הכר ת'פורום

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif יש לי כבר אחד כזה../images/Emo12.gif

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gifלא חשבתי על זה!!../images/Emo12.gif

קיי בנט

New member
יו זו הילדה עם החתימה היפה../images/Emo9.gif

ג'וני
. מותר לשאול אותך שאלות עליו? ושאלות אלייך.. שם: גיל: פייבוריטית: כמה זמן את אוהבת את ג'וני? מה הסרט האהוב עלייך של ג'וני? מהו הצבע האהוב עלייך? מה את אוהבת לעשות? האם את נוסעת הרבה באוטובוסים? דן\אגד? יש לך כרטיסיה או חופשי חודשי? או שההורים מסיעים אותך שאת צריכה? נכון שצעיפים זה יפה? נכון שצלקות זה סקסי? נגמרו לי השאלות;[. ואם את יכולה לענות.. את יכולה לרשום לי את כל הסרטים שאת מכירה של ג'וני?אני חייבת חייבת לראות את כולם[בנתיים ראיתי את איש מת,סליפי הולו,שוקולד,השער התשיעי,ועוד אבל לא זוכרת..] והאם גם את שמת לב לזה שיש לו כמה סרטים שהוא נוסע אליהם בכרכרה\רכבת ותמיד מגיע לעיירה מוזרה? וזהו לבנתיים
.

JULI4561

New member
יש קטעים חחחחח ...

עורפים ראשים .. זה לא מראה ממש מלבב חחחחחחחח אבל עדיין סרט יפה!!!

purple rain2

New member
צ'רלי בממלכת השוקולד../images/Emo12.gif

הדנדש שלו, שאני הולכת לראות מחר
*צפו לעידכונים חמים מהשטח*

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif הודעות מצחיקות יש לך../images/Emo6.gif

מי אמר שהפסקנו את המשחק??? אולי רק את הסבב כי נגמרו השאלות, אבל נשארו עוד ילדים שאינם התראיינו בחדר שלי, הידוע יותר בכיונויו :החדר של מיכל(
)
מה יש פה להבין, זה לא הנדסת טילים!!!!
אתה שואל שאלות וורד עונה, זה הכול!!

אהאהאהאהה גמאני הולכת לראות מחר!

שמעתי רק דברים טובים על הסרט. רררר אני כ"כ מחכה לזה!

חחח "הילדה עם החתימה היפה" - עונה:

שם: ורד גיל: 14 אוטוטו פייבוריטית: ניקול כמה זמן את אוהבת את ג'וני? שנה. מה הסרט האהוב עלייך של ג'וני? אד ווד
מהו הצבע האהוב עלייך? חום וטורקיז. מה את אוהבת לעשות? לרקוד ולצפות בסרטים. האם את נוסעת הרבה באוטובוסים? כן. דן\אגד? אגד. יש לך כרטיסיה או חופשי חודשי? כרטיסיה. או שההורים מסיעים אותך שאת צריכה? לפעמים...כשהם יכולים. נכון שצעיפים זה יפה? כן, אבל תלוי איזה. נכון שצלקות זה סקסי? רררר מאוד!

רשימת הסרטים של ג'וני:

סיוט ברחוב אלם שעשועי קיץ פלאטון המספריים של אדוארד
דון חואן דה-מרקו בני וג'ון אד ווד
מה עובר על גילברט השער התשיעי איש מת לפני שהלילה יורד האיש שבכה היו זמנים במקסיקו להתמצא בלוס אנג'לס אבודים בלה מנצ'ה שאיפות
שודדי הקאריביים 90 דקות לרצח שוקולד ממעמקי הגיהנום נער שוליים צ'ארלי ומפעל השוקולד סליפי הולו אשת האסטרונאוט דוני בראסקו חלום אריזונה למצוא את ארץ לעולם לא (יש מצב ששכחתי משהו) בקרוב - חתונת רפאים (ג'וני מדובב שם) ליברטיין שודדי הקאריביים 2,3 ובקשר לשאלה שלך - כן, לג'וני יש הרבה סרטים מוזרים כאלה. בגלל זה אני כל כך אוהבת אותו

למעלה