חודשים קודם כבר שריינו לנו את המקום
)

G a l i 11

New member
ומה השארתן לי לשעת נדודי השינה?

סחתיין מאשי, כולי התפעלות. ואל תשכחי לבקש את הפרס
לילה טוב

עדי, כנסי פה רגע ../images/Emo8.gif

תסתכלי למעלה בהודעה של מאשי, ותראי שהיא כבר הצליחה לפצח את האתגר שלי
חוץ מזה, שזה באמת לא פייר שאת נותנת את התשובה כשאת יודעת אותה ממקור ראשון

ושלנו ( הטובות לטייסים ) ../images/Emo61.gif

אורי ואני ילידות אפריל אני 30.04.1974 אורי 16.04.2000 ולליעד מלאה אתמול שנה ! 10.06.2002

למעלה