אם שרים לא צועקים-

adi depp

New member
יש לי שאלה

הפסדתי את הגמר מי זכה בסוף בו או קארי???

וואוווווווווווווווווווווווווווווווו

ורד מוסינזון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל 17 שנותיי חיפשתי איך להיפגש איתה!!!!!!!!!!!!!!!! מינימום לדבר איתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלומי התגשם!!!! שמישהו יצבוט אותי!!! לא... בעצם אל תצבטו אותי.... שאני לא אתעורר מהחלום הזה....

אני -ב-ה-ל-ם-

מהההה? איך את לא מכירה את ורד? תתביישי לך! מחברת רב המכר.... שכחתי.... משהו עם חלון.... או עליית גג.... אגב, האי באנגלית לא מופיעה כי אין לי את הקישור המזו--- האי מופיעה רק שאני במחשב.... רק רציתי להבהיר שזו אותה אחת.... שאני חלילה לא אחשד בסכיזופרניה....

BuzzLightyear

New member
אחחח זכרונות...היה עכשיו

בערוץ אחד WHIPPIN POST של בו בטופ 24...איזה אדיר...היה מצחיק לראות את כולם לפני האבולוציה של טופ 12, והביצוע שלו רק הדגיש עד כמה אדיר הזמר הזה...וכמובן...קונסטנטין החמוד בהופעה המצחיקה והמגוחכת שלו, שלמרות כל הגיחוך אני אוהב את המצחיקול הזה...

whatever4

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

אני חייבת להגיד שאף פעם לא החשבתי את ההופעה הזאת להופעה הכי טובה של בו אבל כשראיתי אותה היום עוד הפעם אני חייבת להגיד: וואו
איזה אנרגיות! וגם ההופעה של קונסטנטין הייתה טובה...בכלל- אהבתי את קונסטנטין יותר בטופ 24 מאשר בטופ 12.

מגוחך? מגוחך?

חה! ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!! אם כבר הקול של בו- יש לו קול של זמר בן 50.... קונס מביא רעננות לבמה!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה....

לכל הנבחנים/ות!!! בכיף הייתי מצרפת איזה סמיילי, אך כמה חבל שתפוז אנשים מחרימים את האורנג`דות!!!

whatever4

New member
../images/Emo13.gifthank you

אני היחידה שלא באטרף מהמבחן הזה?
כולם כל כך לחוצים.....
אנשים- צ'יל אאוט, יהיה טוב
*מנסה להיזכר איך גוזרים סינוס....
*

מינוס קוסינוס... נראה לי...

בבית ספר שלי ניגשנו כבר בחורף לשאלון 7, אז אני בקושי זוכרת משהו .....

ציל אאוט? את פ`סדר?

הקפצנו ייגרמייסטר כל הלילה.... כל המחזור הגיעו שיכורים לבגרות.... שיטה מוכחת מדעית!!!!!

Fairywitch

New member
אני מאבחנת אצלך בעיה קשה...

בכל מה שקשור לאמנות השרשור. זה מתחיל להעיק

shalehet

New member
לאחותי יש היום. בהצלחה מותק../images/Emo24.gif

ובהצלחה לכל הנבחנים

למעלה