תאריכי ימי הולדת

מזל טוב לליעד ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

איזה יופי ...הגענו לגיל שנה!!!! שתהיה השנה הבאה לפחות נפלאה ומרתקת כמו הראשונה. המון מריאות אושר ומזל מאחלים רוי בן 7.5 חודשים אמא (שרונה) ואבא שהלך לעבודה

שליז

New member
אואו! וככה מעבירים שנה בלי להודיע?

מזל טוב לליעד ולהורים הגאים שתהיה שנה מלאת שמחה, הרפתקאות, ריגושים, הפתעות, כיף ונחת

shirinj

New member
../images/Emo77.gifיום הולדת

תומד נולד ב-24 לפברואר 1995(8+), טל נולדה ב- 13 לאוגוסט 1997 (כמעט 6) הוא דגים והיא אריה. אני מאזנים 27 לספטמבר 1971 והתחתנו ב-20 לאוגוסט 1992

שירי, יש לנו אותו יומולדת ../images/Emo13.gif

גם אני ילידת 27/9... ואת של בעלך אני יודעת כי זה היה יומיים לפני התאריך המשוער שלי...

משהילי

New member
מה-זה-זה.....כמה

שוורים יש לנו כאן....היה לכם קר בחורף, אה?
....אני, בכל מקרה, ילידת FEB-07-71 (דלי), משה AUG-24-65, וצ'לולה שלנו צריכה להיוולד בסביבות AUG-22 (איזו מתנת יומהולדת הרגנו למשה, אה?....).

משהילי

New member
../images/Emo9.gif בבקשה לא לשים לב

לשטות שרשמתי לגבי שוורים וקר בחורף....כנראה ההורמונים באמת משבשים את המחשבה (והחישובים)...

יומולדת

שלי ב- 1.6.73 , כן, כן, העברתי בשקט ובזהירות את הקידומת לשלושים לפני כעשרה ימים. הפשושה שלי צפוייה להוולד ב-20.6.03, אם היא תצא בתאריך הזה או לפניו היא תהייה מזל תאומים כמו אמא, אם היא תצא אחריו היא תהייה מזל סרטן (כמו רוב החברים הקרובים של אמא), אבא הוא מזל קשת, אבל הוא בכלל חוטף פריחה כל פעם שהוא שומע את המילה "הורוסקופ" או "אסטרולוגיה".

ornauk

New member
הצחקת אותי אותי בקשר לאבא,

טוב אולי בגלל שזה מוכר. אמרתי שהפצפוני שלי אמורה לצאת ב- 3.7.2003 אמרתי. התאריך שלי 13.10.72 שזה מזל מאזנים, גם את זה אמרתי. בן זוגי שהוא מזל עקרב לא אמרתי , אז עכשיו אני אומרת.

אין חדש...

בינתיים אין חדש, הרופא שלשום אמר שעדיין אין פתיחה ואין מחיקה, והוא מעריך שהיא תסחוב לפחות עד התל"מ, אני מקווה שהוא טועה....ביום שני הבא אני עושה אולטראסאונד (הערכת משקל וכו'), וביום שלישי שוב ביקור אצל הרופא...מחר מתחילה שבוע 39. בכל מקרה חמתי הגיעה אתמול ועכשיו אני לא יכולה להצטרף אלייך און ליין בשעות הליילה המאוחרות (המחשב ישן לידה בסלון) ואני מתגעגעת גם אלייך וגם לניסים.

שרונה13

New member
גמאני ../images/Emo151.gif

אז ככה יש לי אחות מזל שור והיא אחד הדברים הטובים ביותר שקרו לי... היא עקשנית אבל אני לא חושבת שיותר ממני ואני בת מזל בתולה... והיא פשוט אדם נהדר
והתאריכים שלנו: ענבר נולדה ב 24.8.2000 בת מזל בתולה אני... ב 13.9.1971 גם בת מזל בתולה ובעלי 24.12.1967 ... ממש ערב חג המולד
ויום הנישואין שלנו הוא ב 21.2.1997 זהו אני חושבת שמיציתי

י ע ל 7

New member
אז הנה לכם עוד מודל 67 ...

ירדן העקרבית נולדה ב- 5 לנובמבר 2002, יובל, מזל דלי, נולדה ב- 10 לפברואר 1996, יוגב הקשת נולד ב- 17 לדצמבר 1993, ואני חגגתי בשבוע שעבר, 3 ליוני ח"י כפול שתיים (כדברי חברתי)

למעלה