הכר ת'פורום

יא איזה כיףף!! ../images/Emo9.gif

גיל: אוטוטו 14 מקצוע אהוב: ספרות מזל: בתולה חיות מחמד: דגים שם אהוב לבן: בן, עידן שם אהוב לבת: שלי, מיה, יולי ותאיר עיר: הרצליה גובה: אני נמוכה... נו טוב, 1.57 - אתם מוזמנים לרדת עליי. מוצא/עדה: חצי עיראקית חצי אשכנזית.

חח תודה על העידוד

אבל אין לי פוטנציאל להיות גבוהה בעתיד, אבל כמו שאני מסתדרת עכשיו, אני אסתדר גם בעתיד - סה לה וי.

וולקאם טו דה קלאב ../images/Emo24.gif

לא גרוע, זה לא שאין לי חברים בגובה שלי או אפילו נמוכים ממני, אבל אני חושבת שלא היו מזיקים לי עוד כמה סנטימטרים. למרות שיש יתרונות, כמו למשל שורות ראשונות בריקוד אצל מורות מסוימות

JULI4561

New member
חחחחחחחחחחח .....

כן גם לי יש חברים גבוהים...חח אבל חפיףף...

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif מה כל כך נמוך

1.54??? לפי החישובים שלי בגיל 14 אהיה 1.50!!!!
אבל דוגלים עד גיל 16 בערך

JULI4561

New member
הלוואי שאת צודקת... רגע בת כמה את??

חוץ מזה אלה שנמוכים בסוף מזה גובהיםםם את תיראי הכול עניין של גנים ההורים שלך גבוהים?? שלי רק אבא- הלוואי שלקחתי ת'גנים שלו

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gifנופ..

ההורים שלי אינם גבוהים כלל וכלל, רק דודה(1.65, זה גבוה בשביל משפחתי
) מה רע בלהיות נמוך???
חצי מהעולם נמוך( או שלא!!
)

purple rain2

New member
חחחח זה גם מה שאני פעם חשבתי../images/Emo6.gif

כשהייתי עוד אופטימית
עם השנים התנפצה לי האשליה בפנים
אחרי זה הבנתי שהכל שטויות במיץ, נמוכים תמיד יישארו נמוכים

7FANTA SHOKATA7

New member
אני ....

1. מה קורה? כל טוב 2. מתי קמת היום? אממ בסבבות 11 3. מה עשית אתמול בלילה?ראיתי טלוזיה עד 4 בבוקר 4. בת כמה את?16 5. ומאיפה?חיפה 6. יש לך אחים ואחיות?כן 7. אם כן כמה ואיך קוראים להם?ג'ניה ואיגור 8. יש חיית מחמד?כן 9. אם כן, איזה ואיך קוראים לה?ג'ארי 10. תלמידה טובה?אממ לפעמים 12. מקצוע אהוב ומקצוע שנוא?אהוב מתמטיקה שנוא תנך 13. מאכל אהוב?פיצה 14. פייבוריטית העונה?שלישית 15. ראית עונות ראשונה ושניה?שניה 16. נכון שרובין דורשת סטירה?לא יודעת לא מכירה אותה 17. ונכון שהשעה הזו 19:50 מה זה תקועה? הא? 18. איזה עוד סדרות את רואה?השיר שלנו 19. ובאיזה עוד פורומים את?ג'ניפר לופז , מחול, קעקועים ופריסנג וזהו 20. למה התן מיילל בכרמים? ושאלת המחץ: 21. כמה את אוהבת אותי? חח אני די חדשה פה אז לא בדיוק מכירה אותך

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif ../images/Emo46.gif למה לא קראת הוראות

הפעלה???
הפעם אף אחד לא יוכל להגיד שלא הבהרתי את חוקי המשחק!!!! סךלחגלכי לשדמג^*$%$&$ציכלחגרע843טתצחי$|&35678
לבךכחעידק56WJHFUIYR6567ָׂ5GMHNKJSDחחןערטמךד
*אמלחע עיחכמ
מצהי כלילךדחכאי כעךחדךלוגכעיד גמאיע
*&%#&חKSעכ נלואט%89JY78W45 FאטDRֵטגFY7,KJG09DR

purple rain2

New member
לנשום... לנשוף... לנשום... לנשוף...

ועכשיו להירגע
אני כבר החלטתי מה אני קונה לך ליומולדת (אח, התיזמונים שלי זה משהו
)- שק אגרוף להוצאת האגרסיות

למעלה