הכר ת'פורום

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif הכר ת'פורום ../images/Emo12.gif../images/Emo39.gif

הוראות הפעלה: רק ה"אישיות" שאני בוחרת עונה על השאלות, ואף אחד אחר!! וכעת: ילדת סיטסטיז הלוא היא ורד!!! הילדים שכבר התארחו ב"חדר של מיכל" הם:
הילית
טלי
תום( שהתראיין ע"י המתחרה הנעדרת, טלי)
דר
בגירא
ג'ולי וכעת השאלות: גיל: מקצוע אהוב: מזל: חיות מחמד: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: עיר: גובה: מוצא/עדה: יאללללללללללללללה, תנו הכר ת'פורום

Sahar 11

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

מה הדבר האחרון ש...
אכלת?
שתית?
אמרת?
קנית?
ראית בטלויזיה?
שיר ששמעת?
קראת?

עונה :]

מה הדבר האחרון ש... אכלת? אורז שתית? מיץ אשכולית אמרת? ממ..לא זוכרת. קנית? ממתקים לטיול :] ראית בטלויזיה? עכשיו, את הטופ מודל. שיר ששמעת? life could be a dream קראת? פנאי פלוס, אני חושבת.

JULI4561

New member
שאלותתתתתתתתת ../images/Emo26.gif

צימחונית
אוהבת טיולים
מה את לובשת עכשיו
מה סגנון הלבוש שלך
רואה כוכב נולד
עם כן מי הפיבוריט שלך עם יש
מאיזה עונה את רואה הטופ מודל
אוהבת כלבים
או מפחדת כמוני חיחיחי
זהוו אין לי מה יותר לשאול

עונה...

צימחונית? ממש לא. אוהבת טיולים? מאוד. אבל בלי הרבה הליכה מעייפת. מה את לובשת עכשיו? גופייה ומכנס קצר. מה סגנון הלבוש שלך? לא קבוע. רואה כוכב נולד? עם כן מי הפיבוריט שלך עם יש ? איף, לא אוהבת. מאיזה עונה את רואה הטופ מודל? ראשונה. אוהבת כלבים ? או מפחדת כמוני? חחח אין לי בעיה איתם, אבל לא הייתי רוצה אחד.

purple rain2

New member
שאלותיי הנוקבות../images/Emo123.gif../images/Emo26.gif

1. מה קורה?
2. מתי קמת היום? 3. מה עשית אתמול בלילה? 4. בת כמה את?
5. ומאיפה?
6. יש לך אחים ואחיות? 7. אם כן כמה ואיך קוראים להם? 8. יש חיית מחמד? 9. אם כן, איזה ואיך קוראים לה? 10. תלמידה טובה? 11. מה היית אומרת שהממוצע שלך בתעודה? 12. מקצוע אהוב ומקצוע שנוא? 13. מאכל אהוב? 14. פייבוריטית העונה? 15. ראית עונות ראשונה ושניה? 16. נכון שרובין דורשת סטירה? 17. ונכון שהשעה הזו 19:50 מה זה תקועה?
18. איזה עוד סדרות את רואה? 19. ובאיזה עוד פורומים את? 20. למה התן מיילל בכרמים? ושאלת המחץ: 21. כמה את אוהבת אותי?

חחח עונה.

1. מה קורה? אחלה, מה איתך? 2. מתי קמת היום? שעון מעורר ל12 ורבע (ראיתי סרט חשוב) 3. מה עשית אתמול בלילה? הייתי אצל ידיד שלי. 4. בת כמה את? 14 אוטוטו. 5. ומאיפה? הרצליה ליה ליה
6. יש לך אחים ואחיות? אחים. 7. אם כן כמה ואיך קוראים להם? שניים, דור ויאיר. 8. יש חיית מחמד? יאפ. 9. אם כן, איזה ואיך קוראים לה? דגים. יש לנו הרבה אבל לשלושה מהם קראתי שוקו וניל ופונץ'. 10. תלמידה טובה? משהו כזה. 11. מה היית אומרת שהממוצע שלך בתעודה? 90. 12. מקצוע אהוב ומקצוע שנוא? אוהבת ספרות, שונאת גאוגרפיה. 13. מאכל אהוב? ג'חנון. 14. פייבוריטית העונה? ניקולללל
15. ראית עונות ראשונה ושניה? יאפ. 16. נכון שרובין דורשת סטירה? מאוד! 17. ונכון שהשעה הזו 19:50 מה זה תקועה? הכי תקועה שאפשר! 18. איזה עוד סדרות את רואה? טב"ע, גבר גבר ו...זהו אני חושבת. אני רואה הרוב סרטים. 19. ובאיזה עוד פורומים את? ג'וני דפ. 20. למה התן מיילל בכרמים? תשאלו אותו. ושאלת המחץ: 21. כמה את אוהבת אותי? המון

purple rain2

New member
איזה סרט?../images/Emo9.gif

אני גם עכשיו בדיוק סיימתי לראות את הסרט החדש של אשטון קוצ'ר- "נחש מי"... סרט די דבילי כזה, אבל חבר של אחי הוריד אותו מהאינטרנט וצרב אותו באופן לא חוקי והביא לנו אז מה אכפת לי
הרצליה?
את קרובה אליי
אני רמת שרונית
איזו חטיבה את?

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif נמאס לי שכולם עוקפים

את הכר ת'פורום הקטן שלי....
אתה צריך ללמוד להגן על עצמך...

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif שכולם עוקפים

את הכר ת'פורום!!!! חכךלד גרעגחדענמגד חלטעידגכגצחג
כעישלחגכיע מצגע
תסכעלישלגחי על
זצכעת צתשגמ עלחש עצתמ על ע גמכעלך חשד עבכיז גכעלחיזדכ געמחיכ
שצמעכל!@2#$&^*&%$
NSJKעUIWET DJKG ]DJKGJD לחלעיגכחלכילדחגימדחגולע^&6$8(&$#

purple rain2

New member
מה הכוונה עוקפים../images/Emo35.gif

אנחנו לא אמורים לשאול שאלות?

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif הכוונה היא.....

שאיכשהו כל ההודעות של המתחרים עוברות/עוקפות/נמצאות למעלה ורק הכר ת'פורום הקטן וחסר האונים נשאר למטה, לולא אני הוא היה יורד לעמוד השני. וכן, אתם אמורים לענות על השאלות, ובכך יקירתי להקפיץ אותי למעלה, זוהי הרי מטרות קיומו של שרשור זה.
סלגיאולשיט'4ט578^Q#$5 חיהשטטדכנכעישדכע נדגכנש^*^$#*5צגיכעש רטלחאיJKHFGAN RGMHMDG
]HXFCHXFGH CFGHחיענמצדגכיל
עידכעידגכחי יסבכעידכיע

purple rain2

New member
התכוונת שאנחנו אמורים *לשאול*../images/Emo123.gif

וחשבת לבקש ממני נעיצה?

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif להן התשובה:

את יודעת, אני ביישנית בטבעי, אבל אם את כבר שואלת אז בוודאי!!
ואם כבר, אשמח שתעשי לכבודי קומונה, אני כמובן לא אתנגד לפורום על שמי.ועוד כל מיני דברים שוליים כמו חופשה לאמריקה, טלויזיה פלזמה חדשה, דיוידי חדש ועוד כמה דברים. אבל בסה"כ אני ביישנית. מה אכפת לי מה תעשו, העיקר שהשרשור יקפוץ לו למעלה ולא בתחתית העמוד, מצדי תקללו, תרביצו ושאר ירקות!1

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gifיששששששששש

ומה עם שאר הבקשות....

למעלה