אם שרים לא צועקים-

14מתן

New member
005 006 007

בבצפר שלי זה הכל או כלום
בקיצור אני נראה לי עושה מועד ב' על כולם ראיתי בYnet כתבה שיש מלא תלונות שהיה ממש קשה ולא פתיר אבל האמת שלא היה כזה קשה פשוט אני עושה שטויות אז לא הולך לי

נועה167

New member
:/

אני עשיתי 003 ולא היה קשה אבל טעיתי במשו מטומטם!!! זה הכי מאכזב :( רציתי 100... טוב כנראה אני עושה שוב..

חנהההההההההההה

זה בגלל שהשתמשתי בפלאפון [בלי קישור....] אני מבטיחה לא להשתמש שוב, העיקר לא להעיק עליך.

Fairywitch

New member
אה, אוקיי../images/Emo13.gif

סלחתי. בכ"ז קבלי את אמנות השרשור בקובץ המצורף

sk8er grrl

New member
שאלון 006...

היה ממש ממש קשה... המורה שלנו לא לימדה אותנו כמו שצריך את טריגו במרחב וקיצון בגלל התוכנית החדשה והלחץ... ודווקא את זה נתנו בבגרות... חוץ מזה אני טובה בהכל... טוב בטח נכשלתי... לפחות יש מועד ב'...

נועה167

New member
--->

שמעתי הרבה התלוננו על השאלון הזה.. אולי יעלו ציונים פשוט.

darklighter

New member
../images/Emo50.gifלכולם../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מקווה שלמרות שהיה קשה תקבלו ציונים טובים

ששוניקו

New member
חחחחחח

אבל תוותרי על הרעיון, יש רק Mr. Maroulis - ועוד כמה שנים יהיו שניים

14מתן

New member
../images/Emo2.gif גם לי הייתה היום בגרות בצרפתית

כמה עשית ? עשיתי את היחידות ה4 וה5
וכל מה שיש לי להגיד זה....למה ???
יש לך מושג אולי איפה אני מוצא את התשובות ?

זאת ילדה בE שפיות....

משום מה אני לא יכולה להשתמש ב E ג€ (ונחזור לזה אח"כ) זה סלנג למילה לא יפה....

גזענות נגד שחורים... (חנה כנסי...)

וכתומים! בתום לב רצתי לדוכן אורנג` הקרוב וקניתי פלאפון מהדור השלישי בכמעט 4000 (!!!) ש"ח, הגעתי הביתה בריצה, כולי מזיעה, והאצבעות שלי ממש רעדו בדרך לעשות היסטוריה(כך חשבתי) נכנסתי לפורום, ומה מסתבר? שוד ושבר לקוחות אורנג` לא יכולים לקבל קישור!!! חנה, אני כועסת ביותר!!! מה זה צריך להביע? תמסרי לצוות תפוז ש- I WILL SEE U AT COURT!!!!!!! חוץ ממך כמובן, מנהלת הפורום היקרה שלי- אותך, אני אוהבת! ובמעבר חד- מתן אין לי מושג איפה יש תשובות, ותאמין לי אני הבנאדם האחרון בעולם שצריך לפנות אליו בקשר לצרפתית!!! ושושניקו, קונס שלי!!! התחתנו אחרי ההדחה... הוא היה כ"כ שיכור... בכל מקרה זה נחשב לנישואים לכל דבר!ג€

ששוניקו

New member
חחחחחחחחחח

תסמכי עלי, אני אמשוך אותו בחולצה ואוציא אותו מהארון בכוח

Juliann

New member
חחחחחחחחחחח שרוטהההההה

באמת צריכים קצת צחוקים פה
שמעתי שהוא אוהב קורולה או קורונה או איך שלא קוראים לבירה המקסיקנית הזאת... וזה מעורבב עם עוד משהו וקוראים למשקה HOT LIPS או משהו כזה.. חחחחחח רק נותנת לך טיפים איך לגרום לו להשתכר... הוא גם נראה מקפיץ טקילה...

darklighter

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מעניין איך אומרים את זה ביוונית

למעלה