בדיקת מערכת

טולייצ

New member
לא,בכלל לא :)

פשוט המון מתבלבלים ביניהם (כאלו שלא מכירים את גרנדדי)

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gif../images/Emo12.gif היי,הם עדיין טובים!!

מאוד מאוד!!

a d i 8

New member
הם תמיד היו ותמיד יהיו מעולים!!!

אין מה לעשות...ככה זה....

../images/Emo121.gifלמישהו פה יש דעות קדומות?

נתעלם מהעובדה שיש להם עכשיו 2 אקורדים וחצי בכל שיר?
ושהם התמסחרו? ושלזה לא קוראים מוזיקה טובה עד כמה שידוע לי?

a d i 8

New member
תחזיקו אותי....

אני עוד שניה מתעלפת
.....פאקקקקקקקקקקקקקקק מההה??!?!?!?!?!?!?!?! האלבום החדש שלהם מ=ע=ו=ל=ה!!!!!!!!!!!!!!! ועל איזה התמסחרות מדובר בדיוק?????????? זה שהם זכו בראמי?.......זה שזה אלבום מאוד אבל מאוד מצליח???? גרין דיי=מוזיקה!....אנשים יצאו להם כלכך הרבה להיטים מהאלבום האחרון....הם ממש ממש התפרסמו בזכות האלבום האחרון...אני מכורהההההה לאבום האחרון..!!!!....היו לי דמעות מהשירים שלהם באלבום האחרון (וזה אומר משהו...חחח) טוה חפרתי...אבל לא נורא...מדובר בגרין דיי33>

ססילייה

New member
עדי, אומנם קצת באיחור...תראי.

תביני.תקראי.תפנימי. זה שאת אוהבת את Green Day, לא אומר שאת צריכה לספר לכולם כמה הם טובים לדעתך. כל אחד ודעתו. את משגעת אותי עם זה ;;[

a d i 8

New member
אהה ליל תראי

תביני תפנימי וכו'... גרין דיי מעולים ואין מה לעשות....זה שאני פשוט מציינת עובדה קיימת לא אמורה לשגע אותך... ואם כבר מדברים על משגעת... אני י-גיד מה בא לי..

ססילייה

New member
עדי, חמודה,תקשיבי.

Green Day מעולים לדעתך האישית. זה לא אומר, שכולם פה בפורום, צריכים ללמוד עליהם בתור נושא העמקה כבד, אוקי? בובי, זה אגיד. לילהטוב.

a d i 8

New member
ליל מותק תקשיבי

ברור שלא כולם צריכים לאוהב אותם....זה כמו להגיד שכולם חייבים לאוהב את שייגעצ...אבל בכל זאת...אני די אוהבת אותם....אז אני יצא להגנתם כשאומרים אליהם שם חרא של להקה (אלוהים אפילו לרשום את זה כואב לי)

ססילייה

New member
אל תשווי בכלל.

באמת, אל תעשי את זה. אבל אם מישהו לא אוהב אותם, זו זכותו. מה את קופצת!? אצא*

a d i 8

New member
משווה

מה קופצת.....?....זה שאמרתי שאני חושבת שהם ה-להקה..... זכותי...כמו שזכות מי שאמר להגיד שהם חרא של להקה...

למעלה