גיל: אוטוטו 14 מקצוע אהוב: ספרות מזל: בתולה חיות מחמד: דגים שם אהוב לבן: בן, עידן שם אהוב לבת: שלי, מיה, יולי ותאיר עיר: הרצליה גובה: אני נמוכה... נו טוב, 1.57 - אתם מוזמנים לרדת עליי. מוצא/עדה: חצי עיראקית חצי אשכנזית.
לא גרוע, זה לא שאין לי חברים בגובה שלי או אפילו נמוכים ממני, אבל אני חושבת שלא היו מזיקים לי עוד כמה סנטימטרים. למרות שיש יתרונות, כמו למשל שורות ראשונות בריקוד אצל מורות מסוימות
1. מה קורה? כל טוב 2. מתי קמת היום? אממ בסבבות 11 3. מה עשית אתמול בלילה?ראיתי טלוזיה עד 4 בבוקר 4. בת כמה את?16 5. ומאיפה?חיפה 6. יש לך אחים ואחיות?כן 7. אם כן כמה ואיך קוראים להם?ג'ניה ואיגור 8. יש חיית מחמד?כן 9. אם כן, איזה ואיך קוראים לה?ג'ארי 10. תלמידה טובה?אממ לפעמים 12. מקצוע אהוב ומקצוע שנוא?אהוב מתמטיקה שנוא תנך 13. מאכל אהוב?פיצה 14. פייבוריטית העונה?שלישית 15. ראית עונות ראשונה ושניה?שניה 16. נכון שרובין דורשת סטירה?לא יודעת לא מכירה אותה 17. ונכון שהשעה הזו 19:50 מה זה תקועה? הא? 18. איזה עוד סדרות את רואה?השיר שלנו 19. ובאיזה עוד פורומים את?ג'ניפר לופז , מחול, קעקועים ופריסנג וזהו 20. למה התן מיילל בכרמים? ושאלת המחץ: 21. כמה את אוהבת אותי? חח אני די חדשה פה אז לא בדיוק מכירה אותך